Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Παράπονα για δυσοσμία από πολίτες του Χαϊδαρίου


Παράπονα για δυσοσμία, την Πέμπτη 28 Αυγούστου, αναφέρονται στο blog του Οικολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. www.xpolis.blogspot.com. Αναδημοσιεύουμε την σχετική ανάρτηση:


Η έντονη δυσοσμία προερχόμενη από τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου έχει μονιμοποιηθεί...
...θα ενδιαφερθεί κανείς?Η έντονη δυσοσμία από τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου έχει μονιμοποιηθεί στην περιοχή της Δυτικής Αθήνας (Χαϊδάρι, Ασπρόπυργο κ.λπ). Περιπατητές, αθλούμενοι στο Ποικίλο Όρος αλλά και κάτοικοι του Δαφνίου και του Δάσους Χαϊδαρίου μας καταγγέλουν ότι η δυσοσμία, ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες, την εβδομάδα 21-28/8/08 είναι ιδιαίτερα έντονη. Την Πέμπτη 28/8/08 η δυσοσμία (χαλασμένου αυγού) ήταν ανυπόφορη. Φυσικά έχουμε και ιδία αντίληψη. Ακούει κανείς ή η μπόχα στην πολιτική σκηνή σκεπάζει την μπόχα από τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου; (στο θέμα θα επανέλθουμε)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάναμε έγγραφη καταγγελεία (αρ.πρωτ. 11630 -29/8/08)στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος,κ.Χρονόπουλος 8701902), Νομαρχία Δ.Αττικής, ΑΣΔΑ, Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Θριασίου, Δήμο Χαϊδαρίου. Επίσης ενημερώσαμε τα ΜΜΕ και άλλους φορείς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MUM Perfume sprey Κωστάκη μου και λοιποί με τις ευαίσθητες μύτες.
Από την δεκαετία του '70.
Ξέρετε εσείς... tης πρώην ΚΝΕ και νυν του ΣΥΝ και της παπαρο-οικο-λογίας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΣΕΕΠ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ? ΜΗΠΩΣ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ?