Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Αντί της Διοίκησης απαντά το ΠΣΕΕΠ


Με όλο και πιο ενεργό ανάμιξη σε θέματα προσλήψεων, απαντά το ΠΣΕΕΠ στην δήλωση του Μ. Χρυσοχοίδη σχετικά με τις επικείμενες προσλήψεις στα ΕΛΠΕ., ενεργώντας για λογαριασμό της Διοίκησης, που προφανώς φοβάται να απαντήσει η ίδια.

Το βασικό επιχείρημα είναι ότι οι προσλήψεις είχαν αποφασισθεί εδώ και καιρό και κατά την κρίση τους πρέπει να ολοκληρωθούν πριν τις εκλογές.

Αυτό που στην πραγματικότητα τους ενδιαφέρει είναι η αναστολή των 50 προσλήψεων στη Θεσσαλονίκη, αφού οι προσλήψεις στην Αθήνα θα προχωρήσουν κανονικά.

Μέμφονται δε τον Μ. Χρυσοχοίδη που ζήτησε από τον διορισμένο από το δημόσιο Ι. Κωστόπουλο να αναστείλει τις προσλήψεις, αλλά όχι τον «αδέσμευτο» μάνατζερ – όπως ο ίδιος ισχυρίζεται – που ανέστειλε τις προσλήψεις.

Δεν διστάζει να σερβίρει την σούπα με λίγο "θάνατο" κάνοντας αναφορά στους "απανωτούς αιφνιδίους θανάτους συναδέλφων αυτό το καλοκαίρι", οι οποίοι όπως ΤΩΡΑ μας πληροφορεί - και όχι σε προηγούμενη ανακοίνωση του - οφείλονται στη καθυστέρηση των προσλήψεων.

Εμείς θα προσθέσουμε ότι αν προσληφθούν και οι 50 του προέδρου του ΠΣΕΕΠ στην Θεσσαλονίκη, κατά πάσα πιθανότητα θα νικηθεί ο θάνατος.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ντροπη κ αισχος για το κολλητο του ζορο εμπορευεται τις ανθρωπινες ζωες που χαθηκαν...το νεο συναδελφο που εσβησε...τωρα σε επιασε ο πονος για τα μικροκομματικα οφελη στη θεσσαλονικη...ουτε μια διωρη σταση δεν εκανες για το συναδελφο ετσι για τα προσχηματα...ντροπη σου....ουτε μια ανακοινωση ουτε μια εξηγηση κ τωρα ασελγεις στην μνημη του για να κερδισεις συνδικαλιστικα...ντροπη σου...

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε καλά τα λες.σκοτώνεται κόσμος και στα παπάρια τους.γαμώ τα σωματεία εχουμε, ή μήπως ο καινούριος χειριστής δεν είχε γραφτεί στο σωματείο και γι αυτό δεν ασχολούνται?

Ανώνυμος είπε...

φιλε ειναι ονειδος μια τετοια μικροκομματικη συμπεριφορα που επεδειξε μια υποτιθεμενη αριστερη εκτελεστικη...με τον μουσατο καθοδηγητη ν καλει τον κοσμο να μην μιλαει κ να το βουλωσει..ειδες εσυ καμμια περαιτερω εξελιξη στα ανιχνευση των αιτιων του αδικου χαμου του νεου συναδελφου?ειδες να διεκδικουν την αληθεια η να ασχολουνται μονο με τις προσληψεις?