Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Απολύσεις με τη μορφή "οικειοθελών" αποχωρήσεων



Από το Παραρητήριο Εργασίας της Αυγής, αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει διαφορά από ψεων ανάμεσα σε ένα κόμμα και στο συνδικαλιστικό του όργανο:


Απολύσεις με τη μορφή "οικειοθελών" αποχωρήσεων ανακοίνωσε ο Όμιλος ΕΛΠΕ Α.Ε., ενώ ταυτόχρονα θα προχωρήσει σε πρόσληψη 297 εργαζομένων με συμβάσεις έργου και ατομικές συμβάσεις προκειμένου να καλυφθούν τα κενά των αποχωρήσεων. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία οι εργαζόμενοι που θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση της λύσης της σύμβασής τους μέχρι τις 10 Ιουλίου, αλλά τον τελικό λόγο για την αντικατάστασή τους θα έχει ή ίδια η εταιρεία!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω και τρια χρονια γινονταν οικειοθελεις αποχωρισεις χωρις καμια προσληψη και εσεις το πηρατε ειδηση τωρα.όπως λεμε εγκαιρη ενημερωση.χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

οντως. νυχτα τους ετρωγε ο καραλης.

Ανώνυμος είπε...

μπα .τους ετρωγε μερα μεσημερι αλλα ειχαν αλλες δουλειες τοτε,ασχολιοντουσαν με τους μπραβους,και στο παρε-δωσε.τωρα που τα ραβασακια δεν γινονται δεκτα αρχισαν οι καταγγελιες.και δεν θελω διαψευσεις.

Ανώνυμος είπε...

γιατι να σε διαψεύσει κανεις? ψέματα λές?

Ανώνυμος είπε...

ποιά ραβασάκια??τι λέγανε??

Ανώνυμος είπε...

ρουσφετακια ζητουσε απο τον καραλη.σε λιγο που θα τελειωσουν τα τιμολογια του 2001 θα βγουνε και τα ραβασακια......................................................................................................................................καταλαβες??????