Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Σχόλια επί των αποφάσεων Διοίκησης 130 και 131

Θεωρήσαμε σκόπιμο να μην αναφερθούμε χρονιάρες μέρες σε περιστατικά και στις δεκάδες κωμικοτραγικές καταστάσεις που συνέβησαν που εξακολουθούν να συμβαίνουν στα ΕΛΠΕ την περίοδο των εορτών. Δημοσιεύσαμε 2 αναρτήσεις για ανταλλαγή ευχών και μία με τα στατιστικά του μήνα. Δυστυχώς μερικοί συνάδελφοι άρχισαν το γνωστό γαϊτανάκι των σχολίων. Δεν θα δώσουμε μεγαλύτερη έκταση θα αρκεστούμε στα παρακάτω. Αν υπάρχουν ενδείξεις – αποδείξεις – υποψίες ότι γίνεται παρανομία (γιατί παρανομία είναι να είναι διαρκώς πιωμένος κάποιος εργοδηγός) τότε υπάρχει ο επόπτης, ο προϊστάμενος, οι διευθυντές (ο Λειτουργίας, ο Διευθυντής Διυλιστηρίου, ο Ασφάλειας) που μπορούν με ανώνυμο τρόπο να δεχθούν την καταγγελία και να διαπιστωθεί αν πράγματι συμβαίνει αυτό που καταγγέλλεται. Το blog δεν μπορεί να κάνει κάτι, μπορεί μόνο να δημοσιοποιήσει απόψεις, διατηρώντας σε όποιον επιθυμεί την ανωνυμία του, με τους όρους που έχουμε προκαθορίσει και έχετε διαπιστώσει ότι αυτό κάνουμε εδώ και 16 μήνες.
Αυτό που θα σχολιάσουμε είναι οι ανακοινώσεις της Διοίκησης την προπαραμονή των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα με ημερομηνία άφιξης 23/12 λάβαμε το κείμενο 2 αποφάσεων της Διοίκησης (με αριθμό 130 και 131) όπου η πρώτη έφερε ημερομηνία 19/12 και η άλλη 24 /12! (δηλαδή μας γνωστοποιήθηκε μία μέρα νωρίτερα η απόφαση που θα λάμβανε η Διοίκηση την επόμενη μέρα, ακολουθώντας προφανώς το πνεύμα των ημερών με τους προφήτες κτλ). Αμφότερες οι αποφάσεις είχαν θέμα την διευθυντικοποίηση 3 στελεχών από 1/1/2009. Διαβάζοντας το λιτό κείμενο των 2 ανακοινώσεων μας δημιουργήθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα:

  1. Ποια είναι η σχέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛΠΕ κ. Ι. Κωστόπουλου με την ΕΚΟ ΑΒΕΕ ώστε με απόφασή του να ορίζει τον κ. Προδρομίδη στη θέση του Γενικού Διευθυντή Εκμετάλλευσης και Διασφάλισης Ποιότητας;
  2. Είναι απόλυτα κατανοητό ο κ. Κωστόπουλος να μην γνωρίζει τον ακριβή τίτλο των Διευθύνσεων και των Τμημάτων των ΕΛΠΕ. Είναι όμως απαράδεκτο να μην γνωρίζει τον ακριβή τίτλο των Γενικών Διευθύνσεων αφού είναι μόνο 7 (όσες και οι πληγές του Φαραώ). Έτσι να υπενθυμίσουμε στον κ. Διευθύνοντα Σύμβουλο ότι η Γενική Διεύθυνση στην οποία Διευθυντής Μεταφορών & Συντονισμού Διακινήσεων τοποθετήθηκε ο κ. Καλορίτης ονομάζεται Γενική Διεύθυνση Εφοδιασμού και Εμπορίας Πετρελαιοειδών.
  3. Στο οργανόγραμμα των ΕΛΠΕ κάτω από την Γενική Διεύθυνση Μεγάλων Έργων φαίνεται ότι υπάρχει μόνο η Διεύθυνση Ι Έργου Αναβάθμισης ΒΕΕ χωρίς άλλες διευθύνσεις ή τμήματα. Έτσι το ερώτημα είναι πόσες, ποιες και πότε θα δημιουργηθούν οι υπόλοιπες (αν θα υπάρχουν) Διευθύνσεις και Τμήματα.
  4. Τέλος να ρωτήσουμε οι Διευθύνσεις Διακίνησης και Λειτουργίας των ΒΕΑ πότε θα αποκτήσουν Διευθυντές; Γιατί αν ο κ. Διευθύνων Σύμβουλος πιστεύει ότι χωρίς Διευθυντές λειτουργούν καλύτερα, γιατί δεν εφαρμόζει τον ίδιο κανόνα και στις υπόλοιπες διευθύνσεις ώστε να υπάρχουν οικονομικά οφέλη στον Όμιλο;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"γιατί παρανομία είναι να είναι διαρκώς πιωμένος κάποιος εργοδηγός"

Ενώ αν είναι ας πούμε τεχνίτης,εργολάβος, πακιστάνος,ινδός, αλβανός αλλά και διευθυντής δεν τρέχει τίποτα έτσι?

Λοιπόν, η ασφάλεια να πάρει αλκοτέστ και πρωϊ-μεσημέρι να μετράει εκπομπές αλκοόλης. Γιατί κάποιος κάποτε μου έχουν πεί έπινε το καθαρό οινόπνευμα που προμηθευόμαστε για το χημείο από το βαρέλι! Και έτρεχε μετά ο αποθηκάριος να βρει παραστατικά για 200 lit. οινόπνευμα!
Άσε που ξέρω ότι στα σχολεία οι περιθωριακοί μαθητές ανέπνεαν βενζίνη απο μπουκαλάκια για να φτιαχτούν.
Ρε λές να είναι από αυτό?
Δεν αποκλείεται!
Είπα και εγώ, πως γίνομαι χάλια με ένα μισόκιλο κάθε βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

Ωχ !! πάλι καρφωθήκατε!! Υπομονή και ο ουρανός θα γίνει ακόμα πιο γαλανός!!






Προσεχώς κατεβαίνουμε!! Το νου σας!!

Ανώνυμος είπε...

"που μπορούν με ανώνυμο τρόπο να δεχθούν την καταγγελία και να διαπιστωθεί αν πράγματι συμβαίνει αυτό που καταγγέλλεται".

Είπαμε: "Οι δύο στους τρείς ρουφιάνοι και ο τρίτος εκπεδευόμενος" αλλά καταγγέλονται κάθε μέρα σε αυτό το βήμα οι κουκουλοφόροι ρουφιάνοι και τώρα θέλετε να τους διώξετε από εδώ και να τους στείλετε μέσα? !!!!!!!!

Καλλίτερα δεν είναι εδώ που δεν τους λαβαίνει υπ όψη και κανένας?
Θέλετε δηλαδή να μεταφέρετε το πεδίο δράσης τους στο χώρο δουλειάς? Σαν άστοχη και βιαστική η σύσταση που κάνετε διαχειριστές.
Υπάρχουν εντεταλμένα όργανα που έχουν αυτές αλλά και άλλες ευθύνες!
Αν κάτω από τα μάτια τους γίνονται πάσης φύσεως παρανομίες οφείλουν να τις βρούν αυτοί χωρίς να χρειαστεί να γίνω εγώ ρουφιάνος έστω και αν πρόκειται για την ασφάλειά μας.
Αυτός πίνει, εγώ κλέβω και ο άλλος είναι ζα-μαν-φου. Ολοι επικίνδυνοι είμαστε.


Προς 8:34

Πέστε μας χρόνο και τόπο.
Με τα άλογα θα έρθετε η πεζοί?
Επίσης πέστε μας τι τύπου είστε. Ενεργητικοί η παθητικοί?
Για να ξέρουμε τι να βάλουμε!
Να έρθουμε πλυμένοι η ατσαλωμένοι?
Οχι τίποτα άλλο αλλά μας έχεις τρείς μέρες τώρα στην αγωνία!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ¨"Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ" ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ JOHNY Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

υπομονή φιλαράκο, βιάζεσαι και δεν θα το φχαριστηθείς.

υπομονή....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΟ Η ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ(ΓΕΩΡΓΙΟΥ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΣ ΣΤΗΝ ΕΚΟ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΙΕΡΗΔΕΣ,ΣΙΑΜΙΣΙΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο "ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ" ΩΣ "PRESIDENT" TOY ΟΛΟΥ ΘΙΑΣΟΥ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ". ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ.