Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΕΛΠΕ: Τιμητική εκδήλωση από τον δήμαρχο Εχεδώρου



Από το "Euro2day" αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο σχετικά με την δράση των τοπικών αρχόντων και την... ανιδιοτέλεια τους:


Δημοσιεύθηκε: 15:18 - 26/03/09
Ο δήμαρχος Εχεδώρου κ. Γιώργος Αρβανιτίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο, τίμησαν σε ειδική εκδήλωση την εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια για την κοινωνική της προσφορά προς τον Δήμο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επιχείρηση υλοποιεί ένα πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που δεν περιορίζεται μόνο σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, αλλά παράλληλα στοχεύει στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των όμορων Δήμων, με συγκεκριμένα έργα και ενισχύοντας κοινωνικές ομάδες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό, τον οποίο η εταιρία σύντομα αρχίζει να κατασκευάζει με εξολοκλήρου δική της δαπάνη, στα Διαβατά του Δήμου Εχεδώρου. Οπως επισημαίνεται, ο δήμαρχος κ. Γιώργος Αρβανιτίδης εξήρε τις πρωτοβουλίες της Ελληνικά Πετρέλαια και τις αξιέπαινες δράσεις της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Από την πλευρά της εταιρίας ο κ. Κώστας Σγουρής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Διυλιστηρίων και Χημικών Βορρά, ευχαριστώντας το Δήμο, υπογράμμισε ότι η πρωτοβουλία του αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την Ελληνικά Πετρέλαια και τόνισε ότι «οι σχέσεις καλής γειτονίας και δημιουργικής συνύπαρξης των επιχειρήσεων με τις τοπικές κοινωνίες, αποτελούν τη βάση για την επίτευξη κοινών στόχων». Κατέληξε διαβεβαιώνοντας ότι η εταιρία θα συνεχίσει και θα διευρύνει τη συνεισφορά της στην περιοχή και τη συνεργασία με το Δήμο.

(Σημ.τ.bl.: Στις 5 Δεκεμβρίου του 2008 αναφέραμε εδώ για τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ο δήμαρχος Εχεδώρου μαζί με άλλους 5 δημάρχους κατά των ΕΛΠΕ σχετικά με την κατασκευή των τεσσάρων νέων δεξαμενών. Στις 16 Δεκεμβρίου 2008, στο άρθρο που αναδημοσιεύαμε εδώ, ο δήμαρχος ανέφερε: "δεν έχουμε πεισθεί ακόμη από την εταιρία ότι δεν θα υπάρξει σοβαρή περιβαλλοντική επιβάρυνση της περιοχής". Τελικά όμως όπως αποδεικνύεται, τα "σωστά" επιχειρήματα, πείθουν).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι βαριά η βαλίτσα. ολόκληρος βρεφονηπιακός σταθμός.τον βλέπω και για 2η τετραετία το δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

με το s/d του fcc παρακαλω να ανασταλει η απεργια. ας μην απαξιωνουμε την εταιρεία μονοι μας παρακαλω


παρακαλω

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ?ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΣΩΜΑΤΙΟΥ?ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

κριμα το μπλογκ εχει τα μαυρα του χαλια δυστυχως.ουτε ενημερωση ουτε τιποτα,πληρης απαξιωση.σχεδον κανεις δεν το διαβαζει και αυτο φαινεται απο τα σχολια που ειναι μηδαμινα.η ενημερωση που πρεπει να δινει για τα τεκταινομενα ελαχιστη.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ?ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.