Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Σχόλιο για τις αναβαθμίσεις στελεχών

Αρκετοί φίλοι μας έστειλαν επιστολές εκφράζοντας όλοι την αγανάκτηση τους με την απόφαση της Διοίκησης, που αναμένεται να έχει συνέχεια, για άκρατες Διευθυντικοποιήσεις. Αγαπητοί φίλοι φυλάξτε τις πέννες σας για τα επόμενα. Εμείς θα δημοσιεύσουμε σήμερα μία χαρακτηριστική επιστολή και ζητάμε δημόσια συγνώμη στους συναδέλφους που δεν θα δημοσιεύσουμε τις επιστολές τους διότι το θέμα έχει εξαντληθεί. Όποιος θέλει μπορεί να την περάσει ως σχόλιο.
Λοιπόν συνάδελφοι αυτός ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος πρέπει να είναι πολύ μυαλό και μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί.
Μέσα σε 7 μήνες ο άνθρωπος από τότε που ήρθε παραμέρισε προσωπικά προβλήματα και σκέφτηκε για μας. Έφερε συμβούλους με βαλιτσάρες σαν ντουλάπες φορτωμένες με ιδέες και συσκεπτόταν μαζί τους ολημερίς και ολονυχτίς Και πριν περάσουν 9 μήνες το γκαστρωμένο του μυαλό ξαμόλησε τον σπόρο της σκέψης του.
Δεν χρειαζόμαστε χειριστές και τεχνίτες, δεν χρειαζόμαστε έργα και επενδύσεις, χρειαζόμαστε τίτλους. Με άλλο αέρα και πιο ευέλικτα θα κινηθεί μια δικαστική απόφαση αν την αγωγή την υπογράφει κάποιος με τίτλο Διευθυντής Ι και με άλλο αέρα και χωρίς ευελιξία θα διεκπεραιωθεί η ίδια υπόθεση όταν το δικόγραφο υπογράφεται από τον ίδιο άνθρωπο όταν ο τίτλος του είναι Διευθυντής ή Προϊστάμενος. Φυσικά τα ίδια ισχύουν για θέματα περιβάλλοντος, έργων, επενδύσεων κτλ.
Αυτό ισχύει για την κορυφή της ιεραρχίας γιατί στη βάση εφαρμόζουμε άλλη τακτική. Εκεί για να υπάρχει ευελιξία δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει Χειριστής Β, βοηθός μονάδας, προσωπικό που να καλύπτει τις θέσεις ενός πετσοκομμένου οργανογράμματος.
Ακούω μάλιστα ότι μετά την ανακοίνωση αυτής της απόφασης, ο Πρωθυπουργός σκέφτεται να αποσπάσει τον κύριο Διευθύνοντα Σύμβουλο και να τον τοποθετήσει Σύμβουλό του σε θέματα ανασχηματισμού. Το μοντέλο των ΕΛΠΕ θα είναι πρότυπο και για κυβερνητικό σχήμα με εκατοντάδες Υπουργούς και υφυπουργούς με συγκεχυμένες αρμοδιότητες και με τον ευφυέστατο διαχωρισμό Βορά – Νότου. Έτσι θα πάψουν οι Βορειοελλαδίτες να μιλούν για Αθηνοκεντρικό κράτος αφού θα έχουν τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό Βορά.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Ο γαμάω», έτσι αποκαλούσε τον εαυτό του επιχειρηματίας που απειλούσε το Δήμο Χαϊδαρίου, τους εργαζόμενους σε αυτόν, τις Δημοτικές παρατάξεις και όσους αρθρογραφούν και καταγγέλλουν τις υπερβάσεις του κ.τ.λ. Επεισόδιο υψίστης πολιτικής σημασίας που προσβάλει τους κατοίκους του Δήμου μας και αυτούς που τον έφεραν στα ΕΛΠΕ. Ποιος είναι, και τι σχέση έχει με τα ΕΛΠΕ;
Η συνέχεια στο επόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Με τον ΑΛΕΦΑΝΤΟ και τον ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ στα ηνία της ομάδας, αν πετάξεις πέτρα στα ΕΛΠΕ,ή ΕΡΓΟΛΑΒΟ θα πετύχεις ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.
Στρατός με στρατγηγούς χωρίς στρατιώτες, είναι στον πόλεμο χαμένος. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!! Ας τους χαίρονται οι κυβερνόντες(;)!!!

Ανώνυμος είπε...

Πώς λέγεται «Ο γαμάω», τι σχέση μπορεί να έχει το επώνυμό του με την… (απλή συνωνυμία που εκμεταλλεύεται ή συγγένεια;) και ποια τράπεζα έχει τις κάνουλες ανοιχτές για πάρτη του;

Ανώνυμος είπε...

Η συνέχεια στο επόμενο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ,ΖΗΛΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥΣ".ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΡΟΥΤΣΗ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΟΙ "ΚΟΛΛΗΤΟΙ" ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ Γ ΤΗΣ ΔΙΥΛΙΣΗΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΓΚΟΥΡΑ "ΛΕΒΕΝΤΗ" ΚΑΙ "ΕΠΩΝΥΜΕ" BLOGGER.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ? ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΟ ΘΩΜΑ ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΡΟΥΤΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ "ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΘΩΜΑ, Η ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ? ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΛΗ ? ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Ο "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ" ΝΙΚΗΤΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ "ΑΙΓΥΠΤΙΕ" Η ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗ ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ "ΠΕΤΡΟΛΙΣΤΑΝ". ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΑΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ? ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ (ΗΔΗ ΑΠ' ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΧΙΣΑΝ... ΒΛΕΠΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΕΠΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ? ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΤΟΥ? ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΨΩΡΟΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ?
ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΠ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΑΡΚΑΣ.....
Α...... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΒΕΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ.....

Ανώνυμος είπε...

Ποιους εκθέτει "Ο γαμάω" στα ΕΛΠΕ;
Έπεται συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΔΙΥΛΙΣΗ ΣΤΑ ΒΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ HARD ROCK ΑΛΛΑ HEAVY METAL. ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 "ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΡΟΥΤΣΗ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ CONTROL ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ" ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αληθευει οτι ο πεππας γινεται χειριστης Α και ο δεσυλας χειριστης Β.

Ανώνυμος είπε...

ρε μάγκες η λίστα με τα ονόματα που κυκλοφορούσε στο control ο "πρωτοσύγγελος" του ψηφίου Α είχε την σύμφωνη γνώμη του "πατριάρχη" και του πνευματικού του; Τώρα όλα εδώ πληρώνονται.

Ανώνυμος είπε...

Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη,
περπατώντας η δόξα μονάχη
μελετά τα λαμπρά παλικάρια
και στην κόμη στεφάνι φορεί
γινωμένο από λίγα χορτάρια
που ‘ χαν μείνει στην έρημη γη…
ΑΥΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ,Ο ΖΩΓΑΝΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ.ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΑΕ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ "ΜΑΝΑΤΖΕΡ"! (ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΕΤΡΟΛΙΣΤΑΝ).

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ EΩΣΦΟΡΕ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΓΑΜΑΩ" ΣΕ PLEASE

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα Δήμου αφού εσύ εγινες Χειριστής Α! τι σε πειράζει αν θα γίνει ο Πέπας Α! ή ο Δεσύλας Β!. Μόνο αυτοί γίνονται ή όταν έγινες εσύ ήταν όλα καλώς καμωμένα και όταν γινόνται άλλοι είναι κακώς? Αλλά απ' ότι φαινεται καλά στα είπε ο Γιάννης τότε.

Ανώνυμος είπε...

Γιουσουφακι του Θεοφίλη, όσο μπόι έχεις τόσα κιλά μαλάκας είσαι. Έρχεται η ώρα σου και στην ΔΑΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΨΟΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ....

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι έδωσαν την εκμετάλλευση των κυλικείων των ΕΛΠΕ στον επιχειρηματία που αυτάρεσκα αυτοαποκαλείται και αυτοσυστήνεται ως «Ο γαμάω»;
Ήταν επιθυμία της οικογένειας;
Γεια σου Ηλία ΤΣΟΥΚΑΛΑ ανιψιέ… Που σε στηρίζει η EUROBANK…
Πάτα το γκάζι στην CAYENNE να φάνε όλοι την σκόνη σου.
Σικάγο γίναμε από το πιστολίδι, ευτυχώς για σένα που τα κακάρωσε ο αδικημένος καντινιέρης και ξανά κυκλοφόρησες στην πόλη…
Η συνέχεια στο επόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Στο τμημα της διυλισης ξεκινησε η λειτουργια του δουρειου ιππου για τις προαγωγες που μελλονται να γινουν. Υποψηφιοι πολλοι, θεσεις λιγες, κλικες πολλες, στανταρ λιγα.
Ονοματα υποψηφιων για θεσεις εργοδηγου σε αντικατασταση συνταξιουχου εργοδηγου.
ΚΩΤΣΙΑΣ- ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΣ- ΚΙΝΟΓΛΟΥ- ΣΤΙΜΑΚΙΩΤΗΣ- ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ- ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.
ΠΟΝΤΑΡΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τσουκαλά αν δεν μας άφηνε χρόνους ο Παντελής, την κατάκτηση της πιο ψηλής κορυφής για να κρυφτείς την είχες εξασφαλισμένη. EVEREST αν δεν κάνω λάθος την λένε...
Η συνέχεια στο επόμενο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΡΑ
τον ψοφιο κοριο κανεις ε? τι εγινε με την μεγαλη αυξηση του 5% που πετυχατε? μηπως την εφαγε ο πλυθωρισμος? καμμια ρητρα ουτε λογος. Για την προυπηρεσια των νεων γαργαρα κανεις ετσι? Κατα τα αλλα ο νεκροθαφτης νικολοπουλος να μεινει για 1 χρονο ακομη τσατσε του νταβελλη ε? Μηπως ειναι και αυτο προσφορα της ενιαιας στην ευαισθητη ομαδα των συνταξιουχων της ιντριγκας? μαριονετα του μουσατου Νικολοπουλου,για το Υ.Σ που εδωσε 4 κλιμακια μαζεμενα στο συζηγο της γραμματεως του ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ με προυπηρεσια μολις 5 χρονων στην εταιρεια και με στοιχεια που δειχνουν παρελθον μπερδεμενο γρηγορα δεν ανεβαινει ε? Μιας και εχεις εμπειρια απο φωτοτυπιες ζητα απο τον αντιπροεδρο CAYENNE το πτυχιο του να το βγαλεις μια στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οχι στα ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ και ρωτα τον γιατι παταει μιση ωρα στο γραφειο του και μετα την κανει? Γιατι δινει το εταιρικο αυτοκινητο στον κολλητο ρουφιανο, του 50Ε, για μερες? Πηραν και οι δυο αδεια απο την σημαια που λεγεται Νικολοπουλος οικολογε της επενδυσης? Τι σου κανουν τα σοκολατακια Ρουμανιας... Και μια και θα βγαλεις φωτοτυπιες βγαλε μια και το πτυχιο του Φραγγοπουλου αν εχει φυσικα και μην τον ζορισεις πολυ γιατι θα σου πει την γνωστη ιστορια του ΤΕΙ της ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ και για το παρτυ 2004 με τα μεροκαμματα, τους εργολαβους, τους γερανους και τα απολογιστηκα. Ξερει αυτος θα σου πει ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ της αριστερας.

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ
Αρε ΑΛΕΦΑΝΤΕ δεν ρωταγες τον ΔΟΥΡΟ της αριστερας τι μπουμπουκια εκρυβες στην αυλη σου? τα λεμε καγκουρα... συγνωμη γιαγκουρα ηθελα να πω. Γεια σου ΦΩΤΟΤΥΠΗ και χανουμακη του θωμα.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανωνύμους κομματικούς αλληθωρίζοντες:
Κάποιος πρέπει να σας μιλήσει για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.
5 χρόνια επαναπαυτήκατε στις δάφνες σας.
Για ότι σας επισημαίναμε μας λέγατε γραφικούς.
Δεν κάνατε τίποτε απολύτως για να αποτρέψετε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ίσως να ήταν και ανέφικτο.
Να μην σας φταίει κανένας Γιάγκουρας.
Το κομματικό αλισβερίσι έλαβε τέλος.
Τώρα θα υποστούμε όλοι μαζί τις ίδιες τακτικές που υπέστημεν εμείς επί ημερών ΠΕΤΡΟΛΑ.
Άλλωστε δεν συμβαίνει και τίποτε τραγικό, μέχρι τώρα αποφάσιζαν τα κομματικά μαγειρεία, τώρα θα αποφασίζουν τα μαγειρεία του μεγαλομετόχου.
Στην μια περίπτωση προωθούσαν τους εκλεκτούς του κόμματος, στην άλλη θα προωθούν αυτούς που γουστάρουν και στις δυο περιπτώσεις κάποιοι μένουν στην απέξω και φυσικά ούτε λόγος για αξιοκρατικές επιλογές στην μια ή την άλλη περίπτωση.
Κάποιες συμπτωματικά αξιοκρατικές επιλογές έχουν να κάνουν με την εξαίρεση στον κανόνα, αλλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Κάποτε θα σας περιγράψω την επίσκεψή μου στο Κεφαλάρι όταν κατάφωρα είχα αδικηθεί από τους στρατοκράτες των μαγειρείων της Ελευσίνας.
Εκεί να βλέπατε την καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και όταν -οι δικοί μου και καλά- επί μια πενταετία δεν έκαναν τίποτε το διαφορετικό, το πήρα απόφαση και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προσέχω μην εκτεθώ υπηρεσιακά, τίποτε άλλο.
Ο νοών νοείτω.

Ανώνυμος είπε...

Μπενεα ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ πετρολα και εχεις χαζεψει, εδω δεν προκειται να περασουν.Λεγε τα δικα σου τωραπου μπορεις γιατι σε προηγουμενα αλλα και στα επομενα χρονια που θα ρθουν παλι θα ψαχνεις να βρεις λαγουμι να κρυφτεις σαν γνησιο λαγουδακι που εισαι... Αντε γιατι μας τα εχεις ζαλισει με τις αμπελοφιλοσοφιες σου,φιλοσοφε ΣΤΑΡΧΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:03 Χαϊδαριώτη ΔΑΚΙΤΗ ασχολήσου με τον συντοπίτη σου Βασιλιά της Καντίνας και τις ΜΙΖΝΕΣ του…

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε που τα γράφεις στο γιάγκουρα γιατί δε λες ότι είσαι το γιουσουφάκι του Αθανασόπουλου ο ο μανωλάκης ο Δεσήπρης.