Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Τελευταία νέα

Φίλοι, συνάδελφοι, τα νέα και οι πληροφορίες μας έχουν στερέψει τον τελευταίο καιρό. Πάντως θα ικανοποιήσουμε το αίτημα του ανώνυμου φίλου μας της αμέσως προηγούμενης ανάρτησης με όσα ξέρουμε:
  1. Για τα Χριστούγεννα θα δοθούν κουπόνια από Super Market ύψους 350€ περίπου.
  2. Οι γιορτές των παιδιών θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 6-7/12 ενώ στην Αθήνα στις 13-14 ή 20-21/12
  3. Μεγάλος ντόρος έχει γίνει στην Ελευσίνα με το θέμα της αξιολόγησης συναδέλφου στο Τμήμα Πυρασφάλειας. Συγκεκριμένα ο Προϊστάμενός του τον αξιολόγησε χωρίς να τον καλέσει σε συνέντευξη όπως προβλέπεται και χωρίς να τον ενημερώσει. Μάλιστα το Α.Φ.Μ. του (ηλεκτρονική υπογραφή) όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Προϊστάμενός του δεν τον πληροφορήθηκε από τον αξιολογούμενο αλλά το βρήκε με πλάγιο τρόπο. Το κακό είναι ότι η βαθμολογία του εργαζομένου στηρίχθηκε στην αποκλειστικά στις γραμματικές του γνώσεις αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος αξιολόγησε τους υφισταμένους του. Επειδή λοιπόν η αξιολόγηση που έκανε στους υφισταμένους του δεν άρεσε στον εποπτεύοντα Προϊστάμενό του κοινώς τον πετσόκοψε.
  4. Τέλος έντονα ακούγεται ότι οι αυξήσεις των μισθών των Διευθυντών και των υπολοίπων στελεχών, που καθορίστηκαν πρόσφατα, θα ξεπεράσουν το 10%. (Αλλοίμονο σε μας, στο πόπολο, που το Σωματείο μας κατάφερε το 7.5% (συνυπολογιζομένου του χρονοεπιδόματος), μετά από αγώνα!)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

gia ton mhtropano den xerete?