Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Απάντηση στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Από συνάδελφο λάβαμε την παρακάτω επιστολή (δημοσιεύουμε μόνο το τμήμα που μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε:

Συνάδελφοι του ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Η ξύλινη γεμάτη αοριστίες γλώσσα δεν έχει πλέον απήχηση. Τι εννοείτε με την φράση "Ελπίζουμε να μην χρειασθεί να ξαναγίνει, εξ αιτίας της αδιαλλαξίας κάποιων, (όπως και μερικές προηγούμενες λόγω παραιτήσεων, που δεν έπρεπε να γίνουν)."; Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι που επέδειξαν αδιαλλαξία στο παρελθόν; Για ποιες παραιτήσεις μιλάτε; Αν θέλετε με την ανακοίνωσή σας να απευθυνθείτε στον πολύ κόσμο και όχι μόνο σε λίγους μυημένους -γνώστες πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να μιλάτε συγκεκριμένα.
Η φράση "ανταποκρίθηκαν είτε τυλιγμένοι σε σεντόνια ή όχι" παραπέμπει στην ταινία "Η βίλα των οργίων" με τον Ζάβανο (Λάμπρο Κωνσταντάρα).
Από την άλλη στην ουσία της πρότασης μπορείτε να απαντήσετε στο ερώτημα ο τρίτος, ο τέταρτος συνδυασμός ποια θέση προτείνετε να πάρει στην Εκτελεστική Γραμματεία του Δ.Σ; Αυτό το κοκ (και ούτω καθεξής) μας έχει στερήσει αρκετούς μισθούς πριμ όπως θα θυμούνται οι παλιότεροι και είναι καλό να αποφεύγεται σε προτάσεις όταν δεν είναι τόσο προφανής η ακολουθία. Από την άλλη τι γίνεται αν δύο ή περισσότεροι συνδιασμοί συννενωθούν και από τέταρτοι και πέμπτοι αθροιστικά είναι δεύτεροι. Ποιός θα είναι γραμματέας σύμφωνα με την προτασή σας;
Πόσο έντιμο είναι όταν είσαι έξω από το χορό να καταφέρεσαι εναντίον όλων και όταν μπαίνεις μέσα να θέλεις την συναίνεση ώστε να μην ακούς αντιπολιτευτική φωνή;
Τέλος να σας θυμήσω φίλοι μου ότι από τότε που η Ευρώπη έβαλε στο όνομά της την λέξη Ένωση όλο και περισσότερες χώρες θέλουν να χωριστούν.


Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Δεν υπάρχουν σχόλια: