Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Συνάδελφος από το Τμ. Πυρασφάλειας των ΒΕΑ μας έστειλε την παρακάτω ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας:
ΠΡΟΣ: ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΣΕΕΠ
ΑΠΟ: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ Β.Ε.Α.

Συνάδελφοι του προεδρείου ΠΣΕΕΠ
Οδηγηθήκαμε στη σύνταξη αυτής της ανοιχτής επιστολής διαμαρτυρίας για να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για τη στάση σας στο δίκαιο αίτημα μας ,
Αλλά και για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι μας για αυτή τη μεγάλη αδικία που συντελείται σε βάρος μας τα τελευταία χρόνια.
Συγκεκριμένα ενώ οι συνάδελφοι που ανήκουν στην κατηγορία Τ4 (χειριστές παραγωγής ,διακίνησης , δοκιμαστές χημείου) και Τ5 (τεχνίτες συντήρησης) μπορούν να φτάσουν με τριετίες καταληκτικά μέχρι το Μ.Κ. 5 της βαθμίδας του εργοδηγού .
Οι πυροσβέστες (Τ7) δεδομένου ότι υπάρχει η βαθμίδα του εργοδηγού,
Στερούνται αυτής της δυνατότητας αδικαιολόγητα με την ΕΣΣΕ 2002-2003.
Αντίθετα σταματάμε στο Μ.Κ.9 και δεν μπορούμε να εξελιχτούμε στο επόμενο κλιμάκιο (Μ.Κ.8) ούτε με τριετία .
Αυτό είναι μια δυσμενή ρύθμιση διαχωρισμού εργαζομένων μέσα στον ίδιο εργασιακό χώρο.
Επίσης δεν κατανοούμε γιατί η εκτελεστική γραμματεία αναφέρεται σε εξίσωση χειριστών παράγωγης και δοκιμαστών χημείου με τους πυροσβέστες .
Τι εκφράζει και ποιον αυτή η θέση του προεδρείου και που αποσκοπεί δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.
Θεωρούμε αδιανόητο το προεδρείο του σωματείου να διατυπώνει τέτοιες απόψεις.
Το σωματείο είναι συλλογικό όργανο και λειτουργεί υπέρ της διεκδίκησης των συμφερόντων των εργαζομένων και δεν κάνει εξαιρέσεις και διαχωρισμούς.
Ειλικρινά λυπούμαστε για αυτή τη στάση του προεδρείου η οποία θα μας αναγκάσει να λειτουργήσουμε τα νόμιμα για την προστασία της αξιοπρέπειας μας αφενός και του εισοδήματος μας αφετέρου.
Δεν ζητήσαμε ποτέ να χάσουν κάποιοι από το εισόδημα τους .
Ζητάμε από το σωματείο να είναι αρωγός και θεματοφύλακας της εργασιακής μας αξιοπρέπειας και να διασφαλίζει τη συλλογικότητα και όχι την αποδόμηση των εργασιακών μας σχέσεων.


Οι συνάδελφοι σας Πυροσβέστες

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ!!
ΕΡΓΟΔΗΓΟΙ ΜΕ 4 ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ? ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΒΕΘ ΚΑΙ ΒΕΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Τι διακρησεις ειναι αυτες προς τους συναδελφους πυροσβεστες?Πρεπει να σταματησει αυτη η απαραδεκτη σταση.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΣΥ ΓΕΛΕΙΕ ΤΥΠΕ ΠΟΥ ΧΑΧΑΝΙΖΕΙΣ ΣΑ ΖΩΟ .ΡΕ ΥΠΕΡΟΠΤΗ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Π.....ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙΣ.ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ ΡΕ ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝΕ ΑΝΥΣΗΧΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Για αυτους που σεβονται το μεροκαματο των συναδελφων και εχουν το θαρρος να γραφουν σχολια αν σεβονται εστω και κατι ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ και να μην κρυβονται πισω απο την "ρομπα"της ανωνυμιας.

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για μια δυσμενή ρύθμιση διαχωρισμού εργαζομένων μέσα στον ίδιο εργασιακό χώρο,τι το κακό να γνωρίζουν ολοι οι συνάδελφοι πως έχουν τα πράγματα.Τωρα αν ο Ανωνυμος Χαχανουλης εχει αλλη πληροφορηση εχει το δικαιωμα να μας την γνωστοποιησει.εγω υπογραφω την αποψη μου.

Μανωλης Μανιας

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαχανούλη τα χάπια σου σίγουρα είναι ληγμένα με τις μ....... που λες. Αλλά έπρεπε να ήσουν εσύ σε αυτή την θέση και να βλέπεμε εάν συνέχιζες το χαχάνισμα.

Οι συνάδελφοι από τις ΒΕΑ έχουν απόλυτο δίκιο.

Οχι στους εργαζόμενους δύο ταχυτήτων.

Συναδελφικά χαιρετίσματα από ΒΕΘ που εμείς εδώ με τρείς υφισταμένους έχουμε εργοδηγό(για τον χαχανούλη το λέω).

Ανώνυμος είπε...

Το οτι υπαρχουν τετοια ατομα στα ΕΛΠΕ που εκραζουν τετοιες αποψεις πρεπει να μας προβληματηζει ολους.Δηστυχως ομως σαν αυτων τον ηλιθιο υπαρχουν και αλλοι με παρομοιες και χειροτερες αποψεις.

Ανώνυμος είπε...

3.34
ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΗΟΣ...!
ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΘ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?
ΟΥΣΤ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩΧΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΔΙΝΩ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ. Ο ΧΑΧΑΝΟΥΛΗΣ ΑΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Να γίνουν τώρα όλοι Εργοδηγοί:

Χημείο
Φύλαξη
Πυρασφάλεια
Μάγειροι
Εστιάτοτρες
Νοσοκόμοι
Γιατροί
Καθαρίστριες

ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ

Και μετά να φύγουμε απο τις μονάδες και να ρθούν αυτοί να τις δουλέψουν(Μιλάω για τα ΒΕΑ και όχι για τις γκαζιέρες που έχουν ΒΕΘ και ΒΕΕ).
Να γίνουμε ΕΜΕΙΣ ΟΔΗΓΟΙ ΕΡΓΟΔΗΓΟΙ
ΤΩΡΑ!

ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΗΦΗΝΕΣ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τωρα κανουμε και διαχωρισμους ποιο μαγαζι ειναι δυνατοτερο.Εχει χαθει εντελως η μπαλα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΡΕΜΑΛΙ ΧΑΧΑΝΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΡΕ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΡΕΜΑΛΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΩ .ΤΙ ΜΠΟΥΝΑΜΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙ?
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ?.ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ .ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΡΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ...
ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ ΘΑΡΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφοι ψυχραιμια.
Σας Ενημερωνω οτι οι πυροσβεστες γιατι για αυτους μπορω να μιλησω,δεν εχουν τις αξιωσεις που αναφερει ο "ανωνυμος" πιο πανω δεν θελουν ουτε εργοδηγοι να γινουν ουτε να στερησουν απο κανενα συναδελφο τιποτα.Ομως πρεπει να διεκδηκησουν και αυτοι τα νομιμα μην ξεχνατε οτι εργαζομενοι ειμαστε ολοι στον ιδιο εργασιακο χωρο,χωρις να θελω να προσβαλω τον "ανωνυμο " αυτα που λεει ειναι προιοντα της φαντασιας του και τιποτα αλλο.
"Ανωνυμε" μπορεις να εχεις την αποψη σου αλλα μην παραπληροφορεις τον κοσμο δεν ειναι πρεπον αυτο που κανεις και διολου εντιμο..
-Για αλλη μια φορα θα υπογραψω την αποψη μου γιατι πιστευω οτι πρεπει να λεμε την αποψη μας και να την εννουμε.

Μανωλης Μανιας

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο στις 09:22

Είσαι μεγάλο βλήμα!!!!

Ανώνυμος είπε...

προς 9:22
ρεμάλι και κηφήνας είσαι εσύ παλιο
ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ΄
θέλεις να γίνεις και εργοδηγός
ΤΣΟΜΠΑΝΟΤΡΑΒΟΛΤΑ

Ανώνυμος είπε...

παιδια να ρωτησω κατι?τον γνωριζετε αυτον που γραφει εναντιον των πυροσβεστων?διοτι απο αυτα που διαβαζω καποιοι τον φωτογραφιζουν χωρις να τον οναμαζουν αλλα εμεις οι υπολοιποι που δεν ξερουν προσωπα εκ του συνεγγυς διερωτωνται.μπορειτε να πειτε ονοματα παρακαλω?

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι να πειτε ονοματα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΧΑΧΑΝΟΥΛΗ , ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΕΣΚΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ , ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΔΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ‘’ ΠΑΡΑΓΚΑΣ’’ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΕ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ! ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΛΑ ΞΕΣΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ‘’ ΜΗΔΕΝ’’.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΧΑΧΑΝΟΥΛΗ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ;; ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ….

ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ , ΝΑ ΦΘΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΗΓΟΥ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ) ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ , ΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα εισαι του Τσίπρακορμαράνων!
Για πες εσυ το ποστο σου και σε που δουλευεις ΒΕΘ-ΒΕΕ-ΒΕΑ να δω τι καπνο φουμαρεις Τσιπροκηφήνα

Ανώνυμος είπε...

8:52. Δουλευταρα μου εσυ. Και να σου πω που δουλευω θα καταλαβεις; Εσυ το μονο που ξερεις απο τα ΒΕΑ ειναι την τουαλετα και το γραφειο που ρουφιανευεις.

Ανώνυμος είπε...

1o ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ,ΠΑΡΤΑΚΙΕΣ,ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
2ο ΤΟ ΟΤΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΟΠΟΙΟΝ
ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
3ο ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ
ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΑΝ.. ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ
4ο ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝ
ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΕΙ-ΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕ Ο
ΚΟΣΜΟΣ
ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΓΚΕΣ
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ (ΜΑΖΙ ΣΑΣ)ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Π Ρ Ο Σ Γ Ε Ι Ω Θ Η Τ Ε

manolis είπε...

ΠΡΟΣ: Ο/Η ΥΟDA
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η' ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Η' ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΟΥ "ΤΟΛΜΗΣΑΝ" ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ "ΑΥΤΙ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
1ο)ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, ΒΑΣΙΚΟ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ NA ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΟ (ΠΣΕΕΠ) ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ.
2ο)ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ,ΑΦΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
3ο)Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .[ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΑ]. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΘΛΙΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ

ΥΓ.:ΑΓΑΠΗΤΕ YODA ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΥΒΡΥΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΩ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ.
ΠΑΡΆΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΧΩΡΗΣΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ . ΝΑΙ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΙΟ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ.ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ(ΕΣ.3333)
"ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΦΕΡΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ".