Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Από το ΑΝΑ η αναδημοσίευση του παρακάτω άρθροου. Πάντως, φαίνεται πως θα υπάρξει πάγωμα των προσλήψεων στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν θα επηρεασθεί η πρόσληψη των 164 χειριστών και χειριστριών παραγωγής:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 22
10680 ΑΘΗΝΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ. (210)3665414-5
FAX: (210)3665420
e-mail : pressoffice@pasok.gr
Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχετικά με τις επικείμενες προσλήψεις στον κλάδο ενέργειας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μετά την εξαγγελία των εκλογών, δεχόμαστε καταγγελίες από στελέχη και εργαζομένους της ενέργειας για όργιο ρουσφετολογικών προαγωγών, μετακινήσεων και προσλήψεων στον κλάδο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου (ΕΛΠΕ, ΕΚΟ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ).

Ακόμη χειρότερα, το ΥΠΑΝ φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο υπογραφής συμβάσεων και προμηθειών έργων αξίας εκατομμυρίων ευρώ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Πρόκειται σαφώς για ενέργειες, που εφόσον υλοποιηθούν, αποτελούν ακραία αντιδεοντολογική μεθόδευση και προεκλογική δημαγωγία.

Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα επανεξετάσει ή θα ακυρώσει κάθε απόφαση διοικήσεων που ορίζονται από το Δημόσιο και λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Καλούμε τον κ. Χατζηδάκη να δώσει σαφείς εντολές στις διοικήσεις, σεβόμενος την πολιτική δεοντολογία και τους κανόνες της Δημοκρατίας. Τέτοιες πρακτικές είναι απόλυτα καταδικαστέες από τον Ελληνικό λαό και δεν πρόκειται να τις ανεχθούμε

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη θα τους απολυσει??
ετσι απλά ρωτάω για να ξερουμε πως θα αντιμετωπισουμε σαν εργαζομενοι τους ρουφιανους,οταν θα ερθουν να ζητησουν την ψηφομας.καταλαβες?????

Ανώνυμος είπε...

για ποιο παιδι συναδέλφου μελους της πασκε και ενθερμου υποστηρικτη της ομαδας εσταλει σημειωμα απο ανωτερο στέλεχος της Ν.Δ.????????
Ετσι δεν ειναι πέτρο??????
δεν ρωταω τον γνωστο πέτρο τον συνάδελφο πέτρο ρωτάω.

Ανώνυμος είπε...

μια προς μια θα εξεταστουν και οσες πληρουν τα κριτηρια και εχουν τα απαραιτητα δικαιολογητικα και δεν εχουν δηλωσει ψεμματα καλοριζικοι,οι υπολοιποι στ καλο κ να μας γραφουν....ξεσκαρταρισμα πληρες κ ριζικο...αληθεια ποιο στελεχος της ελκε εχει στενο συγγενικο του προσωπο στο δευτερο γκρουπ μεγαλης ηλικιας(32) και ειδοποιηθηκε να περασει ιατρικες εξετασεις προκειμενου να προσληφθει?χωρις καν να περασει συνεντευξη κ λοιπες εξετασεις??ποιος μεθοδευει τετοιες αλχημειες?οι ημετεροι θα αποκαλυφθουν για το οτι εχουν ειδοποιηθει για προσληψη ατομα 28 ετων???πως λεγεται ρε ψευτοδημοκρατες αυτο?αξιοκρατια η παρεοκρατια??καθενας θα αναλαβει τις ευθυνες των πραξεων του πολυ συντομα....

Ανώνυμος είπε...

ψευτικες διευθυνσεις ενοεις???

Ανώνυμος είπε...

mia erotisi ego pou perasa synenteyxi pote na perimeno kapio tilefonima na do an me paroun i me aporipsoun;;;kai gia tin kouventa teliosa mixanikos petreleou kai fysikou aeriou..

Ανώνυμος είπε...

οχι μονο ψευτικες διευθυνσεις,ψευτικες προυπηρεσιες,πιστοποιησεις αγγλικων που δεν εχουν....αλλοι με ηλικια 28 και 32 αντιστοιχα χωρις να περασουν συνεντευξη αφου το 2 γκρουπ δεν εχει περασει ειδοποιουνται για προσληψη, αντιμπροσωπευτικο "πραξικοπημα"?αυτα κ πολλα αλλα θα βγουν στην επιφανεια γιατι ο χρονος μετραει αντιστροφα ηδη...καλα το στελεχος της ελκε τακτοποιησε το στενο συγγενικο του προσωπο ηλικιας 32,εκανε τις ιατρικες εξετασεις κ προσληφθηκε χωρις καν να περασει συνεντευξη,γνωριζουν κατι οι αρμοδιοι????και δεν ειναι η μονη περιπτωση.....

Ανώνυμος είπε...

βρε μαρτυριαρη πως τα ξερεις ολα.φαντασου εξω απο την εξουσια και τα γνωριζεις τι θα γινει αυριο ,πω πω πω.καηκαμε.χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Μονο που τα ΕΛΠΕ δεν ειναι πλεον ΔΕΚΟ Αυτοι που φωναζουνε τα χαρισανε στον Λατση και τωρα η δεξια μαζι με αυτους κανει παιχνιδι. Ας αφησουνε τα δακρυα. Οι αποτυχοντες τους ξερουνε και αποκλειετε να τους ψηφισουνε.

Ανώνυμος είπε...

αυτο το παραμυθι περι χαρισματος στον λατση καπου εδω τελειωνει,αυτα μπορειτε απο εδω και περα να τα λετε μεταξυ σας για να παρηγοριοσαστε τσιρακια της δεξιας...πιονια του μπατλερ θα εχετε την τυχη του αφεντικου σας....δυστυχως για σας η δεξια επεσε και μαζι της φευγουν και τα αφεντικα σας....σας περιμενουν μερες πρασινης κολασης....γιατι μετα τις 4 οκτωμβρη δεν θα ειναι τιποτα ιδιο....το παιχνιδι για σας μολις τελειωσε σεμνα και ταπεινα...

Ανώνυμος είπε...

βλεπω το μιχαλη με συμβουλο τον αλεξη να παθαινει οτι και ο αλαβανος απο τον αλλο αλεξη.χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

γελα γελα τωρα που μπορεις γιατι μετα θα σου κοπει το γελακι....και θα εχει φυγει κ ο μπατλερ κ θα εχετε μεινει "ορφανοι" κ απροστατευτοι...οι δικοι σου θ τρεχουν γι απεργιες κ εσυ μονος θ αναπολεις τις μερες που εφυγαν....χα χα χα...την μυριστηκε τη δουλεια το αφεντικο σου κ την εκανε...

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος 5:51
Πρόσεχε μην σκισεις την φουστα σου. Τώρα το παιζεις αγωνιστής του ΠΑΣΟΚ? Ξεχνας τα κερασματα που εκανες οταν κερδισε τις εκλογες η δεξια το 2004?

Ανώνυμος είπε...

την φουστα μπορει ν την σκισω αλλα θα σου σκισω κ το κ.........ι χαφιε της δεξιας,ρουφιανε του ζορο....να τα θυμασαι αυτα παλιοριρη στις 4 οκτωβρη οταν δεν θα υπαρχει ο μπατλερ κ η παρεα του...τοτε ο ο ζορο θα τρεχει να σωσει το τομαρι του κ εσεις θα ειστε ζαλισμενα αρνια.... ψηφισε τωρα δεξια για να βγαλεις την υποχρεωση.....οι πρασινοι επιβητορες σου θα σε περιποιηθουν για τα καλα....πρασινη ηδονη ατελειωτη μεσα σου παλιοντιντη....

Ανώνυμος είπε...

μπουμπι??? το σκουλαρικακι σου μαρεσει.

Ανώνυμος είπε...

να φερεις κ το αλλο που ξεχασα στο κ........ι σου μωρη γκολφω.....χο χο χο....λιζα του ζορο.....χο χο χο.....

Ανώνυμος είπε...

Φισικά και θα απολιθουν ολυ που μπικαν με τα λαμωγια της δεξιας και των αρχιδοαριστερον του Οφθαλμιδη.Ρε βρωμοτσίπρα δεν τα βλεπεις αυτα κωλοαδερφαρα που γινονται στο μπουρδελο των ΕΛΠΕ? Η μήπος εσυ τρανσαδερφαρα Παπαρηγα χερεσαι με τα λαμωγια που γλιφουν την Διοικηση?Οταν βγει το ΠΑΣΟΚ θα πεσει ο Οφθαλμιδης και θα φαι τετοια δικαστηρια για τις μιζες και τα κολοπαιδα που εβαλε μεσα που θα ψαχνει μαυρους να τον πηδηξουν

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σου. Αξιο το κλιμακιο που θα παρεις. Καλά τους τα λες.
Το βραδυ περασε απο το σπιτι μου καθαρισεις και τα παπουτσια

Ανώνυμος είπε...

για κανενα κλιμακιο πουλιεσαι εσυ σαν ρουφιανος του ζορο....φτωχομπινε....αυτα που ερχονται δεν τα φανταζεσαι...πρασινους εφιαλτες θα βλεπεις απο εδω και περα....μπατλερ τ ακους ερχομαστε...!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε σκατοΠΑΣΟΚΕ καλά μας τα λες.
μπράβο αγόρι μου. άξια τα κλιμακια και τα 12 ωρα που σου εδωσε η δεξιά.αλλαγή ρε να τους τσακισουμε ολους. να ερθει η πρασινη λαιλαπα επιτελους να δουμε καιμια ασπρη μερα.να πεσει πρασινη ακριδα απο τον ουρανο...να ξαναθυμηθουμε τα πρασινα ξερατα του εξορκιστη...την πρασινη διαρροια απο τα χορτα...να βαψουμε πρασινες τις καμιναδες...να ξαναβαλουμε παλι την πρασινη φορμα..το κερατο μου. κωλοδεξιοι ΠΑΣΟΚΟΙ...αντε επιτελους να ξαναζησουμε μοναδικες στιγμες που τοσο μας εχουν λειψει...!!! να ξαναλειτουργησουν τα ψυγεια που τοσο καιρο ηταν στο ψυγειο και τους διωξατε με εθελουσια.
να ξαναγυρισουν πισω ολοι οι πρασινοι γιατι ειναι αναντικαταστατοι και απαραιτητοι με παροχη υπηρεσιων και να τους πληρωνει το Κινημα..
αντε να μπει μια ταξη επιτελους στα ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΛΠΕ.
να παραμεινουν πρασινα, να ξαναγινουν πρασινα. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΞΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ποια ψυγεια ακομη εκει εχεις μεινει???σας περιμενουν ολους πρασινες εκπληξεις.....αυτη φορα θα εφαρμοστουν καινουριες μεθοδοι αμεσες κ δραστικες!!!!!!!!!!ακου εκει ψυγεια καλο αυτο.....χο χο χο...καταψυξη κ ισως....χο χο χο...

Ανώνυμος είπε...

ο ζορο χρειαζεται να κυνηγαει τους μπραβους.μην νομισεται οτι θα ξεμπλεξεται ευκολα.ξεριες εσυ για τους μπραβους ετσι δεν ειναι μπουμπι????

Ανώνυμος είπε...

μην μυθοποιεις στο μυαλο σου τον ζορο...καπου εδω τελειωνει ο ρολος του κ αρχιζουν τα ζορια...να μεινετε κοντα του κ να μην τον πουλησετε στις δυσκολες στιγμες που θα περασει...να κανετε κ καμμια απεργια για να ξεμουδιασετε...κ να του κανετε συντροφια γιατι θα του λειπει το κολληταρι του....λουλη μην ξεχασεις να ψηφισεις δεξια για να βγαλεις την υποχρεωση...μερικοι θα ξεκινησετε το καινουριο τμημα με τους "καταψυκτες"...ξερεις κανενα ζορο που να σκοτωσε "μπραβο" με σπαθι???...αλλα λουλη οπως παντα αμετανοητος...μπατλερ τ ακους ερχομαστε...!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8:48 ολη μερα παληκαρι και το βραδυ μαξιλαρι

Ανώνυμος είπε...

και μετα σου χωνω ενα παπαρι,
που φτανει μεχρι τον πλανητη αρη!
Υ.Γ. Παλικαρι κ οχι παληκαρι...ασχετε

NEFELIM είπε...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΒΓΕΙΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ (ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΕΣΤΩ ΚΟ ΚΟ ΚΟ..) ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ..