Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Από τον Συνασπισμό λάβαμε το παρακάτω κείμενο - καταγγελία που δημοσιευόυμε.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ καταγγέλλει τον λαϊκισμό των ΕΛΠΕ που προσπαθεί με ευτελείς τρόπους να μειώσει τις αντιστάσεις του λαού της περιοχή μας ενάντια στις επεκτάσεις που θέλει να κάνει.
Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ θεωρεί ότι η μόνη απάντηση στις τηλεφωνικές ενοχλήσεις των ΕΛΠΕ είναι η δυναμική συμμετοχή στις 28 Ιουνίου στη συγκέντρωση έξω από τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ και η ενεργοποίηση των πολιτών σε οποιαδήποτε ασυδοσία των βιομηχάνων ή ενέργεια υποβάθμισης της ποιότητας της ζωή μας.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα βλεπεις Οφθαλμιδη ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγελει και κινητοποιει δεν κανει την παπια και τα τσιρακια των κυβερνησεων και των διοικησεων... Θα τα ξαναπουμε, απλα και μονο για να δουμε την σταση του πσεεπ σε αυτον τον χωρις προηγουμενο εξευτελισμο των ΕΛΠΕ και οσων εργαζονται σε αυτο.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά ώρες ώρες ντέπομαι να πω ότι εργάζομαι στα ελπε.οι διοικούντες μας κάνουν ξεφτίλα

Ανώνυμος είπε...

τα ελπε θα καταντήσουν να μοιράζουν σιδερώστρες και να κάνουν εκπομπές τύπου 090 για να σε καλούν να βρείς τη σωστή λέξη για να σπρώξουν την επένδυση. Δε νομίζω οτι αυτός ο τρόπος είναι αποδοτικός. Αυτό έχει φανεί.

Ανώνυμος είπε...

Πάσης φύσεως προωθητική ενέργεια είναι δεκτή διότι η αναβάθμιση του διυλιστηρίου της Ελευσίνας είναι επιβεβλημένη καθώς η χαμηλότερη της ζήτησης παραγωγική δυναμικότητα των βιομηχανικών χωρών στον τομέα της διύλισης είναι ο κύριος λόγος της εκτίναξης, σε επίπεδα ρεκόρ, των τιμών του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Πετρελαίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Μοχάμαντ αλ Χάμλι.
(Δεν υπάρχουν αρκετά διυλιστήρια για να ανταποκριθούν στην παγκόσμια ζήτηση), δήλωσε στην εφημερίδα Gulf News ο αλ Χάμλι.
(Η έλλειψη διυλιστηρίων είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες της ανόδου των τιμών, λόγω των πολιτικών που υιοθετούν οι βιομηχανικές χώρες να μην επενδύουν σε νέα διυλιστήρια εξαιτίας περιβαλλοντικών ανησυχιών, ενώ ο τομέας χρειάζεται σημαντικές νέες επενδύσεις), τόνισε ο υπουργός Πετρελαίου των ΗΑΕ.
Ο ΟΠΕΚ επιμόνως υποστηρίζει ότι η άνοδος των τιμών δεν οφείλεται στα θεμελιώδη δεδομένα προσφοράς και ζήτησης αλλά σε παράγοντες έξω από τον έλεγχό του, όπως το εξασθενημένο δολάριο, οι κερδοσκοπικές κινήσεις στις διεθνείς αγορές πετρελαίου και γεωπολιτικοί λόγοι καθώς και σε έλλειμμα παραγωγικής δυναμικότητας στη διύλιση.
Αν και τα ΗΑΕ είναι ένα από τα λίγα μέλη του ΟΠΕΚ με πλεονάζουσα παραγωγική δυναμικότητα, δεν δεσμεύθηκε για αύξηση της παραγωγής πετρελαίου, όπως δήλωσε στο Ρόιτερ ο βρετανός υπουργός Ενέργειας Μάλκολμ Ουίκς, μετά τη συνάντησή του με τον αλ Χάμλι.
Επομένως χρειαζόμαστε νέα αναβαθμισμένα διυλιστήρια και θα τα φτιάξουμε υπάρχει πολιτική βούληση και θα εκφραστεί ξεκινάμε τώρα στην Ελευσίνα.

Ανώνυμος είπε...

