Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Ο Υψών Εαυτόν Ταπεινωθήσεται

Η Παρασκευή 14/3/08, ήταν η μέρα του ΔΣ του ΠΣΕΕΠ.
Το πρωί, συνεδρίασε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο (κατά "σύμπτωση" είχε προγραμματισθεί για την συγκεκριμένη ημερομηνία), το οποίο ενέκρινε τις μισθολογικές προαγωγές, το απόγευμα συνάντηση με την Εταιρεία για την ΣΣΕ 2008 όπου επικράτησε το δυναμικό προφίλ του ΔΣ του ΠΣΕΕΠ και το βράδυ, στον χορό του ΠΣΕΕΠ, όπου ο πύρινος λόγος του Προέδρου του ΠΣΕΕΠ Π. Οφθαλμίδη κατά της Διοίκησης, ανάγκασε τον προσκεκλημένο Πρόεδρο της Εταιρείας Ε. Χριστοδούλου να αποχωρήσει διότι θεώρησε αγένεια το να τον προσκαλούν σε κοσμικό γεγονός και εκεί να δέχεται επίθεση ολκής.
Από την Τετάρτη και μετά θα έρθει ο "λογαριασμός" για τους εργοδοτικούς του ΔΣ του ΠΣΕΕΠ, διότι αν και αρκετοί από αυτούς εξελέγησαν με την υποστήριξη της Εταιρείας και κυρίως του Π. Καραλή, ωστόσο διαπίστωσαν πως για να επιβιώσουν συνδικαλιστικά, θα έπρεπε, όπως ο σκύλος, να "δαγκώσουν" το χέρι του αφεντικού τους.
Έβαλαν από μόνοι τους τον πήχυ πολύ ψηλά χωρίς να είναι σε θέση να διαμορφώσουν επιχειρήματα που να ενισχύουν την άποψη τους.
Επειδή το επόμενο διήμερο διεξάγονται εκλογές, δεν θέλουμε να προσθέσουμε τίποτε παραπάνω που να μπορεί να ερμηνευθεί ως μεροληψία υπέρ κάποιας πλευράς. Θα επανέλθουμε μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: