Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Αποχώρηση Π. Βενιέρη απο την ΕΚΟ


Ηρθε πριν ενάμιση χρόνο, τον Μάϊο του 2008 ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ΕΚΟ, με κύριο χαρακτηριστικό την υπέρογκη αμοιβή του (περίπου 300.000 ευρώ συν την συμμετοχή του σε ΔΣ θυγατρικών εταιρειών. Δόξασε την ΕΚΟ λόγω της συμμετοχής του σε χρηματηστηριακό σκάνδαλο στην προηγούμενη εταιρεία του (Coca Cola). Τώρα, αφού έλαμψε δια της ανυπαρξίας του, αποχωρεί για να αναζητήσει νέους ορίζοντες και πιθανώς νέα κορόιδα.
Αφήνει πίσω το μεγάλο κενό, μιας και κατείχε επίσης και τις παρακάτω θέσεις:
ΕΚΟ Βουλγαρίας: Πρόεδρος
ΕΚΟ Σερβίας: Αντιπρόεδρος
Global Αλβανίας: Μέλος
Yugoptrol Μαυροβουνίου: Μέλος
ΟΚΤΑ: Μέλος
Ο ακριβής λόγος της αποχώρησης του δεν μας είναι γνωστός. Ίσως τον κούρασαν τα πολλά ταξίδια, ίσως θεώρησε τις αποδοχές λίγες. Πάντως τα πήρε - χωρίς να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο - και έφυγε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την καταλαβε την δουλεια κ την κανει το γαλαζιο golden boy...ανυπαρκτος ρημαξε το ιδρωτα μας...ενα ενα την κανουν τωρα οι σεμνοι κ ταπεινοι....ο κοντορεβυθουλης νομιζει οτι βολευτηκε αλλα μαλλον σε πρασινη κουνια θα κατσει για τα καλα..μπατλερ τ ακους ερχομαστε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Γραμματικόπουλε. Ωραία συμπεριφορά σε πελάτες και συναδέλφους σου. Επί ξύλου κρεμάμενοι και μόλις προ λίγου διαστήματος πληρωμένος. Και δεν ήξερες τίποτε για το κανόνι; (Λέμε τώρα)