Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Η Ektasis Development παραδίδει τρία νέα έργα


Από την ηλεκτρονική σελίδα του ΕΜΕΑ ενημερωνόμαστε για τα τελευταία νέα της EKTASIS Develoment. Αξίζει να θαυμάσει κανείς την σεμνότητα με την οποία αναφέρεται στο κτήριο που φόρτωσε στα ΕΛΠΕ, παρότι αυτό μόλις που υπολείπεται του Παρθενώνα:
Η Ektasis Development ολοκλήρωσε πρόσφατα την παράδοση ενός νέου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας στην σουηδική εταιρεία H&M. Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Ερμού 22 και είναι συνολικής επιφάνειας 1.650 τμ. Πρόσφατα έγιναν και τα εγκαίνια του καταστήματος.

Επίσης παραδόθηκε από την Ektasis Development στην εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια προς χρήση για τα κεντρικά τους γραφεία το αυτοτελές κτίριο γραφείων επί της οδού Χειμάρας 8 και Γραβιάς στο Μαρούσι, μικτής επιφάνειας 28.000 τμ. Το ακίνητο είναι μοναδικής αρχιτεκτονικής και βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της Αθήνας για χρήση γραφείων με εξαιρετικές προσβάσεις.

Στην AB Βασιλόπουλος παραδόθηκε νέο κατάστημα στον Αγ. Δημήτριο, συνολικής μικτής επιφάνειας 3.500 τμ επί οικοπέδου 2.200 τμ ιδιοκτησίας της Ektasis Development.

Τέλος η Εktasis Development βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης των αδειών του ακινήτου που βρίκεται επί των οδών Σταδίου 58 & Αιόλου 103, συνολικής μικτής επιφάνειας 3.500 τμ. Μετά την ολοκλήρωση συμφωνίας με πολύ γνωστή εταιρεία του λιανεμπορίου θα ξεκινήσει η ανακατασκευή του κτιρίου εντός του 2009.

Η Ektasis Development, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις της εγχώριας αγοράς αξιοποιώντας την 17χρονη εμπειρία της στο χώρο με σταθερή δυναμική, αξιόλογο πελατολόγιο και σημαντικό portfolio ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: