Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός κέρδισε δίκη σχετικά με αγοροπωλησία της ΟΚΤΑ

Πάρα πολλά άρθρα ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων αναφέρονται σήμερα στο θέμα της μύνησης που κέρδισε ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός εναντίον πολιτικού του αντιπάλου με θέμα την πώληση του Διυλιστηρλιου ΟΚΤΑ στην ΕΛΠΕ. Σκοπιανό δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των €32.000 υπέρ του Σκοπιανού Πρωθυπουργού Nikola Gruevski. Συγκεκριμένα το Δικαστήριο των Σκοπίων βρήκε ένοχο και καταδίκασε τον νυν πανεπιστημιακό καθηγητή και πρώην υπουργό εξωτερικών Ljubomir Frckoski σε χρηματικό πρόστιμο €32.000, για συκοφαντική δυσφήμιση που έκανε προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού των Σκοπίων, μέσω της εφημερίδας "Dnevnik" και της καθημερινής του στήλης «Ημερολόγιο» στις 4 Σεπτεμβρίου του 2007. Ο Frckoski είχε γράψει τότε ότι ο Gruevski ως υπουργός Οικονομικών το 1999 είχε δωροδοκηθεί προκειμένου να συμβάλει στην πώληση του κρατικού Διυλιστηρίου ΟΚΤΑ στην Εταιρεία "Ελληνικά Πετρέλαια" με μη συμφέροντες για την Σκοπιανή πλευρά όρους.Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων δήλωσε ότι το ποσό που του επιδικάστηκε (€29500, τα υπόλοιπα €2500 είναι εξαγορά φυλάκισης 100 ημερών) θα το δωρήσει σε ανθρωπιστικές οργανώσεις.
Αντιπολιτευτικοί κύκλοι ισχυρίζονται ότι άνοιξε ο κύκλος της «εκδίκησης» ή ο κύκλος των «εκκαθαρίσεων» από τον πρωθυπουργό των Σκοπίων. Η «δικαιοσύνη» έχει αναλάβει τον ρόλο του εκκαθαριστή των πολιτικών αντιπάλων του Γκρούεφσκι, όντας ο ίδιος αδύναμος (και αρκετά εκτεθειμένος σε πολλά σκάνδαλα και όχι μόνο στην περίπτωση των συγκεκριμένων διυλιστηρίων) και φοβούμενος πως η συνεχής επανάληψη του ονόματός του σε σκάνδαλα, θα κλονίσει την ήδη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται καθηγητής Ljubomir Frckoski είχε κάνει και ιδιαίτερη πολεμική και για το θέμα των «πατριωτικών αποδείξεων», θέμα για το οποίο επίσης το δικαστήριο των Σκοπίων αποφάνθηκε πως καταστρατηγούσε το Σύνταγμα της FYROM και ουσιαστικά ακύρωσε την λειτουργία τους. Ως εκ τούτου, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός «αφαίρεσε» περί τα 110 εκατομμύρια € από τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες των Σκοπίων και οφείλει να τα επιστρέψει σε όποιον ζητήσει τα χρήματά του πίσω… Θα υπάρξει κανείς; Πολύ αμφίβολο, επειδή είναι πολύ γνωστός ο εκδικητικός χαρακτήρας του πρωθυπουργού των Σκοπίων. Οι κακές γλώσσες πάντως αναφέρουν πως μέλη της οικογένειάς του είναι μπλεγμένα στην εισαγωγή των ταμειακών μηχανών, αλλά και στην εταιρεία δημιουργίας του λογισμικού μετατροπής των ήδη υπαρχουσών ταμειακών έτσι ώστε να εκδίδουν «πατριωτικές αποδείξεις».
Η είδηση με το τίτλο "Macedonia PM wins slander suit" αναφέρεται σε όλα τα μεγάλα Παγκόσμια Πρακτορεία Τύπου εμείς το διαβάσαμε σε Κινέζικα, Ιταλικά, Γερμανικά, Ρώσικα και φυσικά Αμερικάνικα.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟ ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ "ΞΕΜΠΛΕΞΕΣ"(?).

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΙΔΑΣ ΤΩΝ ΒΕΘ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΑΤΑΡΟΥΜΕ.ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ.ΜΑΚΡΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΕΘ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΟΥΡΤΖΙΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΟ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝΕ.ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΕΚΟ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΑΝ "ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ" ΤΑ ΕΛΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΛΗ.Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΞΕΡΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 2 ΑΛΛΑ 1.ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΘΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΓΧΩΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΕΛΛΗΣ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔΣΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ Ο "ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2009,ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΒΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΟΛΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΒΟΥΝ ΠΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΒΕΘ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗ.ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ 3 "ΕΠΙΤΙΜΟΙ" ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ "ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ" ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΡΚΑΔΑ ΣΤΙΣ ΒΕΘ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ.ΠΕΤΡΟΣ Ο "ΒΑΡΚΑΡΗΣ"!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΤΑ(ΩΣ ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ)?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ο άνθρωπος δεν λέγεται ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ αλλά ΟΦΑ-ΛΜΙΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟ,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο MICHAEL ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ?ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΙΩΤΗ?ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΙΩΤΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ Ο MICHAEL ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΙΩΤΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΡΟΖ ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ "ΒΑΡΚΑΡΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ" ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΟΦ(Θ)ΑΛΜΙΔΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΠΙ ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ .

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΦΥΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο "ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ" ΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ MANAGER.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ CAVOULAKOS ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ CEO ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 7,58μ.μ θα έχεις χάσει στα χαρτιά ,έτσι φαινεται.