Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Ανακοινώσεις ΠΣΕΕΠ & ΠΑΣΚΕ.

Την περασμένη Παρασκευή ενημερωθήκαμε από το Σωματείο ότι θα διεξαγόταν έκτακτο ΔΣ με τηλεδιάσκεψη στα Διοικητήρια των ΒΕΑ και ΒΕΘ αντίστοιχα, με θέμα συζήτησης «Πρόγραμμα εργασίας στις βάρδιες των ΒΕΕ». Αυτό μας προκάλεσε μειδίαμα, όταν το διαβάσαμε, αφού οι απόντες λόγω καταστατικού θα ήταν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Κατά τα άλλα για το θέμα δεν γνωρίζουμε κάτι αφού δεν έχουμε ενημερωθεί. Τα ερώτηματα που μας δημιουργούνται είναι:
  • Δεν είναι αρεστό στους συναδέλφους των ΒΕΕ το πρόγραμμα βάρδιας των ΒΕΑ;
  • Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στις παρατάξεις του ΔΣ και αν ναι ποιές είναι οι διαφορές;

Την ίδια ημέρα πληροφορηθήκαμε από την ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ το περιστατικό τραυματισμού συναδέλφου μας που έλαβε χώρα σε διαδικασία πυρόσβεσης έξω από την προβλήτα των ΒΕΑ, και απαιτήθηκε η μεταφορά του με ασθενοφόρο. Αν τα γεγονότα είναι όπως περιγράφονται στην ανακοίνωση είναι φανερό ότι πρόκειται για γκάφα ολκής (μία ακόμα) της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων & Διοικητικών Υπηρεσιών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτιάξτετο. Δεν δέχεται όνομα στο "ονομα/διεύθυνση URL".
Βγάζει"Η διεύθυνση URL περιέχει μη επιτρεπόμενους χαρακτήρες" ενώ αυτό είναι προερετικό, και δεν κάνει ούτε προεπισκόπηση, ούτε δημοσίευση. Μετά κατηγορείτε τους ανώνυμους. Άφού δεν με δέχεται διαφορετικά. Η ανώνυμος θα βγώ η blogger.


βουκόλος

Ανώνυμος είπε...

test-bip-bip!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ !!!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ!!!

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ(Η ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ!!!) ΠΟΥ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ;

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΒΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ;

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονος με το ασθενοφορο στην ΒΕΑ ειναι 100% Αλλες εποχες θα κοβονταν κωλοι γι αυτο Ο Καραλης εκτος απο ανικανος ειναι και επικινδυνος (βλεπε εμονη για διαλυση νοσοκομων..) την ευθυνη για το κακο που καποια στιγμη-δυστυχως-θα γινει να την μοιραστει ομως και με τους "προστατες του" που συνενεσαν στο ναναι ανεξελεχτος.