Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Ενημέρωση κατώτερων στελεχών την προσεχή Τρίτη.

Τα κατώτερα στελέχη (μέχρι το επίπεδο των προϊσταμένων) θα ενημερώσει ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΠΕ κ. Γ. Κωστόπουλος, την Τρίτη 2/12/08 σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αφορμή για αυτή την ενημέρωση είναι τα κακά οικονομικά αποτελέσματα του 9μήνου, αλλά η ουσία θα είναι η πρόσκληση για συστράτευση ενάντια στις εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις. Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι εν' όψει ανασχηματισμού και μαζικών αντικαταστάσεων ηγεσιών Υπουργείων, Οργανισμών και Εταιρειών που έμμεσα ή άμεσα ελέγχονται από το Δημόσιο η Διοίκηση των ΕΛΠΕ (Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος) θέλουν πάση θυσία να αποτραπούν οι απεργίες. Δεν ξέρουμε αν στην συνάντηση αυτή είναι προσκεκλημένο το Σωματείο όμως σίγουρα το Προεδρείο θα πληροφορηθεί τα λεχθέντα και ανυπομονούμε να δούμε τις αντιδράσεις.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η πρόσκληση στάλθηκε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δύο φορές. Το αρχείο (τύπου pdf) την πρώτη φορά είχε μέγεθος 11 ΜΒ ενώ την δεύτερη φορά το ίδιο κείμενο είχε μέγεθος λιγότερο από 300ΚΒ προφανώς έχοντας προσέξει το σχόλιό μας σε πρόσφατη ανάρτηση. Με την ευκαιρία αυτή καλούμε την Διοίκηση να επανεξετάσει την στάση της απέναντι στο blog και να το βγάλει από την black list του φίλτρου και έτσι οι εργαζόμενοι να μπορούν ευκολότερα να το διαβάζουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι εργαζόμενοι για να διαβάσουν το blog θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και internet, πράγμα δύσκολο για τα Ελληνικά δεδομένα