Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Ιδρυτές και μοναδικοί


Επειδή το blog τις τελευταίες μέρες έχει πολλές επισκέψεις από Δακίτες που αλληλοτρώγονται πολλοί μας έχουν χαρακτηρίσει δεξιό blog. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ένα αντι - Λατσικό και κατά συνέπεια ένα blog που βάλλει εναντίον της παρούσας Διοίκησης. Για τους φίλους μας τους ανώνυμους Πασκίτες θα δημοσιεύσουμε σήμερα λεπτομέρειες και της δικής τους εσωτερικής φαγωμάρας αφού και εκεί η Διοίκηση έχει βάλει το χεράκι της.
Υπάρχει λοιπόν η πλευρά Αθανασόπουλου - Μίχα που θεωρείται η "μοναδική" ΠΑΣΚΕ και η πλευρά των Νικήτα - Ορφανού που αυτοκαθορίζονται ως "ιδρυτές" της ΠΑΣΚΕ. Κατηγορούνται λοιπόν οι "ιδρυτές" από τους "μοναδικούς" για τα παρακάτω:
  1. Ο Νικήτας υποστήριζε στο ΔΣ της εταιρείας θέσεις, αντίθετες από τις θέσεις του Σωματείου και από τις θέσεις της ολομέλειας της ΠΑΣΚΕ.
  2. Οι "ιδρυτές" έφτασαν σε σημείο να υπερψηφίσουν πρόταση μομφής κατά του Πασκίτικου Προεδρείου του Σωματείου για ασήμαντη αφορμή.
  3. Οι "ιδρυτές" ψήφισαν υπερ του Νικολόπουλου (στην πρόταση για να γραφτεί στο Σωματείο)
  4. Οι "ιδρυτές" δεν συμμετείχαν στις ολομέλειες της ΠΑΣΚΕ αλλά και σε γενικά συμβούλια (εκτός από περιπτώσεις όπου η σύνθεση ήταν ευνοϊκή)
  5. Οι "ιδρυτές" αρνήθηκαν κοινή κάθοδο σε ένα ψηφοδέλτιο και θα κατέβουν σε ψηφοδέλτιο που θα υπάρχουν και δεξιοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: