Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Ήταν άξιοι

Με ένα Δελτίου Τύπου (αρ.πρωτ. 499) με την υπογραφή του ΠΣΕΕΠ, γραμμένο από "άλλο χέρι" (Στράνης; Ανδρέας; άλλος;) άρχισε να κλείνει η σπουδαία θεατρική παράσταση που διαδραματίστηκε αυτές τις μέρες στον Όμιλο. Τα πράγματα ήρθαν στη θέση τους με την επόμενη ανακοίνωση (αρ. πρωτ. 500) που ήταν γραμμένη από "κανονικό χέρι" και που ξεκαθαρίζει ότι πλέον τα ζητήματα ασφάλειας λύθηκαν με την συναίνεση της Διοίκησης να ικανοποιηθούν τα προσωπικά ρουσφέτια του Προέδρου του ΠΣΕΕΠ στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλος πρωταγωνιστής και τροπαιούχος αναδείχθηκε δικαιολογημένα ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ, που αποφάσισε προσωπικά να σύρει όλον τον Όμιλο σε διήμερη απεργία προκειμένου να ικανοποιηθούν προσωπικά του ρουσφέτια, όπως οι βαθμολογικές προαγωγές αρχιπυροσβεστών, βαρκούλες διάσωσης καταλλήλου τύπου και άλλα παρόμοια.
Για να πετύχει τα αιτήματα του εκβίασε την Διοίκηση με θέματα ασφάλειας και το κυριότερο με την απειλή συνέντευξης τύπου, όπου υποτίθεται θα αναδεικνύονταν τα θέματα ασφάλειας του Ομίλου.
Η Διοίκηση αρχικά είχε αποφασίσει να τηρήσει σθεναρή στάση, παρέχοντας κάλυψη στον Αν/τη Γεν. Δ/ντή Β. Ελλάδος κ. Σγουρή και άλλα στελέχη για τη στάση που κράτησαν. Η απειλή όμως για την συνέντευξη τύπου, την έκανε να αλλάξει άρδην στάση και να δώσει "γην και ύδωρ".
Εκτός από τον νικητή Π. Οφθαλμίδη, αυτή η ιστορία είχε και χαμένους όπως:
  • Η Διοίκηση που φάνηκε αξιο-θρήνητη, αξιο-κατάκριτη, αξιο-λύπητη και εν πάσει περιπτώσει κάτι σε άξιο + "κάτι" (-γέλαστος, -δάκρυτος, -καταφρόνητος, όχι όμως -πρεπής, -λογος, -πιστος, -σέβαστος κλπ). Υποχώρησε μπροστά σε κάτι απίθανα αιτήματα όπως η περίφημη βαρκούλα διάσωσης (η τρίτη ή η τέταρτη), τη στιγμή που για την σύνθεση αυτού του ΔΣ του σωματείου έχει μοχθήσει πολύ ο Π. Καραλής και θεωρητικά τουλάχιστον, ελέγχει κάποιους από αυτούς.
  • Οι συνδικαλιστές, που έχουν καταντήσει νεροκουβαλητές του Προέδρου του ΠΣΕΕΠ χωρίς να είναι σε θέση να αρθρώσουν αυτόνομο λόγο.
  • Ο ίδιος ο συνδικαλισμός, καθώς ενώ δεν έχει γίνει απεργία ούτε για το θέμα του ωραρίου στο Ν. Διοικητήριο, ούτε για την ΕΣΣΕ 2008, σήκωσε ψηλά τα λάβαρα προκειμένου να ικανοποιηθούν τα προσωπικά ρουσφέτια του Προέδρου, διακινδυνεύοντας την ίδια την υπόληψη της Εταιρείας. Μια υπόληψη βέβαια που δεν την σεβάστηκε ούτε και η ίδια.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αύριο ο Κωστόπουλος θαναι ΒΕΘ. Θα περάσει πρωτα από την Αντιγονιδών. Ανεβαίνοντας δεξιά έχει μαγαζί με ρόμπες (χωρίς κουμπιά). Θα πάρει μερικές δώρο για την ηγεσία των ΒΕΘ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙΟΣ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ;
ΔΕΞΙΟΣ Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ;
ΔΕΞΙΟΣ Ο ΣΓΟΥΡΗΣ;

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΤΙΚΟ ΚΟΥΙΖ; Η΄ΑΝΕΚΔΟΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

Κατανοούμε τη θέση σας, όλες αυτες τις μέρες η αγωνία σας ηταν μη τυχόν και επιλυθούν τα αιτήματα του σωματείου,και αναγκαστήτε να τα εγκρίνετε ομόφωνα. Τέτοια ποτήρια θα πιείτε πολλά ακόμα, εξ' άλλου ενα χρόνο τώρα στάζετε φαρμάκι.
Απ' την Αντιγονιδών δεν πρέπει να περάση ο Κωστόπουλος που έπραξε το αυτονόητο, αλλά κάτι συνδικα-ληστές,που σιγά-σιγά ξεβρακόνονται στα μάτια αυτων που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν,τους χρειάζεται απαραίτητα από μιά ρόμπα .Α!!, πάρτε και μία του Δελληγιάννη.

Ανώνυμος είπε...

Τίέγινε ρε παιδιά,το εργοδοτικό προεδρείο τα κατάφερε όλα αυτα?
Μπράβο του και με είχε τρομάξει ο Αθανασόπουλος με το Μίχα.

Ανώνυμος είπε...

Tελικα τα μπραβο δεν ξερω ποιος πρεπει να τα παρει σιγουρα ομως οποιος ξερει ιστορια και διδασκεται απο αυτην κερδιζει. Ο Κολομβος κατεκτησε την Αμερικη δωριζοντας καθεπτρακια στους ιθαγενεις οταν το καταλαβαν αυτοι ειχαν περασει εκατονταδες χρονια ειχαν μεινει ελαχιστοι και ακομα και σημερα ζουν στα γκετο της Αμερικης και δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Ελπιζω να διδαχτουμε κατι κι εμεις απο τα γεγονοτα. Οσο για τον Κωστοπουλο καλος διευθυνον αλλα για την πετρολα του Νικολοπουλου για εδω ειναι ελαχιστος και τον συμβουλεβω στην ΣΣΕ ας δωσει απο την αρχη 7% και να μην κανει τον κοκορα γιατι ετσι κι αλλιως η επενδυση ακομα κινδυνευει μη βρει τον μπελατου αλλα και ξευτιληστει στο τελος.

Ανώνυμος είπε...

.........ψυχραιμία ρε παιδιά!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ !! ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΦΡΑΙΜ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ....ΒΟΛΕΥΤΙΚΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΝΙΓΕΤΕ ΚΟΥΝΕΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΡΟΜΠΑ ΤΟΥ ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ.ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ.ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΒΕΘ.

Ανώνυμος είπε...

Μη χρεώνομε στον κάθε συνάδελφο της ΕΝΩΣΗΣ, έστω και αν ακόμα παραμένει εκεί,τα παιχνίδια του Δελληγιάνη και της παρέας του.Μή ξεχνάμε ότι προχτες στην πύλη δεν ακολούθησαν τις βλακώδεις αποφάσης του σωματείου τους αλλα τους υπόλοιπους συναδέλφους που απεργούσαν.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά συμφωνώ και εγω να μη χρεώνουμε σε όλα τα μέλοι της ΕΝΩΣΗΣ την σιελόρια του Δελληγιάννη και του Καλλαμά(αλήθεια ίδατε τον Καλλαμά με τι άνεση έβαζε τα ποτύρια και τα νερά στους Διευθυντές,άντε και σ'ανότερα Κωστάκη).....Σα δε ντρέπεσαι.!!!
Πάντος οι συνάδελφοι της ΕΝΩΣΗΣ θα πρέπει να σκεφθούν λίγο και την ζημιά που κάνουν στο συνδικάτο, στηρίζοντας άτομα σαν και αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να έχεις τρικυμίαεν κρανίο γιατί όλα αυτά τα αιτήματα είχαν τεθεί το2006 από το προηγούμενο Δ.Σ. υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις και απαντήσεις,αλλά έμειναν άλυτα γιατί έτσι βόλευε την διοήκηση.Τώρα που λύθηκαν κατηγορείς γιατί λύθηκαν.Σε μάθαμε σε ξέρουμεμην εκτίθεσε άλλο.