Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΕΣΣΕ 2009-2010


Τώρα που έκλεισε η ΕΣΣΕ, θα θέλαμε να γράψουμε κάποιες απόψεις. Πρώτα πρώτα, να πούμε ότι αποφύγαμε να γράψουμε το παραμικρό, μιας και "οσμιζόμασταν" συναλλαγή και δεν θέλαμε να την πατήσουμε όπως πέρυσι, που βιαστήκαμε και γράψαμε πράγματα, που αποδείχθηκαν μετά την υπογραφή ανακόλουθα.

Πέρυσι, η συναλλαγή άκουγε στο όνομα "προϋπηρεσία των νεοπροσλαμβανομένων" η οποία πουλήθηκε έναντι κάποιων ρουσφετιών του Προεδρείου.

Φέτος, η συναλλαγή ακούει στο όνομα "διετής σύμβαση".

Γενικά, ήταν μια σύμβαση που βασίζονταν στον φόβο της κρίσης. Οι υψηλόμισθοι συνάδελφοι και ειδικότερα αυτοί που πλησιάζουν την σύνταξη, δεν θέλαν απεργίες, καθώς είχαν τον φόβο μην χάσουν τα "κεκτημένα" τους, ενώ οι νεοιπροσληφθέντες για μια ακόμη χρονιά βγήκαν χαμένοι. Δηλ. ενώ πέρυσι ζημιωθήκαν που δεν τους αναγνωρίσθηκε η προϋπηρεσία, φέτος πήραν ψίχουλα για αύξηση.

Δημιουργείται σταδιακά μια τάξη εργαζομένων δύο ταχυτήτων. Οι υψηλόμισθοι, που κινούνται ανάμεσα στα 60.000 ευρώ και τα 120.000 ευρώ (υπάρχουν και τέτοιοι), και οι χαμηλόμισθοι που συνωστίζονται στα 25.000 ευρώ. Συμβαίνει δε το εξής: να μονιμοποιούνται εργολαβικοί με προϋπηρεσία στο διυλιστήρια 15 και 20 χρόνια και να τους αναγνωρίζονται μόλις 6, και να προσλαμβάνονται νέοι με προϋπηρεσία και να μην τους αναγνωρίζεται ούτε ένα έτος. Η πλάκα είναι ότι πολλοί υψηλόμισθοι κάνουν αγώνα για να διορίσουν τα παιδιά τους στα ΕΛΠΕ.

Η πρόταση του Αγωνιστικού Μετώπου που ήταν η μόνη που θα έδινε μια οικονομική ανάσα στους νέους και ειδικά στους χαμηλόμισθους πετάχθηκε στον κάλαθο των αχρήστων. Ο "κομμουνιστής" αντιμετωπίζεται ως ξένο σώμα και αναζητούνται άλλες "συνεργασίες" που θα δώσουν το φιλί της ζωής στο προεδρείο.


Επίσης, η σύμβαση μπορεί να χαρακτηρισθεί ως "αμυντική" για την Εκτελεστική του Σωματείου, καθώς για δύο χρόνια δεν θα χρειασθεί να εμπλακεί σε απεργίες που ενδεχομένως φθείρουν την ίδα και τις σχέσεις της με την τωρινή Διοίκηση. Επίσης θα έχει το χρόνο να προετοιμασθεί για να αντιμετωπίσει την επερχόμενη αλλαγή κυβέρνησης, αλλά και την απώλεια του Πέτρου.


Θα θέλαμε να αναφέρουμε και λίγα λόγια για την σύμβαση που έκλεισε η ανταγωνιστική ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ:

Γενική αύξηση: 5%

Αύξηση στο ανθυγιεινό: 10%

Αύξηση στα επιδόματα: 13%

Ποσό δανείου: Από 3.000 σε 5.000 ευρώ.

16 σχόλια:

καχύποπτος είπε...

Ωραία! Φάγατε την πέτσα από το γιαούρτι και stop. Διότι πράγματι κοιτάζοντας την πέτσα αυτά βλέπεις. Για βάλτε το κουτάλι πιο βαθιά και ανακατέψτε να δούμε τι θα βγει στην επιφάνεια?
Ξεκινάμε λοιπόν απλά και χαλαρά!
Του κουμουνιστή η πρόταση πήγε στα σκουπίδια όπως ήταν αναμενόμενο. Μόλις το αντιλήφθηκε δήλωνε δεξιά και αριστερά πως θα καταψήφιζε!!!
Πως προσπερνάμε αυτό το σκόπελο?

