Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Οι μασώνοι στην καρδιά του κράτους


Από το blog του Αντί, αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο σχετικά με την παρουσία μασώνων στην Γαλλική κυβέρνηση. Βέβαια, καμία σχέση με τα καθ' ημάς:

Δύο από τα σημαντικότερα γαλλικά περιοδικά, το «L’ Express» και το «Le Point», κυκλοφορούν με πρώτο τους θέμα την «εισβολή», αν όχι την κυριαρχία, των Μασώνων (francs maçons) στο γαλλικό κράτος και στην κυβέρνηση Σαρκοζί. Και τα δύο επιλέγουν αυτό το θέμα με αφορμή το βιβλίο της δημοσιογράφου, Σοφί Κουανιάρ, με τίτλο «Κράτος εν κράτει, το παρακράτος των μασώνων».
Πρόκειται για ένα βιβλίο με πολύ σημαντικές αποκαλύψεις που δείχνει με συγκεκριμένα στοιχεία την διείσδυση των μασώνων σε όλα τα επίπεδα της κρατικής εξουσίας στη Γαλλία, καθώς και την στήριξη που παρείχαν οι κάθε λογής στοές στον Σαρκοζί.
Είναι γνωστό, πάντως, ότι ανέκαθεν οι Μασώνοι, κατείχαν σημαντικό μέρος της κυβερνητικής, κρατικής και οικονομικής εξουσίας, στην Γαλλία. Γι’ αυτό άλλωστε είχε κατηγορηθεί παλαιότερα με δριμύτατα και ο Φρανσουά Μιττεράν και η γυναίκα του, η οποία εφέρετο να κινείται με ιδιαίτερη δραστηριότητα στους μασωνικούς κύκλους.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η κριτική και οι αποκαλύψεις σχετικά με την χρηματοδότηση του ταξιδιού του Σαρκοζί και της Κάρλας Μπρούνι στο Μεξικό από τον πρώην πρόεδρο της Τράπεζας Banamex, μέλος του ΔΣ της Citigroup, που στην δεκαετία του ‘90 θεωρήθηκε ύποπτος μεταφοράς κοκαΐνης και για ξέπλυμα ναρκοδολαρίων (βλέπε: «Ποιος πλήρωσε τα έξοδα του Νικολά και της Κάρλας;»)
Κάρλα μου τι ήθελες και έμπλεξες με αυτόν; Το μόνο θετικό που έχει, είναι ότι είναι κοντός.
Δείτε κι εδώ: http://www.lexpress.fr/actualite/politique/les-francs-macons-au-coeur-de-l-etat_746570.html).

Δεν υπάρχουν σχόλια: