Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Στοργή για την Ελευσίνα


Με έξαλλους πανηγυρισμούς γιόρτασε η διοίκηση των ΕΛΠΕ την επάνοδο του Πανελευσινιακού στην Β' Εθνική μπάσκετ και την άνοδο της ομάδας ποδοσφαίρου στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Παρασκευή εκδικάζεται στο ΣΤΕ η εξ αναβολής προσφυγή των Δήμων Ελευσίνας, Μάνδρας, Μαγούλας, Ν. Περάμου, Νομαρχίας Δυτικής Αττικής και ΕΑΣ (πρώην ΠΥΡΚΑΛ) κατά της επένδυσης των ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα. Όλα λοιπόν για την επένδυση.

Αναδημοσιεύουμε από το "Κέρδος":

ΕΛΠΕ: Μέγας χορηγός του Πανελευσινιακού

Η επάνοδος της ομάδας του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης στη Β' Εθνική Κατηγορία και η άνοδος της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανελευσινιακού στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, γιορτάστηκε πρόσφατα από τους φιλάθλους και την τοπική κοινωνία με την υποστήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, που είναι ο μέγας χορηγός του ομάδας.
Η χορηγική στήριξη των ομάδων του Πανελευσινιακού, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο Θριάσιο και στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Ι. Κωστόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ τόνισε σε δήλωσή του ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα του Πανελευσινιακού είναι η αφοσίωση και η ομοψυχία των ανθρώπων που αποτελούν την ομάδα. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι συνιστούν "μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια, με κοινή αγάπη για τον αθλητισμό, με κοινό αίσθημα υπερηφάνειας για την ομάδα και για τον τόπο τους, με συνείδηση και πνεύμα αλληλοϋποστήριξης".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η αλλη φωτογραφια που ειχε τον γραμματεα της νομαρχιακης του πασοκ με τα στελεχη του λατση ηταν καλυτερη.αυτη επρεπε να βαλεις βρε σωκρατες.ξερεις οταν θα ερθει το πασοκ θα το παιζει αδικημενος και διωκομενος.τωρα λιβανιζει και γλυφει.γνωστος απο παλια.

Ανώνυμος είπε...

δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο σ'αυτήν την πόλη....Ρουφιάνοι , παράγωντες, κομματόσκυλα,σύμβουλοι που τρέχουν τα σάλια τους για μύζες,χορηγοί θανάτου,υπουργοί με χαζοδιαβολικά βλέματα και διαπλεκόμενους χαρτογιακάδες που βάζουν υπογραφές καταδίκης για τα παιδιά μας ,α.........οι και α..........τες,κρατικοί ληστοσυμορίτες, που έχετε γίνει όλοι ένα με το ΜΑΖΟΥΤ ......μαύροι γλυτσιασμένοι...ΚΑΙ παντού κολλημένα ΕΥΡΟΔΟΛΑΡΙΑ.....κάνατε τις ψυχέσας κέρματα .....νομίζωντας ότι θα δωροδωκίσετε η θα γλύψετε τους αρχιδιαβόλους του χρήματος.ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ .....ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΘΡΙΑΣΙΟ .......ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΙΑΣΙΟΣ.....