Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΕΚΟ: Πανελλαδική στάση εργασίας στις 14/05



Από το "Euro2day" το άρθρο της Α. Καλαϊτζόγλου:


Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στην ΕΚΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ασάφεια που επικρατεί σε ό,τι έχει να κάνει με τη μεταφορά του προσωπικού της εταιρίας στα νέα γραφεία του ομίλου των ΕΛ.ΠΕ. στο Μαρούσι, σε συνδυασμό με τη μελλοντική τύχη της.


Παράλληλα, αύριο το απόγευμα έχει ορισθεί συνάντηση των διοικήσεων των ΕΛ.ΠΕ. και της ΕΚΟ με τις διοικήσεις του ΠΣΕΕΠ, σωματείου των Ελληνικών Πετρελαίων και της ΠΕΠΕΚΟ, σωματείου της ΕΚΟ.


Πρόκειται για τη δεύτερη στάση εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΕΚΟ για τα ζητήματα αυτά. Την προηγούμενη Πέμπτη απείχε από την εργασία του, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα, μόνον το προσωπικό που εργάζεται στα κεντρικά γραφεία, στον Πύργο Αθηνών, ενώ αύριο δεν θα εργασθεί από 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι όλο το προσωπικό της εταιρίας πανελλαδικά, που υπολογίζεται σε περίπου 650 άτομα.


«Δύο μήνες πριν από τη μετακόμιση στα νέα γραφεία και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πόσοι και ποιοι και μεταφερθούν από την ΕΚΟ στο Μαρούσι», είπε στο euro2day ο πρόεδρος της ΠΕΠΕΚΟ Παν. Περουτσέας.


Ο ίδιος δεν έκρυψε την ανησυχία των εργαζομένων της εταιρίας για τυχόν απορρόφηση της ΕΚΟ από τα ΕΛ.ΠΕ.


Σήμερα, σε τρεις ιδιόκτητους ορόφους και άλλους τρεις μισθωμένους στον Πύργο Αθηνών στεγάζονται περί τους 320 εργαζομένους στην ΕΚΟ, για τους οποίους υπάρχουν σενάρια, ένα μέρος να μεταφερθεί στο Μαρούσι και ένα μέρος να πάει στον Ασπρόπυργο.


Σενάρια τα οποία εκ των υστέρων διαψεύσθηκαν από τη διοίκηση της εταιρίας, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται τι ακριβώς θα γίνει.


Στην προσπάθεια τους να έχουν επίσημη ενημέρωση τόσο για το θέμα της μετακόμισης όσο και για την τύχη της ΕΚΟ ζήτησαν και θα έχουν αύριο στις 5 το απόγευμα στον Ασπρόπυργο συνάντηση οι διοικήσεις του ΠΣΕΕΠ και της ΠΕΠΕΚΟ με τις διοικήσεις των ΕΛ.ΠΕ. και της ΕΚΟ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

<< Ο ίδιος δεν έκρυψε την ανησυχία των εργαζομένων της εταιρίας για τυχόν απορρόφηση της ΕΚΟ από τα ΕΛ.ΠΕ. >>

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο να ανησυχούν οι εργαζόμενοι σε αυτή την περίπτωση ???

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΠΟΙΟΝ ΕΙΔΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ?
ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΟΝ?

ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΗΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΩ...ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΑΙΘΕΡΙΑ ΥΠΑΤΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...

ΡΕ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ!!!