Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Φαγητό ΒΕΑ

Από πολλούς συναδέλφους λάβαμε emails με θέμα το φαγητό στα ΒΕΑ. Πριν σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες μας δημοσιεύουμε μία από αυτές αυτούσια. Όπως θα διαπιστώσουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι η επιστολή που δημοσιεύουμε καλύπτει όλες τις πτυχές του θέματος.


Αγαπητοί φίλοι,
Υποθέτω ότι την έχετε κάνει για διακοπές γιατί τα άρθρα σας είναι ελάχιστα τον τελευταίο καιρό. Σε όλους εμάς που δουλεύουμε μέσα μας έχει κάνει εντύπωση που δεν έχετε γράψει κάτι για το εστιατόριο. Όπως ξέρετε το εστιατόριο έχει κλείσει εδώ και 15 μέρες και η ξηρά τροφή πάει σύννεφο Αλλά βλέποντας τα χειρότερα λέμε σαντουιτς και πάλι σάντουιτς. Από την Παρασκευή άρχισε το κέτερινγκ με την εταιρεία "Γευσίνους". Τρεις μέρες τώρα έχουμε να φάμε φαί από το Διυλιστήριο. Τα ντελίβερυ δίνουν και παίρνουν. Πολλά όμως έχουν κλείσει για τον Αύγουστο και η ποιότητα για να καλύψουν την ζήτηση είναι πεσμένη. Δεν θα αργήσει η μέρα που όλοι θα είμαστε μαζικά στο Θριάσιο με δηλητηρίαση. Όμως χίλιες φορές τα βρώμικα παρά τα αίσχη της Γευσίνους. Γεμιστά με ρύζι που είναι είτε ωμό είτε λαπάς είτε κανονικό στο ίδιο πιάτο. Μακαρόνια άγευστα που μερικά ξέχασαν να τα βράσουν και μπριτζόλα που ο σκύλος την έφαγε μετά από μια μέρα νηστικός. Δεν μιλάω για το κατεψυγμένο ψωμί και τον ασβέστη που ονομάζουν φέτα. Όλα αυτά τις πρώτες μέρες. Φαντάσου να περάσει η πρώτη βδομάδα. Το Σωματείο είναι απών αφού θίγεται ο κολλητός τους, κύριος Πέτρος που αν ψάξετε θα βρείτε την κολεγιά του με την Γευσίνους. Όσο για τον Σπυρόπουλο αυτός λέει ότι δέχετε συγχαρητήρια από τα Γραφεία. Τι να υποθέσουμε; Ότι αυτούς τους ταίζουν καλά και σε μας ρίχνουν το κόστος ή ότι μας δουλεύει.
Φίλοι ψάξτε το. Στο εστιατόριο δεν γίνετε καμία εργασία και είναι σίγουρο ότι το εστιατόριο πάει για κλείσιμο. Αυτό είναι φανερό γιατί μας έφεραν και φουρνάκια μικροκυμάτων. Ξέχασα να πω ότι το βράδυ το φαγητό είναι κατεψυγμένο. Ακόμα και να θέλεις να το φας πρέπει να περιμένεις μισή ώρα στην ουρά να το ζεστάνεις. Αλλά τα σκατά είτε ζεστά είτε κρύα είναι σκατά.

Από ότι μάθαμε το Σωματείο με παρέμβαση στον κ. Ρούτση και στον κ. Καραλή πήρε δέσμευση ότι το εστιατόριο θα ξαναλειτουργήσει αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Φυσικά επρόκειτο για προσπάθεια διακοπής της λειτουργίας του και τον ερχομό catering. Στο βωμό του δήθεν κόστους (στην πραγματικότητα της μίζας) είναι σίγουρο ότι οι γνωστοί υπεύθυνοι θα επιχειρήσουν σύντομα κάτι. Στο χέρι μας είναι να αμυνθούμε επιτιθέμενοι

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ρύζι σήμερα ήταν σπυρωτό και νόστιμο σε αντίθεση με το λαπά της παρασκευής.
Τα ΑΒ έχουν ρύζι χύμα με 1,15€/Kg.
Τα επώνυμα τυποποιημένα έχουν 2,70€/Kg. Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε στην πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ οι κάδοι των απορριμάτων ήταν γεμάτοι από τα κεσεδάκια των κάθε λογής Γευσίνους.
Συνάδελφοι με εξοχικά και ζώα κουβάλαγαν τίγκα τις τσάντες κάθε μέρα.
Μετά την ενοποίηση δεν βρίσκεις φαγητό περισευούμενο ούτε για δείγμα παρόλες τις γκρίνιες καμμιά φορά.
Σήμερα απ' ότι φαίνεται ξαναγυρίζουμε πίσω ολοταχώς.
Ευτυχώς που τα οικονομικά μας επιτρέπουν προς το παρόν να παραγγέλνουμε που και που απ' έξω.
Εάν κάποιοι πειραματίζονται ας ρίξουν μια ματιά στους κάδους και στα αδέσποτα των εγκαταστάσεων και θα το πάρουν το μήνυμα.

Ανώνυμος είπε...

AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΩΔΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΑΡΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ Η ΕΡΓΟΛΑΒΟΠΟΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ? Η ΕΡΓΟΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ Β ΣΤΑΔΙΟ. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΟΙΤΗΤΑ ΘΑ ΤΗ ΦΩΡΤΩΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. Α ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

Ανώνυμος είπε...

και το σωματείο είναι μέσα σ'αυτά?
τι γίνεται ρε παιδια? το διαλύσαμε το μαγαζί?

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΘΗΣ ,ΑΓΑΘΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟΦΙΛΗΣ, ΟΕ, ΟΕ, ΟΕ,
ΘΕΟΦΙΛΗΣ ...

Ανώνυμος είπε...

έτσι.μ αρέσει να νιώθω ότι το μέλλον των εργαζομένων στην εταρία που εργάζομαι, ακολουθεί το κλίμα της εποχής....ομιχλώδες.