Αν θέλετε να συζητάμε θα τα λέτε όλα έστω και αν έχετε εμπλοκή στα τεκταινόμενα! Διαφορετικά κλείστε το!

Τρείς πρώτες ερωτήσεις λοιπόν και αν απαντηθούν θα πάμε παρακάτω.

-Με πόσους ψήφους υπέρ και πόσους κατά πέρασε αυτή η πρόταση από το Δ.Σ?
-Έλειπαν κάποιοι και πόσοι ακριβώς?
-Ποιοί και γιατί?

Παρακαλώ ονόματα και διευθύνσεις! Από τα πρακτικά όποιος έχει πρόσβαση! Όχι ράδιο αρβύλα.

Υ.Γ
Οι εναλλακτικές συνεργασίες για υποκατάστατο του κομμουνιστή εξυφαίνονται ήδη!
Άν απαντηθούν τα ανωτέρω ερωτήματα θα καταλάβετε πως.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε οικοδόμημα θέλει γερές Πέτρες για να στηριχθεί.

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΤΟΥΡΑ.ΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

πάμε Μοτορόιλ. Ο Βαρδής πληρώνει καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΧΥΠΟΠΤΕ.μην ανησυχεις αυτοι που απουσιαζαν ηταν δυο της ΠΑΣΚΕ.Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.στην ποιο κορυφαιαστιγμη του σωματειου βρηκαν να απουσιασουν,ενω το πρωι στην συσκσψη της ΠΑΣΚΕ ο πρωην γεν.γραμματεας ηταν εκει.αλήθειαμο γραμματεας της ΠΑΣΚΕ δεν θα επιβαλλεικοματικη πειθαρχια???
μην το περιμενεται στημενο το ειχαν το παιχνιδι,για να μην πω οτι ξωφλουσαν γραμματεια της προηγουμενης θητειας τους απέναντι στον πετρο.τα αλλα ειναι για τα προβατα.οσο για την μοτορ οιλ μπορει να εδωσε 5% αλλα εκοψε και τον μισθο που ειχε δωσει το 2008.αλλα οτι και να εχει γινει η ΕΣΣΕ ΤΟΥ 2009 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΣΕ ΤΟΥ 2005 Ο,2%ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Ανώνυμος είπε...

"οσο για την μοτορ οιλ μπορει να εδωσε 5% αλλα εκοψε και τον μισθο που ειχε δωσει το 2008"
Αυτό ακριβώς το επιχείρημα είπε και η Ματούλα στην διαπραγματευρική του ΠΣΕΕΠ. Είτε είσαι η Ματούλα είτε είσαι κάποιος της διαπραγματευρικής φαίνεται.

καχύποπτος είπε...

Η κρίσιμη ερώτηση έμεινε αναπάντητη!
-Με πόσους ψήφους υπέρ και πόσους κατά πέρασε αυτή η πρόταση από το Δ.Σ?
Μυστικό δεν είναι αλλά άντε τώρα να ρωτάς δεξιά και αριστερά ή να ζητάς τα πρακτικά του Δ.Σ.

Εγκρίθηκε η πρόταση με 10-9 ή με 11-8?
Με απλά λόγια ο κουμουνιστής καταψήφισε την πρόταση ή την υπερψήφισε?

Υ.Γ
Για στημένα εγώ δεν αφήνω υπόνοιες. Σύ είπας! Όμως άς έχουμε εμείς όλα τα δεδομένα και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Βέβαια μερικοί εδώ τα θέλουν όλα στο πιάτο.Ξεχνούν όμως ότι ο Εισαγγελέας τις μπουκιές μετράει όχι τα πιάτα!

Ανώνυμος είπε...

Καχύποπτε
Με τα υποκατάστατα θα μας πεις τι γίνεται;

καχύποπτος είπε...

Τελικά με 10 πέρασε! Με ότι αυτό σημαίνει!
Προβλέπονται γέλια στο γενικό συμβούλιο.
Τώρα που έγινε η θάλλασα γιαούρτι-που αποφάσισε δηλ. ο κουμουνιστής να λέει και όχι-θα δεις πως θα αρχίσουν να πλασσάρονται τα υποκατάστατα! Υπάρχουν πάντα διαθέσιμες εφεδρείες πρόθυμες να μας σώσουν. Ονόματα δεν λέγονται. Θεωρείται συκοφαντία αν δεν γίνει πράξη.Και ας θεωρηθεί "της πούτσας σχόλιο" όπως λέει και ο άλλος πάραπάνω. Αν και σε δύο χρόνια που θα τους χρειασθούν πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε.
Όλα τα εγκλήματα έγιναν εν ονόματι της δημοκρατίας και για του χριστού την πίστη την αγία!
Όλα τα παράξενα γίνονται για το καλό μας.
Θα αναδειχθεί αυτό στις ανακοινώσεις των παρατάξεων που αναγκαστικά είναι τώρα επι του πιεστηρίου και θα διαπιστώσουμε πως ΟΛΟΙ ευτυχώς που μας έσωσαν απο τα χειρότερα!

Ανώνυμος είπε...

Αμάν-αμάν!
Χάθηκε η μπάλα ρε μάγκες μου!
Κρίμα! Τόσος αγώνας για την ισοφάριση και να χάνεις τώρα 2-0.
Και να πεις δεν το ήξερες!
Αφού ο διαιτητής τόπε καθαρά.
Ακούστηκε και στην εξέδρα!
«Θα σας δώσω πέναλτι.
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά για να ξαναμπείτε στο παιχνίδι»!
Τελικά με εννέα παίκτες παιχνίδι δεν κερδίζεις.
Έστω και αν ξεκινάς με έντεκα!
Και μάλιστα με δυό προωθημένους και ένα φουνταριστό!
Προωθημένοι. Που λέει ο λόγος δηλαδή. Παλτά σκέτα!
Και να πεις ότι οι άλλοι ήταν περισσότεροι!
Με δέκα ξεκίνησαν απ την αρχή.
Με την ψυχή στο στόμα συμπληρώνουν ενδεκάδα αυτοί!
Όταν καταφέρουν να την συμπληρώσουν!
Έχει δίκιο ο άλλος προ ημερών που μίλησε για μειοψηφίες!
Δέκα εναντίον έντεκα, 180 λεπτά αγώνα και το καντράν γράφει 2-0!
Και δύο να ήταν τα πέναλτι ένα αυτογκόλ πάντα υπάρχει να σε δικαιώσει σαν looser!
Γιατί αυτά που λέγανε πριν ένα μήνα εγώ τα ακούω βερεσέ!
Ότι θα χτυπάγανε το παιχνίδι δηλαδή γιατί οι άλλοι είναι τελειωμένοι!
Ρε άσε σου λέει! Καλλίτερα πρώτος στην Β! εθνική παρά τελευταίος στην Α!
Είναι και αυτός ο Γκαγκάτσης που δεν μας πάει καθόλου!
Για περιπέτειες είμαστε τώρα? Να ξεφτιλιστούμε θέλεις.?
Ωραία! Γιατί δεν το λέτε καθαρά αλλά μας τρώνε οι δρόμοι μέσα σε βροχές και χιόνια να σας ακολουθάμε στα εκτός έδρας?

Για αυτό σου λέω! Αποδυτήρια έχουμε. Να παίρναμε και κανένα παίχτη!
Βραζιλιάνο, όχι ότι και ότι! Ζογκλέρ μας λείπει! Να βλέπει δίχτυα! Μαύρος να είναι.Όχι ξανθός βόρειος ξυλοκόπος! Μαυρος, black με μακρύ διασκελισμό και γερά πνευμόνια! Μαύρος είπα ρε! Όχι σαν τον Μαύρο!

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα
ξεκαρδιστικα με τις μαλακιες σου!!!
ρε αντε πνιγειτε ολοι σας κοπριτες χιουμοριστες....
νομιζετε οτι εχετε και πνευμα τεμπελοσκυλα...
βανοκλειδο που θελετε απο το 5ο παταρι...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τώρα ποιός είσαι που σε χαλάν οι μαλακίες? Ο φουνταριστός είσαι ή ένας από τα παλτά?

βουκόλος είπε...

Όλα θα κριθούν στο τέλος και εκ του ασφαλούς. Όπως κρίθηκε το 5%. Μόνο που τώρα θα πρέπει να περιμένουμε δύο χρόνια. Και μάλιστα πριν ο δεύτερος εκπνεύσει θα πρέπει να πάμε σε εκλογές. Θα έχει δείξει όμως αν το ρίσκο-που για άλλους λόγους το πήραν όλοι και όχι για το καλό μας-άξιζε τον κόπο ή όχι. Και εφ όσον βέβαια περάσει το Σάββατο από το Γενικό συμβούλιο. Πες ότι πέρασε.
Το μέτωπο δεν το ήξερε ότι η πρότασή του ενσωματώθηκε στο διεκδικητικό πλαίσιο για να βρεθεί διέξοδος τότε?
Απ την άλλη ρε πρόεδρε δεν ήξερες ότι αν δεν προωθηθεί η πρότασή του θα σε καταψήφιζε ο κουμουνιστής? Μην τάξεις του άγιου κερί και του μικρού κουλούρι. Διότι μικρός είναι –στα ποσοστά- τους 40 τους έκανε 70. Από πού θα περιμένει? Από τους νέους. Άσχετα ότι επικαλείται-και δεν είναι ο μόνος- την διαφύλαξη των κεκτημένων. Και κατέβασε και ανάλογη πρόταση. Σωστή μεν αλλά δεν ήταν δική σας πρόταση και δεν είχε καμία τύχη. Και δεν είναι ο μόνος που περιμένει από τους νέους. Απλά οι νέοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.
Τώρα σε ότι αφορά το παρασκήνιο το οποίο τηλεγραφικά σκιαγραφείται πάρα πάνω από τους σχολιαστές, αυτό πάντα υπήρχε και θα υπάρχει άλλοτε για το καλό μας άλλοτε για το καλό των παρατάξεων και άλλοτε για μικροπολιτικά ατομικά συμφέροντα. Έχουν γίνει μέχρι και τραγικά λάθη στο όνομα –δήθεν- αυτών των αιτίων αλλά πολλές φορές και εκ παραδρομής ή εξ αμελείας. Έτσι τουλάχιστον ήθελαν οι δράστες να πιστεύουμε.
Εμάς όμως πάντα θα μας ενδιαφέρει το χειροπιαστό αποτέλεσμα και όχι το σκοτεινό παρασκήνιο του οποίου ούτε κοινωνοί ούτε γνώστες σε όλη του την λεπτομέρεια μπορούμε να γίνουμε! Στο τελευταίο Δ.Σ έγινε μια «πολιτική ντρίπλα» από κάποια παράταξη! Όχι για το καλό μας μα ούτε για το κακό μας. Απλά έγινε "για το μη κακό τους". Ό καθένας το εισέπραξε όπως τον βολεύει! Και ανέλπιστα εξυπηρέτησε και κάποιους άλλους.Άλλοι πάλι δεν την είδαν καν την ντρίπλα. Θα μου πεις ρε τι με νοιάζουν εμένα οι ντρίπλες. Και εγώ με εσένα! Και εγώ το αποτέλεσμα μετράω. Για φαντάσου όμως να παρακολουθείς χόκεϋ επί πάγου, να μην ξέρεις τους κανόνες του παιχνιδιού, να βλέπεις κάτι μουρλούς να κυνηγάνε ένα πλακάκι πέρα δώθε, να μην καταλαβαίνεις χριστό και στο τέλος να ρωτάς τον δίπλα σου «τελικά κερδίσαμε ή χάσαμε»?
Κάπως έτσι είναι μάλλον τα πράγματα. Και εγώ από χόκεϋ χαμπάρι. Μάλλον για κέρδος το βλέπω όμως γιατί σήμερα 1,3 ο πληθωρισμός και αλλού έχουν απαγορευτεί οι αυξήσεις δια ροπάλου. Ο θεός να μας φυλάει την υγειά μας να έχουμε και να δουλεύει και ο FCC.

Υ.Γ

Είπαμε πως το παρασκήνιο είναι δύσκολο και για πολλούς αδιάφορο.
Στην σπάνια αρθρογραφία των διαχειριστών είδαμε εφέτος ένα τηλεγραφικό σχολιασμό- εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς- για πράγματα που εμείς οι σχολιαστές είχαμε γράψει και προβλέψει προ πολλού. Πρόσθεσαν μόνο κάτι λέξεις του τύπου «πουλήθηκε»(δεχθήκαμε το εξ αμελείας εμείς διότι είμαστε καλοπροαίρετοι) «φόβος των εκτημένων από τους παλαιούς»(γιατί έχετε στατιστικό δείγμα?) «εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων»(πάντα έτσι ήταν. Βαραίνουν τα χρόνια στις αποδοχές,εξ ανάγκης υπόγεια και ρετιρέ έχουμε γράψει εμείς εδώ) και λοιπά μελοδραματικά για την πρόταση του μετώπου που ήταν καλή και πήγε στα σκουπίδια αλλά όταν εμείς οι σχολιαστές τα γράφαμε δεν βγήκαν τότε οι διαχειριστές να αγαντάρουν . Ας είναι! Δεν μπορείς να επιβάλεις στον άλλο τι άποψη και πότε πρέπει να την καταθέσει. Δικαίωμά του είναι να σιωπήσει και τελείως. Όμως για το παρασκήνιο παρά το ότι όπως είπα δεν ενδιαφέρει και πολλούς κάτι έπρεπε να μας πουν. Και δεν είπαν. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά πέρα από αυτά που ακούμε μήπως παίρναμε και κανένα μάτι! Μπα! Μια ζωή παράσταση πίσω από κλειστές κουρτίνες. Είναι η μοίρα μας. Δεν είναι καν μπερντές. Εκεί τουλάχιστον βλέπεις τις φιγούρες. Κουρτίνες βαριές και τραβηγμένες! Μόνο ακουστική αίσθηση των πραγμάτων. Σαν το θέατρο της Δευτέρας στην ραδιοφωνική του εκδοχή ένα πράγμα δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

PANHELLENIC UNION OF EMPLOYEES IN HELLENIC PETROLEUM
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ
ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
www.pseep.gr Αρ. Απόφ. 17002/60 - Αρ.Τροπ. 5859/07 - ΕΙΔ. 2168


Αρ. Πρωτ : ...156...... Ασπρόπυργος 11/04/09


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι


Σήμερα Σάββατο 11/04/09 πραγματοποιήθηκε στις ΒΕΑ το Γενικό Συμβούλιο του ΠΣΕΕΠ με θέμα την έγκριση της συμφωνίας για την υπογραφή της ΕΣΣΕ 2009 – 2010.
Κατά την διαδικασία του διαλόγου και τις διάφορες προτάσεις που κατατέθηκαν, η πρόταση του Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ συγκέντρωσε την πλειοψηφία των μελών του Γενικού Συμβουλίου και εξουσιοδοτήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Σωματείου για να υπογράψουν την νέα ΕΣΣΕ.
Συνάδελφοι
Με την συμφωνία έκλεισε θετικά ένας ακόμα κύκλος διαπραγμάτευσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τελείωσαν και τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν εργαζόμενοι, τόσο σε επίπεδο επιχείρησης, όπως προσλήψεις, μετεγκατάσταση υπηρεσιών, Έρευνα και Εκμετάλλευση, εργολαβοποίηση και πολλά άλλα, όσο και γενικότερα προβλήματα που αφορούν όλους τους εργαζόμενους της χώρας στα πλαίσια αντιμετώπισης των αντιλαϊκών και αντεργατικών επιλογών στο όνομα της οικονομικής κρίσης.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται με όλες τις μορφές και τα μέσα που κάθε φορά οι συνθήκες και οι απαιτήσεις επιβάλλουν.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ http://beneas13.blogspot.com/

Σάββατο, 11 Απρίλιος 2009
Συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου Π.Σ.Ε.Ε.Π.
Συνεχίστηκε ο κατήφορος της ΠΑΣΚΕ !

Ανύπαρκτη η ΔΑΚΕ !

Κρίμα… κρίμα… κρίμα…
.
Συνεδρίασε σήμερα το Γενικό Συμβούλιο του Π.Σ.Ε.Ε.Π. με 63 παρόντες συμβούλους.
Εγκρίθηκε η πρόταση του Αντιπροσωπευτικού Προεδρείου, του Σωματείου των ΕΛ.ΠΕ. για διετή Ε.Σ.Σ.Ε.
Κατατέθηκαν προς ψήφιση 4 προτάσεις και έλαβαν τις εξής ψήφους επί 61 ψηφισάντων.

Η πρόταση του Προεδρείου 33 ψήφους.
Η πρόταση της ΠΑΣΚΕ 21 ψήφους.
Η πρόταση του Αγωνιστικού Μετώπου 03 ψήφους.
Η πρόταση του συναδέλφου Μαρούγκα 01 ψήφος.
Ψήφισαν Παρών 03

Στη δεύτερη ψηφοφορία που ακολούθησε επί 55 παρόντων εξουσιοδοτήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας για την υπογραφή της Ε.Σ.Σ.Ε. με ψήφους 34 ΝΑΙ έναντι 21 ΟΧΙ.

Η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, αντικατοπτρίζει κατά την άποψή μου, την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων για το κλείσιμο της σύμβασης.



Αναρτήθηκε από beneas13 στις 14:50
Ετικέτες Εργασιακά

Ανώνυμος είπε...

ξηγκξυγφθθγιλ