Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Εννέα (9) νέες θέσεις Συμβούλων στα ΕΛΠΕ

Θυμηδία, γέλια αλλά και αγανάκτηση προκάλεσε η ανακοίνωση για τα νέα οργανογράμματα που ανακοινώθηκαν χθές στον Όμιλο και στον Τύπο. Φαίνεται πως η νυν Διοίκηση πιστεύει ότι για όσους Χειριστές Παραγωής και Τεχνίτες προσληφθούν, θα πρέπει να υπάρχει και ο αντίστοιχος αριθμός Διευθυντών. Μετά την ανακοίνωση της Διοίκησης, δημιουργούνται εννέα (9) κενές θέσεις Διευθυντών - αν μετρήσαμε σωστά - που χηρεύουν και καλύπτονται προσωρινά από τους προαχθέντες. Η δυνατότητα για προσλήψεις συμβούλων εξακολουθεί να είναι απεριόριστη για τα ΕΛΠΕ. Η Εταιρεία έχει την δυνατότητα να προσλάβει ακόμα και Συμβούλους Χειριστές, όπως είχε επισημάνει εύστοχα κάποιος σχολιαστής του ιστολογίου.
Πάντως, σήμερα κανένας δεν είχε θετική κουβέντα να πεί, όχι για τους προαχθέντες, αλλά για την κίνηση της Εταιρείας να ανακοινώσει προκλητικά την δημιουργία τόσων διευθυντικών θέσεων.
Είναι απίστευτο, αλλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο νέος CEO μοιάζει να είναι ο Αλέφαντος του Ομίλου. Μιας και τον αναφέραμε, όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει και το σχετικό βίντεο.

Ακόμα και το ΠΣΕΕΠ εξέδωσε ανακοίνωση κατά των αλόγιστων διευθυντοποιήσεων, εκφράζοντας το γενικότερο πνεύμα. Ως συντάκτης της ανακοίνωσης φαίνεται να είναι κάποιος καινούργιος, που δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους, αλλά και με τον συντάκτη του εκτρωματικού Δελτίου Τύπου (ο οποίος έτσι και αλλιώς είναι άνθρωπος άσχετος με την Εταιρεία).
Εντύπωση μας έκανε η σωστή νοηματικά επισήμανση της ανακοίνωσης του ΠΣΕΕΠ, στην φράση "η συνεχής ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού του...", όπου πιστεύουμε οτι δεν υποκρύπτεται κάποιου είδους συμπαράσταση στον Π. Καραλή που δεν έγινε Γενικός Διευθυντής όπως περίμενε. Όμως, αυτά τα γραμμάτια είναι δανεικά και πρέπει να ανταποδίδονται.
Ας περιμένουμε και τις επόμενες ανακοινώσεις. Ίσως είναι πιό ενδιαφέρουσες...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχασε και η πορτογαλία cazzo!!. ρε μόρτες που είναι το video! και άναψε το πούρο του! αφού ο Σάκης σε 10 μήνες απο Δ έγινε Γ.Δ τότε σίγουρα πάμε για λουκέτο. τα μέτρα στις ντουλάπες να είναι σωστά γιατί αλλιώς δεν εχει ΚΟΚΟ!! θΈΛΩ ΝΑ ΓΊΝΩ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ! Τα οικονομικά, μου είναι απαραίτητα; Ας με βοηθήσει κάποιος!!!

Ανώνυμος είπε...

θυμάμαι στο στρατό (ήμουν στο Τεχνικό χωρίς βύσμα) που σκάγανε κάτι παράξενοι τύποι......όλοι είχαμε μια συγκεκριμένη ειδικότητα, αλλά μερικοί ήταν ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ....παρόμοια κατάσταση και στα ΕΛΠΕ σήμερα....

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ!!! (ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΣΗ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ) ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

giati den vlepo to video?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΤΣΗΣ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙ ΤΩΝ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΠΟΥ "ΕΚΤΕΛΕΙ" ΧΡΕΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ PVC.ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΛΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ? ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ?

Ανώνυμος είπε...

ο πρόεδρος του σωματείου είναι και απο Θεσαλονίκη, αλλά φαίνεται του αρέσει περισσότερο η Αθήνα.Σκέφτεται μάλλον να κλείσουν όλες οι εγκαταστάσεις στη Θεσαλονίκη, για να μη μολύνεται και το περιβάλλον των Θεσαλονικέων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΟ. BEAUTIFUL PEOPLE.

Ανώνυμος είπε...

φιλαράκο ψυγείο με 100000 ευρώ θέλω και εγώ. Τώρα που άρχισαν και οι εθελουσίες στους πρωινούς με χοντρά πακέτα θα γίνει η θάλασσα γιαούρτι. Παρακαλώ να περάσει ο επόμενος!! Ευχαριστώ πολύ!!!