Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

Οι μάσκες έπεσαν



Από συνάδελφο λάβαμε την παρακάτω επιστολή 3 φορές. Συνάδελφε την δημοσιεύουμε αυτούσια με την παραπάνω εικόνα δικής μας επιλογής.

Ο κύβος ερίφθει. Η Διοίκηση κατάφερε να διασπάσει οριστικά την ΔΑΚΕ τοις Λάτσοις ρήμασι πειθόμενη. Και για να εξηγηθώ προς τους αδαείς ομοϊδεάτες μου. Ας πάρουμε τα γεγονότα ιστορικά.
  • Παρέμβαση του παππού και υποστήριξη συγκεκριμένου υποψηφίου για τις εκλογές στην κομματική Οργάνωση. Ο εκλεκτός υποψήφιος θα γινόταν Διευθυντής και μην την είδατε την οργάνωση μην την απαντήσατε. ‘Όμως δεν έκατσε το ποθητό αποτέλεσμα.
  • Από την επομένη αρχίζει το αντάρτικο στην κομματική.
  • Οι παπαγάλοι αρχίζουν τις παπαρολογίες για κλοπές, ελλείμματα και λοιπά.
  • Ο νέος πρόεδρος της ΕΚΟ αντιλαμβανόμενος την συνδιασμένη επίθεση βάλλει κατά πάντων αρκετές φορές αδίκως.
  • Μετά την αποτυχία του Σπυρόπουλου αναλαμβάνει δράση ο Καραλής που κάνει την γκάφα ολκής με την ανακοίνωση της ΑΔΚΕ.
  • Επανασυγκρότηση και χτύπημα στον αδύνατο κρίκο που λέγεται Ζαφειρόπουλος. Παράλληλα μπαίνει στο παιχνίδι ο Νικολόπουλος. Πολύ καλός κύριος. Γράψατε αρκετά στο blog γνωρίζω και άλλα αλλά δεν είναι της ώρας.
  • Ο μαέστρος Νικολόπουλος οργανώνει το τελευταίο χτύπημα με το επιτελείο του.Επειδή δεν αρκούν μόνο τα λαμόγια αλλά και ορισμένοι βλάκες που δυστυχώς έχουμε κάμποσους Έτσι πέρα από την παλιά ΑΔΚΕ ήρθαν και κάποιοι Θεσσαλονικείς και κάποιοι Ελευσίνιοι που έβαλαν την ταφόπλακα της παράταξης. Να τους χαιρόμαστε.

Ας δούμε τώρα τι θα γίνει την επομένη των εκλογών.

Η ΠΑΣΚΕ αν και διασπασμένη θα είναι η μεγάλη νικήτρια αλλά και με μεγάλα εσωτερικά μαχαιρώματα.
Η ΔΑΚΕ χωρισμένη στα 2 θα εξακολουθήσει να τρώει πόρτα αφού η μεν Θεοφιλικοί δεν είναι αρεστοί και η Διοίκηση θα λέει ότι μιλάει μόνο με το Προεδρείο και ότι πρέπει να έχετε μία φωνή, οι δε της ΑΔΚΕ μόλις ψευτο-ικανοποιηθούν οι προσωπικές τους επιδιώξεις θα μας ξεχάσουν. Εξάλλου αν σκληρύνουν θα έχουν να τους δείχνουν τους Θεοφίλη – Ζαφειρόπουλο και να τους λένε κοιτάτε τι έπαθαν αυτοί που δεν υπακούν. Χωρίς λοιπόν δυνατές παρατάξεις το Σωματείο θα απαξιωθεί από εργαζομένους και Διοίκηση. Και ο Λάτσης θα χαίρεται και μπορεί να αναστείλει το δικαίωμά του για διορισμό της Διοίκησης προς όφελος της Κυβέρνησης. Εδώ που τα λέμε με ΔΣ και Σωματείο δικά του λέτε να έχει ανάγκη να διορίσει Πρόεδρο η Διευθύνοντα Σύμβουλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: