Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Μετά τον Ελαιώνα και η Ελευσίνα είπε ΟΧΙ στους τοπικούς χαβαλέδες της.

Από τον συνάδελφο Γ. Μπενέα λάβαμε το παρακάτω κείμενο σχετικά με την χθεσινοβραδινή συγκέντρωση έξω από τις ΒΕΕ:

Αραιά αραιά καμιά 200Σαρανταριά, στην πανΑττική συγκέντρωση έξω από τις ΒΕΕ, που δεν είχαν το κουράγιο να σηκώσουν τα χέρια τους, όταν ο ξεχασμένος καλλιτέχνης τους φώναζε …να καούν τα χλωρά, να καούν τα ξερά, να καούν τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, να καούν και τα διυλιστήρια…
Ασήμαντη η προσέλευση, για το μέγεθος της κινητοποίησης, στο Θριάσιο, στον ΑΣΔΑ, και τα blogs.
Ακόμα και οι πλανόδιοι πωλητές που είχαν επενδύσει σε ένα αξιοπρεπές μεροκάματο, από νωρίς το πήραν απόφαση πως δεν θα έκαναν ταμείο.
Οι μόνοι που τα οικονόμησαν ήταν οι ξεχασμένοι επαναστάτες καλλιτέχνες και το επιτελείο τους και πολύ καλά έκαναν βεβαίως.
Οι πολίτες με την επιδεικτική απουσία τους, αποδοκιμάζουν τους διοργανωτές τέτοιων εκδηλώσεων, όπου και αν γίνονται και που ως σκοπό έχουν την προβολή κάποιων που επιθυμούν μελλοντικά την πολιτική εκμετάλλευση τέτοιων γεγονότων.
Ίσως με κάποια διαφορετική προσέγγιση του ζητήματος να είχαν συμμάχους και τους κατοίκους.
Πάντως με Έφη Θώδη ο κόσμος στοιχηματίζω πως θα έφτανε ως το μπλόκο.
Να καούν λοιπόν τα διυλιστήρια… ξεχασμένοι καλλιτέχνες μου, αλλά βενζίνη για τις PORSCHE σας δεν μας είπατε που θα βρίσκετε.


Ώρα 01:00 η εκδήλωση συνεχίζεται

beneas13

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι άσχετο με το θέμα του Γιώργου, αλλά δεν αντέχεται ρε παιδιά!
Δεν αντέχονται!!!
Ένας από τους μεγαλύτερους -αν όχι ο μεγαλύτερος- ενεργειακός όμιλος του κόσμου, δηλώνει, από δική του έρευνα, ότι έχει χρηματοδοτήσει με εκατομμύρια € τα δύο (2) κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα, και τα ελληνικά ΜΜΕ ασχολούνται αν ο Χριστοφοράκος πήγε ...στη Γενεύη.
Ποιοι μας κυβερνάνε ρε;(Κατα παράφραση της ρήσης του Κ.Κ. senior)
"Χαρείτε" τους
Διαβάστε και ένα κομματάκι από την
ιστορία τους