Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Από σήμερα το πρώτο Flocafe στη Βουλγαρία



Από την "Ναυτεμπορική", αναδημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση σχετικά με την συνεργασία ΕΚΟ και Flocafe για παροχή κοινών υπηρεσιών στα Πρατήρια στην Βουλγαρία. Υποψιαζόμαστε, ότι το σχήμα θα επεκταθεί και σε Pasteria για να αξιοποιηθεί η εμπειρία του κ. Γεωργίτση στις βιομηχανίες ζυμαρικών:

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009
Ξεκινάει σήμερα επίσημα τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα Flocafe στη Βουλγαρία (στο χώρο του πρατηρίου καυσίμων EKO Radinovo στην οδική έξοδο της Φιλιππούπολης προς Σόφια), το οποίο αποτελεί κοινό εγχείρημα της εταιρείας EKO Bulgaria και της Vivartia.
Το ύψος της σχετικής επένδυσης προσεγγίζει τα 8 εκατ. λεβ και αποσκοπεί στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους επισκέπτες του χώρου (καύσιμα και λιπαντικά υψηλής ποιότητας και άψογη εξυπηρέτηση με τη δυνατότητα ευχάριστου διαλείμματος στη μοντέρνα ατμόσφαιρα του Flocafe). Οι σχετικές εγκαταστάσεις (ΕΚΟ και Flocafe) εκτείνονται σε περισσότερα από 1.000 τ.μ., διαθέτουν μεγάλους χώρους στάθμευσης συνολικού εμβαδού 3 χιλ. τ.μ. και απασχολούν 40 άτομα εξειδικευμένου προσωπικού.
«Ως ένας από τους πέντε μεγαλύτερους διανομείς καυσίμων με 76 πρατήρια στη χώρα επιδιώκουμε ασταμάτητα τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και προσθέτουμε νέες, καθώς η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία. Η πρότασή μας προς τους πελάτες είναι: ποιοτικά προϊόντα + ποιοτική διαβίωση. Όταν κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι είναι σημαντικό που σταματάς για να προμηθευτείς καύσιμα και να ξεκουραστείς», επισημαίνει σε δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής της EKO Bulgaria, Γιάννης Πολυκανδριώτης.
«Επιλέξαμε ως εταίρο μας την EKO Bulgaria επειδή η εταιρεία διαθέτει ισχυρές θέσεις στη χώρα. Η αλυσίδα Flocafe είναι μια από τις πιο επιτυχημένες κατευθύνσεις στη δραστηριότητα της Vivartia. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μεταξύ δύο τόσο ισχυρών εταιρειών αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία», δηλώνει με τη σειρά του ο κ. Μιχάλης Πετροδασκαλάκης από τη Vivartia.

Δεν υπάρχουν σχόλια: