Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Κοντά στην τρίτη ηλικία τα ΕΛ.ΠΕ.

Από την ηλεκτρονική σελίδα "EMEABUSINESS" αναδημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση:

Η Ελληνικά Πετρέλαια βρέθηκε για μια ακόμη φορά κοντά στους πολίτες της τρίτης ηλικίας, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση του ΚΑΠΗ Μάνδρας. Η εταιρεία στήριξε οικονομικά την ετήσια αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το ΚΑΠΗ, ενώ ήταν και ο χορηγός του ταξιδιού που κληρώθηκε στο τέλος της βραδιάς για ένα τυχερό ζευγάρι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛ.ΠΕ. Ιωάννης Κωστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στην προσπάθεια που πραγματοποιείται από την εταιρία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη για την παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων σε άτομα άνω των 65 ετών.

Οι ενέργειες αυτές εντάσσονται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ελληνικά Πετρέλαια. Στόχος του Προγράμματος, είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται η ΕΛ.ΠΕ., μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις σε τομείς όπως ο αθλητισμός, η εκπαίδευση, η υγεία, το περιβάλλον και η κοινωνική αλληλεγγύη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ?