Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Ανακοίνωση ΕΝΙΑΙΑΣ-ΕΝΩΤΙΚΗΣ Σ.Κ.

Αναρτούμε την ανακοίνωση της ΕΝΙΑΙΑΣ-ΕΝΩΤΙΚΗΣ Σ.Κ. που μας στάλθηκε ως σχόλιο:

14.03.2008

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σχετικά με την ανακοίνωση της ΝΔΣΚ που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 13/03/08 αλλά και όποια άλλη βγει τώρα και στο μέλλον θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η ΕΝΙΑΙΑ – ΕΝΩΤΙΚΗ Σ. Κ. ΕΛΠΕ θεωρεί πως είναι θεμιτό και αναγκαίο σε ένα βιομηχανικό χώρο να γίνονται προσπάθειες σύγκλισης και ενότητας στη βάση των κοινών προβλημάτων από συνδικαλιστικές δυνάμεις και εργαζόμενους που έχουν αφετηρία διαφορετικούς ιδεολογικούς και πολιτικούς προσανατολισμούς, τους ενώνουν όμως, τα κοινά προβλήματα ο ενιαίος και κοινά συμφωνημένος τρόπος αντιμετώπισής τους.
Σε αυτή τη βάση συγκροτήθηκε και το ψηφοδέλτιο «Εκπροσώπηση Εργαζομένων» που παίρνει μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη των δύο εκπροσώπων μας στο Δ.Σ. των ΕΛ.ΠΕ.

Στόχος μας η υπέρβαση των στενών κομματικών μηχανισμών και λογικών, κάτι που σαν ΕΕΣΚ το έχουμε κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και στο μέλλον.
Είναι προφανές και πρέπει να είναι ξεκάθαρο και σε όλους τους συναδέλφους των ΕΛΠΕ πως όλοι εμείς , που μέσα από τις γραμμές και τα ψηφοδέλτια της ΕΕΣΚ έχουμε εκλεγεί στο Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ η και από άλλες θέσεις αγωνιζόμαστε γι’ αυτήν, δεσμευόμαστε από τις αρχές και τις θέσεις αυτής της συνδικαλιστικής παράταξης και μόνο.
Διαφωνίες, συγκρούσεις ,προσωπικές αντιπαραθέσεις, των όποιων κομματικών μηχανισμών, δεν μας αφορούν.

Τέτοιες λογικές είναι ξένες προς την ΕΕΣΚ και νομίζουμε πως δεν υπηρετούν τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: