Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (4)

Από συνάδελφο (το ίδιο που μας έχει στείλει τις άλλες 3 με το ίδιο θέμα) πήραμε την παρακάτω επιστολή.
Είναι φαινόμενο των ημερών μας, κάποτε κατακριτέο σήμερα μερικώς αποδεκτό η όπως θα έλεγε ο ποιητής «Ω ΚΑΙΡΟΙ, Ω ΗΘΗ» κάποιοι να εκμεταλλεύονται την εξουσία που τους παραχωρείτε για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου κοινώς «ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ» αλλά από το σημείο αυτό μέχρι του να «ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ» υπάρχει τεράστια διαφορά και κάποιοι προσπαθούμε να αντισταθούμε.
Όταν μιλώ για «νέους» συνδικαλιστές εννοώ άφθαρτους, ανεξάρτητους, χωρίς βαρίδια, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ που δεν βάζουν όμως τη κομματική ταμπέλα!!! πάνω τους γιατί πιστεύουν ακόμα στο εμείς και όχι στο εγώ!!!. Σίγουρα πάντως δεν μιλώ για «αμόρφωτους και λιγότερο επικινδύνους» όπως χαρακτηριστικά απάντησε ένας BLOGGER.
Αλήθεια τι θέλουμε οι συνάδελφοι τώρα στην προεκλογική πάροδο να ακούσουμε τα τυπικά προσόντα που έχουν οι υποψήφιοι η τους ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που προσπαθώ να διαδώσω μέσω του BLOG.
Καλό θα ήταν να δουν όλοι τα αναπάντητα ερωτήματα των προηγούμενων δημοσιεύσεων με τον ίδιο τίτλο; Να ρωτήσουν τους υποψηφίους παλιούς και νέους τι έκαναν για να δώσουν λύση σε αυτά και σε αλλά πολλά που μας ταλανίζουν. Στα τρία χρόνια που πέρασαν ποιοι τοποθετηθήκαν και τι είπαν είτε στα Δ.Σ. είτε στα Γ.Σ. ποιες είναι οι κινήσεις από εδώ και μπρος που θα κάνουν για να δώσουν προτεραιότητα στην επίλυση τους.
Συνάδελφοι ανήκω στα ΒΕΑ και ζω όλα τα προβλήματα που μας καίνε από πολύ κοντά για αυτό και κατεβαίνω στις εκλογές, ΟΜΩΣ ΜΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟ . ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

Υ.Γ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: