Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

«Κοροϊδεύουν το λαό νομάρχης και δήμαρχοι»


Αναδημοσιεύουμε από τον "Ριζοσπάστη" το παρακάτω κείμενο του Συντονιστικού Φορέα Θριασίου που αναφέρεται στην διαμάχη μεταξύ Νομαρχίας Δ. Αττικής και Επιτροπής Αγώνα:

«Οι ανακοινώσεις και οι αλληλοκατηγορίες που ανταλλάχτηκαν πρόσφατα μεταξύ Νομαρχίας Δυτικής Αττικής και Επιτροπής Αγώνα (στην οποία συμμετέχουν δημοτική αρχή Ελευσίνας και νομαρχία) και αποκαλύπτουν πως και οι δύο διευκολύνουν την επέκταση των ΕΛΠΕ, είναι όλα όσα έχει καταγγέλλει εδώ και καιρό το Συντονιστικό Φορέων Θριασίου».

Τα παραπάνω επισημαίνει το Συντονιστικό Φορέων Θριασίου σε ανακοίνωση και ταυτόχρονα επισημαίνει ότι «αυτοί ακριβώς ήταν και οι ουσιαστικοί λόγοι που πολλοί φορείς της περιοχής του Θριασίου συγκρότησαν το Συντονιστικό, για να φρενάρουν και να ανατρέψουν τα σχέδια των βιομηχάνων στην περιοχή. Γιατί δήμαρχοι και νομάρχης κοροϊδεύουν το λαό. Θέλουν να τα έχουν καλά και με την κυβέρνηση και με τον Λάτση, που εξάλλου τους χρηματοδοτεί, και με το λαό».

Το Συντονιστικό Φορέων με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καταγγέλλει, στη συνέχεια της ανακοίνωσης, νομάρχη, δημάρχους της περιοχής και όσους τους στηρίζουν, «Γιατί με τις ενέργειές τους μέχρι τώρα, συμβάλλουν ώστε να προχωρήσουν οι επεκτάσεις της ΠΕΤΡΟΛΑ και τα υπόλοιπα σχέδια των βιομηχάνων, όπως ΤΙΤΑΝ, ΧΑΛΥΨ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΜΙΛΟΥ POLYECO κτλ.» και συμπληρώνει: «Ολα αυτά που διαδραματίζονται, ώστε να διευκολυνθούν οι επεκτάσεις, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των κυβερνήσεων, ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, που έδωσε στον Λάτση τα ΕΛ.ΠΕ., και της ΝΔ σήμερα που συνεχίζει την ίδια πολιτική».

Καταλήγοντας, καλεί το λαό και τους εργαζόμενους της περιοχής να συσπειρωθούν στο Συντονιστικό Φορέων Θριασίου «για να φρενάρουμε τα σχέδια των βιομηχάνων, που για την κερδοφορία τους δεν υπολογίζουν το περιβάλλον. Για να ανατρέψουμε τον αρνητικό, σε βάρος μας, συσχετισμό σε Δήμους και Νομαρχία».


18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΒΕΕ ? ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ Η ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ? Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Ο ΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ" ?ΜΗΠΩΣ Ο ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ SHELL GLOBAL ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΙΑΜΙΣΙΗΣ ΣΥΣΤΗΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ?

(ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΗΡΙΑΛ ΑΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΑΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ).

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΥΚΟΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ?ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

....ΕΝΑ ΔΙΣ ΜΥΡΙΟ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ...ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ? ΠΑΠΠΟΥ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:43


Έχω τοποθετηθεί με σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση για το θέμα αλλά για να μην απογοητευτείς όπως λες επανέρχομαι συμπληρωματικά και σου λέω:

Κάποτε ένας ιπποπόταμος ερωτεύτηκε μια πεταλούδα. Ζήτησε λοιπόν τότε την συμβουλή της σοφής κουκουβάγιας για το τι να κάνει. Η κουκουβάγια του είπε: Μία λύση υπάρχει. Ένας από τους δυό σας πρέπει να αλλάξει. Ή εσύ θα γίνεις πεταλούδα ή η πεταλούδα θα γίνει ιπποπόταμος. Μόνο τότε μπορείς να ελπίζεις σε οποιασδήποτε μορφής επαφή. Μα πώς να γίνω εγώ πεταλούδα απόρησε ο ιπποπόταμος.
Και η σοφή κουκουβάγια του απάντησε: «Δεν ξέρω, εγώ είμαι για να καταστρώνω την πολιτική και όχι να την υλοποιώ»!

Υ.Γ
Το πήρε ο διάβολος να μάθουν όλες οι κουκουβάγιες πολιτική πάνω στο χοντρό πετσί μου! Τι τους ήθελα και εγώ τους έρωτες?

Ανώνυμος είπε...

Κι εσύ βουκόλε παροιμίες ξέρεις να λες μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 9.30 ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ Μ.... ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11:29

Ναι αλλά δεν ξεκίνησα εγώ πρώτος. Οι διαχειριστές ξεκίνησαν, και να μην υστερήσω και εγώ! Αν και οι παροιμίες λένε αλήθειες διαχρονικές. Αρκεί να μπορείς να δείς έξω απ το παραμύθι και να ξεχωρίσεις ποιός είναι ο λύκος και ποιά η κοκκινοσκουφίτσα! ΠΟΙΟΣ Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΠΟΙΑ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!
Και σε κάθε περίπτωση διατί να το κρύψωμεν άλλωστε εγώ μόνο θα λέω τα πράγματα με το όνομά τους?Αν και τόχω κάνει και αυτό. Εδώ άλλοι που έχουν υποχρέωση και δεν το κάνουν. Εγώ και να μπορώ και να ξέρω γιατί να το κάνω?

Ανώνυμος είπε...

παει και η Λιβύη....104 μιλιόνια ευρόπουλα στην τσέπα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ?ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 9΄23
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΟ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΑΡΧΙΚΛΟΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΥΛΙΤΟ Η ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΛΟΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9,33 τι ζόρι τραβάς με την ΕΛΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Έστειλε ανακοίνωση η Μαργαρίτα γύρω στις 6:30 το απόγευμα θα την βρούμε αύριο στο E-mail. Επωλήθησαν τα δικαιώματα στη Λιβύη.

Ανώνυμος είπε...

Βρε Παυλίτο τι του έχεις κάνει,τα είχε σχεδιάσει αλλά δεν του βγήκαν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΙΤΟ.ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ "ΞΑΝΘΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΠΣΕΕΠ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΤΗΣ ΕΛΚΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Ο "ΞΑΝΘΟΣ" ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΠΣΕΕΠ ΠΑΛΙ. ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑΠΑΙΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΥΤΑ.