Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Φωτιά στο διυλιστήριο OKTA (2)

Από το ΣΚΑΪ.gr και την ΕΞΠΡΕΣ αναδημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση σχετικά με την φωτιά στην ΟΚΤΑ.
Φωτιά ξέσπασε την Παρασκευή το βράδυ στο, ελληνικών συμφερόντων, διυλιστήριο της ΟΚΤΑ, έξω από τα Σκόπια. Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από τους εργαζόμενους στο διυλιστήριο. Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από τους εργαζόμενους στο διυλιστήριο, με τη βοήθεια και πυροσβεστικής δύναμης η οποία έσπευσε στο σημείο με τρία πυροσβεστικά οχήματα. Από την πυρκαγιά δεν τραυματίσθηκε κανείς από τους εργαζόμενους στο διυλιστήριο και από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Εξ αιτίας της πυρκαγιάς διεκόπησαν οι εργασίες του διυλιστηρίου, το οποίο για λόγους ασφαλείας θα παραμείνει κλειστό όλη τη νύχτα. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε αντλία βενζίνης στη μονάδα ατμοσφαιρικής απόσταξης, ενώ για την ώρα είναι άγνωστο το ύψος των ζημιών που προκλήθηκαν από αυτήν. Σημειώνεται ότι το διυλιστήριο της ΟΚΤΑ, το οποίο βρίσκεται περίπου 15 χλμ από τα Σκόπια, εξαγοράστηκε το 1999 από τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ).
Επειδή τον τελευταίο καιρό αναφερθήκαμε (λόγω ειδησιογραφίας) στο Διυλιστήριο της ΟΚΤΑ παρουσιάζουμε παρακάτω τα επίσημα στοιχεία για αυτό το Διυλιστήριο διότι τα διάφορα links που σας παραπέμπουμε συχνά αναγράφουν ανακριβή στοιχεία. Τα στοιχεία τα πήραμε από τη ιστοσελίδα των Ελληνικών Πετελαίων.
OKTA CRUDE OIL REFINERY A.D.
Το Ρωσικής τεχνολογίας διυλιστήριο της ΟΚΤΑ δημιουργήθηκε το 1980 στα πλαίσια της πρώην Γιουγκοσλαβίας με αποστολή την τροφοδοσία μίας ευρείας περιοχής που περιελάμβανε την σημερινή πΓΔΜ, το Κοσσυφοπέδιο και την νότιο Σερβία στην περιοχή του Πρέσεβο. Η αντίστοιχη εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 με την επωνυμία OKTA CRUDE OIL REFINERY A.D., με έδρα τα Σκόπια της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Σκοπός της εταιρείας είναι η διύλιση αργού πετρελαίου, καθώς και η εισαγωγή και εμπορία πετρελαιοειδών.
Η εταιρεία διαθέτει διυλιστήριο δυναμικότητας 2,5 εκατ. μετρικών τόνων ανά έτος. Τα κύρια προϊόντα που παράγει είναι υγραέριο, μολυβδωμένη και αμόλυβδη βενζίνη, καύσιμα αεροσκαφών, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης καθώς και βαρύ καύσιμο (μαζούτ). Τα προϊόντα τής εταιρείας καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος τής ζήτησης στην εσωτερική αγορά και εξάγονται σημαντικές ποσότητες προϊόντων στο Κοσσυφοπέδιο. Τέλος, η εταιρεία λειτουργεί δίκτυο 27 ιδιόκτητων πρατηρίων.
Η μετοχική σύνθεση της εταιρείας στις 31.12.2007 ήταν η εξής: ΕΛΠΕΤ – ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ Α.Ε. (θυγατρική της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. σε ποσοστό 63%) με ποσοστό 81,51%. Το υπόλοιπο 18,49% κατέχουν οι εργαζόμενοι, το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Οργανισμός Ιδιωτικοποίησης της πΓΔΜ.
Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου (30 Ιουνίου 2008)
Πρόεδρος: Μιχαήλ Λ. Μυριάνθης
Αντιπρόεδρος – Ανεξάρτητο: Μέλος: Φαίδων Γιαγκιόζης
Εκτελεστικό Μέλος: Λάμπρος Ζωγόπουλος
Εκτελεστικό μέλος: Μηνάς Γκαλιτσόπουλος
Εκτελεστικό μέλος: Srecko Surkov
Μέλος: Ιωσήφ Ελεμένογλου
Μέλος: Αντώνιος Λεούσης
Μέλος: Σαράντος Κυριακόπουλος
Μέλος: Χρήστος Τζιόλας
Μέλος: Γεώργιος Ζαγκλιβερινός
Ανεξάρτητο Μέλος: Περικλής Βενιέρης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
s. Miladinovci, P.O. Box 66, 1000 Skopje, FYRΟΜ
Tel: + 389 2 2532000
Fax: + 389 2 3116191

Παρακάτω παρουσιάζουμε τα επίσημα στοιχεία (από την ιστοσελίδα των Ελληνικών Πετρελαίων) σχετικά με την θυγατρική ΕΛ.Π.ΕΤ - ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ Α.Ε. η οποία είναι η κύρια μέτοχος (81.51%) της ΟΚΤΑ.
Η Εταιρεία με την επωνυμία ΕΛ.Π.ΕΤ. – ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ Α.Ε., ΑΝΩΝΥΜOΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙOΥ, ΕΜΠOΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ και διακριτικό τίτλο ΕΛ.Π.ΕΤ. – ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ Α.Ε. συστάθηκε με την υπ’ αριθμό 4913/22.4.1999 συμβολαιογραφική πράξη. Η έδρα της εταιρίας είναι στο Δήμο Αμαρουσίου. Η διάρκειά της ορίστηκε στα 20 χρόνια με δυνατότητα παράτασης.
Σκοποί της εταιρείας είναι:
Η σύσταση κοινοπραξίας στην οποία θα συμμετέχει και εταιρεία ή άλλος φορέας, που θα υποδειχθεί από την κυβέρνηση των Σκοπίων και η οποία θα έχει ως αντικείμενο την κατασκευή και λειτουργία αγωγού αργού πετρελαίου από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα Σκόπια,
Η συμμετοχή στην εταιρεία του διυλιστηρίου OΚΤΑ των Σκοπίων στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησής της, η δημιουργία νέων πρατηρίων καυσίμων και γενικότερα κέντρων διανομής προϊόντων πετρελαίου, καθώς και ο εκσυγχρονισμός των ήδη υπαρχόντων στην πΓΔΜ,
Η άσκηση πάσης φύσεως εμπορικής, βιομηχανικής και εν γένει επενδυτικής δραστηριότητας που σχετίζεται με την αγορά, πώληση, εισαγωγή, εξαγωγή, διάθεση προϊόντων πετρελαίου είτε στην Ελλάδα είτε στην πΓΔΜ, καθώς και παροχή πάσης φύσεως υπηρεσιών που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα ανωτέρω,
Η άσκηση πάσης φύσεως δραστηριότητας που σχετίζεται με την παραγωγή και διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας στην πΓΔΜ αλλά και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων,
Η μελέτη, επίβλεψη και εκτέλεση τεχνικών έργων και η παροχή υπηρεσιών όπως η έρευνα, ο σχεδιασμός, ο προγραμματισμός και η παροχή τεχνογνωσίας, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα ανωτέρω είτε στην Ελλάδα είτε γενικότερα στο χώρο των Βαλκανίων,
Η παροχή υπηρεσιών σε διοικητικο-οικονομικά και τεχνικά θέματα, σε θέματα εμπορίας στην Ελλάδα ή γενικότερα στο χώρο των Βαλκανίων,
Η εν γένει επενδυτική της δραστηριότητα στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, σε τομείς συναφείς με τους παραπάνω.
Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας στις 31.12.2007 ανήρχετο σε 116,3 εκατ. ευρώ και είναι διαιρεμένο σε 3.963.381 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 29,35 ευρώ έκαστη. Μέτοχοι στην εταιρία είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. με ποσοστό 63% και η ΑPE Commercial Property Κτηματική Τουριστική και Αναπτυξιακή ΑΕ με ποσοστό 37%. Η εταιρία αυτή ανήκει στις Τράπεζες Alpha, Πειραιώς και Εμπορική, πιστώτριες τράπεζες του προηγούμενου μετόχου ΑΕΓΕΚ, ο οποίος μεταβίβασε το ποσοστό της συμμετοχής του την 7.7. 2006.
Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου (30 Ιουνίου 2008)
Πρόεδρος: Μιχαήλ Λ. Μυριάνθης
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Ηλιόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος: Σαράντος Κυριακόπουλος
Μέλος: Αντώνιος Λεούσης
Μέλος: Νικόλαος Χρυσανθόπουλος

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΡΙΑΝΘΗΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΕΤ
ΠΟΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΎΣ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ) ΠΑΙΡΝΕΙ?
Υ.Γ. ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΜΛΜ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ? (Μ.Λ.Μ. = ΜΗ ΛΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ.
ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΕΤ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΝΕΝΑΙΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΗΝ ΟΚΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΠΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΔΗΛΑΔΗ).

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ... ΤΑ "ΩΤΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΥΗΚΟΑ"

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑ ΒΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ("ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ" ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΓΡΑΠΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ (ΑΠΟ ΤΟ "ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ" ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΕΑ)

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ "ΕΥΝΟΗΘΕΝΤΟΣ" ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΦΙΛΙΚΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ" ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΩΝ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΟΙ "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Ο ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.
("ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΚΟΥΣ")

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ "ΚΟΜΜΕΝΟΥ" Ο "ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ" ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
("ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΚΟΥΣ")

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Υ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΤΩΝ "ΚΟΜΜΕΝΩΝ" ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
("ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΚΟΥΣ")

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ "ΕΥΝΟΗΘΕΝΤΟΣ" Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΕΠΙΤΑΓΗΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ "ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ "ΑΝΩΤΕΡΟΥ" ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΚΑΤΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ".
("ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΚΟΥΣ")

"ΩΡΑΙΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ"

"ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ;"

"ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ"

"ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ" ΑΚΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.ΠΡΙΝ 15 ΜΗΝΕΣ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

RE FILARAKO ARKETA.!KARFOTHIKES!! ALLA SOY TAXANE KAI TORA TA RIHNEIS ALLOU. NA PAS NA PAREIS TIS PROAGOGES APO EKEI POU PROSKYNAGES STIS EKLOGES KAI EISOYN YPOPSIFIOS.STAMATATO EDO. MIN GLIFIS EKEI POY EFTHNES AKOYS??

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ "ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ" ( ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.

ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΟΣΜΕΣ.

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ " STAMATATO EDO. " ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ.
("ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΚΟΥΣ")


ΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ


RE FILARAKO ARKETA.! ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝΕ.
("ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΚΟΥΣ")

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΥΚΟΛΟ.


"ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ" ΑΚΟΥΣ...

Υ.Γ
ΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ BLOG, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο "ΒΕΝΕΑΣ13" H ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ!
(ΜΑΛΑΚΑ ΑΚΟΥΣ?!)
θΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
(ΜΑΛΑΚΑ ΑΚΟΥΣ ?!)

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ
ΤΕΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Η
... ΦΑΝΕΛΑ
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ... ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

kala re kasandra den emathes tipota gia to D.S.tou somatioy .gia thn protasi momfis kai ola ta alla.bravo(I).Poy pigan ta lefta re........