Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

...Μικροαλλαγές στην ΕΚΟ



Από την Ελευθεροτυπία αναδημοσιεύουμε απόσπασμα του άρθρου αναφέρεται στις πρόσφατες μικροαλλαγές στην ΕΚΟ (φωτό):

Και μετακινήσεις στελεχών στην ΕΚΟ

Προεκλογική... αναδιάρθρωση χθες στην ΕΚΟ με μετακινήσεις υπαλλήλων, αναδιανομή αρμοδιοτήτων και υπαγωγή διευθύνσεων στη μητρική ΕΛΠΕ, μία μέρα μετά την προειδοποίηση του ΠΑΣΟΚ, ενόψει «οργίου ρουσφετολογικών προαγωγών» στον κλάδο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Μόλις προχθές ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε καλέσει τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη να δώσει εντολές στις διοικήσεις των εταιρειών που ορίζονται από το Δημόσιο, επειδή «μετά την εξαγγελία των εκλογών δεχόμαστε καταγγελίες από στελέχη και εργαζομένους στην ενέργεια για όργιο ρουσφετολογικών προαγωγών, μετακινήσεων και προσλήψεων στις εταιρείες ΕΛΠΕ, ΕΚΟ, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ». Χθες, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΟ, Αλ. Γεωργίτσης, ανακοίνωσε μετακινήσεις στις διευθύνσεις Γενικής Λογιστικής, Προσωπικού, Λογιστηρίου Πελατών & Πωλήσεων, συνένωση άλλων διευθύνσεων και υπαγωγή τριών ακόμη υπηρεσιών στις διευθύνσεις της μητρικής ΕΛΠΕ.


1 σχόλιο:

NEFELIM είπε...

ΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΤΙΤΑΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΝΟΜΠΕΛ ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑΣ ΣΤΗΒΕΝ ΧΟΓΚΙΝΚΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ-ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΥΡΑ ΣΑΝ ΟΣΕ ΜΕΡΙΑ...