Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΕΛΠΕ: Στους κατοίκους "σκοντάφτει" η αναβάθμιση (...συνέχεια)

Το προηγούμενο άρθρο της Α. Καλαϊτζόγλου στο "Euro2day", επιβεβαίωσε την γκάφα του κ. Ι. Κωστόπουλου ο οποίος είχε επιτεθεί στην Επιτροπή Αγώνα, κάνοντας λόγο - μεταξύ των άλλων - για "καμιά εικοσαριά άτομα που ξυπνούν με το πως θα αντιταχθούν στο έργο".
Θυμίζει λίγο την ιστορία, πού λέει ο φρουρός:
- Έρχονται οι εχθροί μας και είναι 103.
- Μπράβο παλικάρι. Καλά, πες μας, πως τους μέτρησες;
- Εύκολο. Είναι 3 μπροστά και καμιά κατοσταριά από πίσω.
Έτσι λοιπόν και με το επενδυτικό των ΕΛΠΕ. Είναι η Επιτροπή Αγώνα με καμιά εικοσαριά μπροστά και πίσω οι Δήμοι Ελευσίνας, Μαγούλας, Νέας Περάμου και Μάνδρας στην Αττική, ενώ στην Θεσσαλονίκη για τα έργα εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα οι Δήμοι Ελευθερίου-Κορδελιού, Ευόσμου, Εχεδώρου, Μενεμένης, Καλλιθέας και Ωραιοκάστρου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία!
Για να καταλάβω!
Εσείς τελικά με Ποιούς είσαστε?
Με τους χωροφύλακες η με τους αστυφύλακες?
Καλή ρε μάγκες μου και η οικολογία και η χωροταξία!!!
Αλλά λοιδωρία-λοιδωρία στο τέλος θα γίνουμε όλοι χορτοφάγοι!!!
Τα ραδίκια στους αγρούς θα είναι δηλαδή η μόνη μας ελπίδα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρέ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ τι έχεις να πείς γιά τους δημάρχους που τρέχουν να διορίσουν ψηφοφόρπυς τους όταν γίνεται προκύρηξη από τα ΕΛΠΕ.Αφού τα ξέρεις όλα αυτό γιατί δεν το αναφέρεις;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Είπα ότι είπα, κάποτε, για ορισμένους συμπατριώτες μου, και όλοι μου λέγατε "...μη συνεχίζεις", "... μη λές άλλα" κ.λ.π.
Ξαναλέω, γιατί με ενοχλεί.
Όταν λέμε ΟΧΙ, έννοούμε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕ ΝΑΙ, και δεν κωλώνουμε στα διάφορα ανταλάγματα.
Το έγκλημα στο Θριάσιο είναι διαχρονικό και δεν μπορείτε να βγαίνετε τώρα και να ζητάτε να το κάνουμε Μύκονο.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!
Μην είσαστε αιθεροβάμμονες, γιατί τότε και εγώ θέλω πίσω τα όνειρα που μου κλέψατε και γίνατε όλοι ...Νοικοκυραίοι και ...Εισοδηματίες (...οι κοπίλιδες χα!).
Πετάγατε 4 πέτρες, μια στον Βορρά, μια στον Νότο, μια στην Ανατολή και μια στη Δύση και βγαίνατε μετά από 20-25 χρόνια και μιλάγατε για χρησικτησία με ψευδορκίες και διάφορα άλλα κόλπα. Και έρχεται η ρουφιάνα η "Ανάπτυξη" -που το μπουρδέλο που λέγετε Ελληνικό κράτος επέλεξε για το Θριάσιο- και βγαίνετε όλοι -και στα @ρχδι@ σας για τους υπόλοιπους- και λέτε "...re vrae ga tie (έχει την έννοια του "ρε δεν βαριέσαι, γ@μ@ τους"). Ας τα πάρουμε εμείς και δεν γ@μντ@ όλοι οι άλλοι"
Ξεκαθαρίστε την κατάσταση σε αυτούς που αγωνίζονται για κάτι και εν πάση περιπτώσει έχουν κάτι διαφορετικό στο μυαλό τους από αυτό που έχετε εσείς, ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΓΛΩΣΣΟΙ, βάλτε τα παιδάκια σας στο Διυλιστήριο, γίνετε κοινωνοί των διαφόρων ανταλαγμάτων και -ΚΥΡΙΩΣ- ποιείσατε την νήσσαν κα-νο-νι-κό-τα-τα.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!
Καθαρά και ξάστερα!
Και ημείς και υμείς.
Αυτό απευθύνεται και στην εταιρεία.
Δίνεις. Παίρνεις.
Δεν Δίνεις. Δεν Παίρνεις.
Προσεγγίστε τον κόσμο και μη του συμπεριφέρεστε ως υποτακτικούς που ντε και καλά πρέπει να τα δεχτούν όλα. Για το καλό τους.
Οι εποχές και οι πρακτικές της petrola ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ
Σκεφτήτε ότι ίσως αυτές τις πρακτικές πληρώνετε.
Μήπως η Ανάπτυξη ΜΑΖΙ με την Οικολογία (με οποιοδήποτε κόστος της δεύτερης) είναι μια λύση;