Κυβερνητικέ για εξήγησέ μου γιατί αυξάνει η τιμή του πετρελαίου από την έλλειψη διυλιστηρίων; Δηλαδή απλά το πρωτογενές αργό είναι φτηνό, αλλά τα παράγωγά του είναι πανάκριβα λόγω κόστους διύλισης; Μήπως προσπαθείς να μας τρελάνεις; Είμαστε αρπαγμένοι λόγω «τζούρας» αλλά ακόμα κρατάμε ΟΚ; Λοιπόν το εξασθενημένο δολάριο έναντι του ευρώ , δίνει τη δυνατότητα στα παράγωγα να έχουν την ίδια τιμή με τις τιμές του 2002. Και αν οι τιμές που αγοράζουμε αργό είναι συμφωνημένες σε δολάρια δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε τα παράγωγα τόσο ακριβά. Άρα οι κερδοσκοπικές κινήσεις έχουν επιβάλει τις υψηλές τιμές, και εμείς είμαστε οι λακαμάδες που πληρώνουμε, έχω άδικο; Τώρα αν υπάρχει ανάγκη για επεκτάσεις και εκσυγχρονισμούς, είναι μια πονεμένη ιστορία, γιατί με τα πασαλείμματα διαρκείας της Ελληνικής οικονομίας, μόνο σε τριτοκοσμικές επενδύσεις μπορούμε να ελπίζουμε.
ΕΛΕΟΣ λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Όταν η παραγωγή δεν καλύπτει την κατανάλωση έχουμε άνοδο των τιμών και λαμπρό πεδίον δράσεως των κερδοσκόπων που επιδεινώνουν το πρόβλημα.
Από την στιγμή που οι ειδικοί αποφαίνονται πως τα διυλιστήρια δεν είναι πλέον σε θέση να ανταποκριθούν στην όλο και αυξανόμενη ζήτηση των παραγόμενων από αυτά προϊόντων, σημαίνει κατά την ταπεινή μου άποψη, πως πρέπει να επενδύσουμε στην αναβάθμιση των υπαρχόντων διυλιστηρίων ή στην κατασκευή νέων ούτως ώστε να δημιουργηθούν αποθέματα καυσίμων ικανά να υπερκαλύψουν την ζήτηση και να επιτευχθούν χαμηλότερες τιμές για τους καταναλωτές.
Τέλος στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας βιώνουμε τον εξής παραλογισμό:
Θέλουμε καύσιμα προδιαγραφών αλλά δεν θέλουμε διυλιστήρια, θέλουμε την δροσιά των κλιματιστικών το καλοκαίρι αλλά ενοχλούμαστε από τις αλλεπάλληλες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε τις επενδύσεις της ΔΕΗ (λιγνίτης, λιθάνθρακας, φυσικό αέριο).
Θέλουμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αλλά ενοχλούν την αισθητική μας οι ανεμογεννήτριες στα νησιά ή το υπό κατασκευή πάρκο ηλιακής ενέργειας στην Μεγαλόπολη.
Θέλουμε φτηνή και επαρκή ενέργεια αλλά ούτε συζήτηση για την πυρηνική ενέργεια.
Υπερπαράγουμε σκουπίδια μα σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε ΧΥΤΑ στην περιοχή μας ενώ οι ίδιοι ρυπαίνουμε ασύστολα το περιβάλλον με τις ανεξέλεγκτες χωματερές που δημιουργούμε.
Κοπτόμαστε δήθεν για τις καταστροφικές πυρκαγιές αλλά πετάμε απερίσκεπτα τα αποτσίγαρα από το παράθυρο του αυτοκινήτου μας και τρέχουμε πρώτοι να αποχαρακτηρίσουμε δασικές εκτάσεις που ανήκαν στον …προπάππου μας.
Μπαζώνουμε τα ρέματα για να χτίσουμε και διαμαρτυρόμαστε στα κανάλια όταν πνιγόμαστε, δεν πρέπει να υπάρχουν ποιο εξωφρενικές σκηνές από αυτές και από τις υστερικές διαμαρτυρίες κατοίκων που αφού έχτισαν μέσα στα δάση διαμαρτύρονται για την απουσία του κράτους όταν κάποιοι άλλοι τους καίνε μαζί με ότι έχει απομείνει, για να έρθει η σειρά τους να χτίσουν και αυτοί.
Εμένα προσωπικά πολύ με διασκεδάζουν αυτά τα υβρίδια την ώρα της θείας δίκης.
Κατασπαταλούμε τους υδάτινους πόρους καθημερινά και αλόγιστα αλλά μας ενοχλούν τα γήπεδα του golf.
Κατακρίνουμε τους Πολιτικούς μας (και καλά κάνουμε γιατί είναι η ρίζα του κακού), αλλά σε αυτούς τρέχουμε και φορτικά ζητάμε να νομιμοποιήσουν τις παρανομίες μας.
Παραείμαστε δογματικοί στις απόψεις και στις εμμονές μας, μα καθόλου φειδωλοί στις καθημερινές μας συνήθειες που καταστρέφουν το περιβάλλον.

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση, να δούμε τι θα κάνουν τα άλλα κόματα,αν και δεν πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ με τον γραμματέα του θα παρεβρεθούν στην εκδήλωση, φρόντισαν να βγάλουν γραμματέα που μένει στα βόρεια προάστια. Ετσι θα πάμε μπροστά σύντροφοι αλλά τι σας νοιάζει εσάς πήρατε την θεσούλα θα βρήτε και ψηφοφόρους και εμείς θα αλλαλάζουμε.Δέν μπορεί να είσαι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συντρόφισσα το ΠΑΣΟΚ το έχει αποδείξει πως είναι των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ και όσων αυτό συνεπάγεται.
Επομένως λέμε ΝΑΙ στο έργο.
Μάλλον δεν γνωρίζεις και την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ

Στην χτεσινή Ελληνοφρένεια παρουσιάστηκε και ένα ειρωνικό Video κατά του Θόδωρου Πάγκαλου για την εκδήλωση του Σαββάτου έξω από την ΕΛΠΕ.
Η Ελληνοφρένεια την χαρακτήρισε RAVE Party.
Προσέξετε λοιπόν.
¨Οσο εσείς κουβεντιάζετε στα σοβαρά όλη η υπόλοιπη χώρα σας ειρωνεύεται και σας χλευάζει...

Με τις υγείες σας

Ανώνυμος είπε...

Rave Party με επικεφαλής και τον Θόδωρο Πάγκαλο ή προστασία του Θριάσιου από τους ρύπους και τον λαίκισμό των ΕΛΠΕ????
Αγαπητοί φίλοι του ΣΥΡΡΙΖΑ σοβαρευτείτε!!!!
ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙΤΕ !!!!!
Οι συνεργάτες του ΠΑΓΚΑΛΟΥ παρελάμβαναν το μαύρο χρήμα της Siemens σε ΒΑΛΙΤΣΕΣ.
Εσείς ΤΙ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΟΤΕ για να κάνετε κοινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ???
Θα καλέσετε και τον ΤΣΟΥΚΑΤΟ να τραγουδήσει μαζί με τον ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και τον ΜΠΟΥΛΑ ???

Είστε σοβαροί ή κοροιδεύετε την κοινωνία ????

Ανώνυμος είπε...

beneas 13, Δηλαδή τα ΕΛΠΕ αγοράζουν φτηνά και πουλάνε μαύρο χαβιάρι, άρα είμαστε κερδοσκόποι. Αυτό θέλεις να πείς;

Ανώνυμος είπε...

παλαιοπασόκε σε ρώτησε ο/η3/9/1974 αν ο γραμματέας της νομαρχιακής δυτικής αττικής θα παρευρεθή στις 28/6/2008 στην εκδήλωση έξω από την πετρόλα.τώρα τι λέει η πασκε άστα άλλα στα ΕΛΠΕ άλλα στο εργατικό κέντρο.ειναι γνωστή η τακτική της μέχρι να προσλάβουν κανένα παιδί τους και μετά πάλι από την αρχή.

Ανώνυμος είπε...

θα τον εκπροσωπίσουν τα μέλη της διοίκησης του εργατικού κέντρου από τα ΕΛΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

παλαιοπασόκε αφού εινα γνωστη η θέση της ΠΑΣΚΕ περιμένω μια ανακοίνωση να μην συμμετέχουν στην εκδήλωση,όχι μόνο της ΠΑΣΚΕ-ΕΛΠΕ αλλά και της ΠΑΣΚΕ εργατικού κέντρου .ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένεις άδικα η εταιρική ευθύνη δεν το επιτρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΩΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ?