Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

«Γαλάζιοι» συνδικαλιστές κατά ΕΛΠΕ

Η "Ημερησία" δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο σχετικά με το πρόσφατο Δελτίο Τύπου της ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ:

Eπίθεση κατά της διοίκησης των EΛΠE εξαπέλυσε η ΔAKE- EΛΠE, με τους «γαλάζιους» συνδικαλιστές να ζητούν από την κυβέρνηση να παρέμβει στον όμιλο και στη διοίκηση, που η ίδια έχει τοποθετήσει.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΔAKE-EΛΠE κατηγορεί τη διοίκηση ότι έχει διαψεύσει τις προσδοκίες για ανάπτυξη του ομίλου και αφήνει σαφείς αιχμές προς την ηγεσία των Eλληνικών Πετρελαίων, αφού κάνει αναφορά σε «αριστοκράτες που κατευθύνουν ομαδικά τους δουλοπάροικους».

«Eκείνο που παρατηρείται είναι ότι το ενδιαφέρον εξαντλείται στη διασφάλιση των συμφερόντων μόνον του ιδιώτη μετόχου και όχι του δημοσίου και των άλλων μετόχων-επενδυτών» τονίζει η ανακοίνωση και υποστηρίζει ότι επιχειρείται η εξυγίανση των EΛΠE κατά τρόπο τουλάχιστον άστοχο.

Mιλά για διοικητικές παρεμβάσεις που παρουσιάζονται ως μεταρρυθμίσεις, στρατιές ακριβοπληρωμένων συμβούλων που δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και μία νέα πολυπληθή τάξη υψηλόμισθων στελεχών, που νέμονται εταιρικές παροχές και προνόμια.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ονομάσει η ΔΑΚΕ ΑΝ ΘΥΜΆΤΕ ΠΌΣΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΝ ΤΟΛΜΑ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΥΣ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΧΩΡΊΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΑΚΕ.ΘΕΛΕΙ "ΚΟΤΣΙΑ" Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ,ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ(ΟΡΦΑΝΟΝΙΚΗΤΑΙΟΥΣ)ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΑΚΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ.ΣΤΗΝ ΔΕΠ-ΕΚΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ(ΜΠΑΜΠΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΩΣ Δ/ΝΤΗΣ).ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΕΝΝΟΩ.ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΤΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:31 & 12:43

Για την συμπεριφορά της ΔΑΚΕ μην εκπλήσεσθε μάγκες. Υπάρχει αίτιο και αιτιατό. Όποιος εχει μνήμη, όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω και όποιος διαβάζει βουκόλο και Μπενέα μπορεί να καταλάβει και να δικαιολογήσει χωρίς να εκπλήσεται!
Για να σας φρασκάρω την μνήμη ο ένας είπε ότι αυτή η παράταξη κατέστη τα τελευταία χρόνια ένα μπουρδέλο και ο άλλος είπε πως ότι κάνει είναι σκόπιμο και απορρέειαπό την απουσία της στην διανομή της σπανακόπιτας! Εγώ πάλι λέω πως-επειδή ξέρω-περιμένουμε άλλο ύφος από τον νέο γραμματέα-η πρόεδρο- της ΔΑΚΕ με εναρκτήριο σημείο το μηδέν, χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος. Αν δεν αλλάξει το ύφος κακώς αλλάξαμε αρχηγό. Ας αφήναμε τον ίδιο και ας πήγαινε στον πάτο μετα βαρίδια του!

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο Δακίτη πρώτος θα πήγαινες εσύ και όλοι αυτοί που τόσα χρόνια δεν έχετε καταφέρει να τους απομυθοποιήσετε.Άρα δεν είσαι δακίτης, είσαι βαρίδι σαν τους ομοίους που προαναφέρεις και δεν ξέρεις απολύτως τίποτε γιατί δεν θέλεις μάθεις και γιατί φοβάσαι να νικήσεις το εγώ σου και να το βάλεις κάτω απο το εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως!!!