Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Πρωτότυπο! Οι απεργιακές κινητοποιήσεις παράνομες και καταχρηστικές

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας το αρμόδιο Δικαστήριο (Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών) έκρινε παράνομες και καταχρηστικές τις εξαγγελθείσες από το ΠΣΕΕΠ απεργιακές κινητοποιήσεις. Αυτό ήταν αναμενόμενο και πρωτότυπο θα ήταν να δικαίωνε το Δικαστήριο το ΠΣΕΕΠ. Εκείνο που πιστεύουμε ότι θα γίνει στη συνέχεια, είναι η Διοίκηση να καλέσει το Σωματείο σε ένδειξη καλής θέλησης και να υποσχεθεί κάτι αόριστο ώστε να μην περάσει ως ήττα του Σωματείου. Δεν αποκλείεται το ίδιο το Σωματείο να ζητήσει μια τέτοια συνάντηση κάτι όμως που είναι λιγότερο πιθανό για ευνόητους λόγους. Σίγουρο είναι επίσης ότι το Σωματείο δεν έχει προσκληθεί στην ενημέρωση των κατώτερων στελεχών. Έτσι αν τελικά υπάρξει συνάντηση Σωματείου - Διοίκησης το πιθανότερο είναι να γίνει μετά την ενημέρωση, ώστε να έχει η Διοίκηση αφουγκραστεί το κλίμα, είτε από την προσέλευση των προσκληθέντων, είτε από αυτά που θα ακουστούν.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχααχαχαχαχαα, ούτε μια απεργία της προκοπής δε μπορεί να οργανώσει πια το σωματείο? Και φωνάζουμε εμείς για πιο σημαντικά πράγματα? έρε βούρδουλας που μας χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Αμα θελεις μπορεις να διαγραφεις απο το σωματειο και να διαπραγματευεσαι μονος σου με την εταιρια. Αλλιως εισαι υποχρεωμενος ηθικα να υπακους στην πλειοψηφια που ψηφισε αυτο το σωματειο. Διοτι εμεις είμαστε η δύναμη του σωματείου και οχι ο κάθε πρόεδρος και ο κάθε γραμματεας.

Ανώνυμος είπε...

po po ti eipes re megale !!!!!

Ανώνυμος είπε...

το κακό είναι ότι εμείς είμαστε η δύναμη, αλλά δε βγαίνει αυτή η δύναμη προς τη διοίκηση της εταιρίας. Είναι σαν μποξέρ με σπασμένα χέρια ένα πράγμα. Δηλαδή ή θα διαγραφούμε απο το σωματείο ή θα βλέπουμε να συμβαίνουν τα όργια γύρω μας και δε θα μιλάμε? Στήριξη το σωματείο έχει, το σωματείο δε στηρίζει

Ανώνυμος είπε...

re maga , eisai o idios poy egrapse kai ta dyo sxolia. to katalavame den eimaste hlithioi. ante gia..

Ανώνυμος είπε...

θα απαντηση κανεις για τα λεφτα του χορου.Ετσι για να μαθουμε και εμεις.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΟΡΟ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ?....

Ανώνυμος είπε...

Ζήτησε τα πρακτικά του τελευταίου Δ.Σ. και θα μάθεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ.
ΑΛΩΣΤΕ ΤΑ BLOGS ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΨΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι λάσπη,απλά στην προηγούμενη θητεία δεν φαίνονται τα έσοδα και τα έξοδα του χορού, με την δικαιολογία ότι δεν πήγε καλά ο χορός και πλήρωσαν ,λένε, χωρίς απόδειξη.πόσα;;;;; πόσα έγραφε το συμβόλαιο;;;;;; πόσα εισέπραξαν απο τις προσκλήσεις και τηνΠΑΝΓΙΟΥΡΟΠΙΑΝ;;;