Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Σαρωτικές αλλαγές στελεχών

Ευρείας κλίμακας αλλαγές στις Διευθύνσεις των ΕΛΠΕ ακούγεται ότι ετοιμάζονται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες. Από πολλούς ακούγονται διάφορα. Εμείς σήμερα θα σας ανακοινώσουμε μερικές από τις αλλαγές που ακούγεται έντονα ότι πρόκειται να γίνουν σύμφωνα με πληροφορίες φίλων μας και από τα τρία εργοστάσια.
Την θέση του Διευθυντή Διακίνησης των ΒΕΑ (τη θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο Λ. Ζωγόπουλος) φαίνεται πως θα καταλάβει ο Α. Πασπαλιάρης (νυν Τεχνικός Διευθυντής ΒΕΕ). Η φήμη αυτή κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες 24 ώρες και το puzzle αναμένεται να συμπληρωθεί ως εξής: Στην θέση του Α. Παπαλιάρη θα μετακινηθεί ο Ι. Ανδρέου (νυν Διευθυντής Ασφάλειας ΒΕΕ) και στην θέση του Ι. Ανδρέου θα μεταβεί ο Χ. Πέππας που για το λόγο αυτό θα αναβαθμιστεί σε Διευθυντή.
Για την θέση του αναπληρωτή Διευθυντή Διακίνησης σοβαρότερη από όλες είναι η υποψηφιότητα της Γ. Σπυριδάκη (νυν Προϊσταμένη Προγραμματισμού Παραγωγής ΒΕΑ) για την θέση της οποίας θα προκηρυχθεί διαγωνισμός όπως συνηθίζεται και τελικά θα καταλάβει η συνάδελφος … (ας αφήσουμε και κάτι για τα προσεχώς).

Επίσης έντονα ακούγεται η εκ νέου μετακίνηση του Α. Αμπατζή στην Ελευσίνα, ως Διευθυντή Λειτουργίας, στη θέση του Ν. Σαχινίδη ο οποίος θα αποχωρήσει από την Εταιρεία εντός του έτους για προσωπικούς λόγους. Η μετακίνηση του Α. Αμπατζή θα γίνει περί το τέλος του έτους (όταν θα αποχωρήσει ο Ν. Σαχινίδης) και ως εκ τούτου το σενάριο αυτό δεν είναι ακόμα καθορισμένο.

Για τον Ι. Ψυχογιό θα δημιουργηθεί μια Διεύθυνση Ι με σκοπό την ανάπτυξη συνεργιών των Διυλιστηρίων και σε αυτή την Διεύθυνση Ι θα υπάρχουν επίσης οι Διευθυντές Φωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κωτούλας και Γκαφάνης.

Για την θέση του ΔΙ στις ΒΕΘ μετά την αποχώρηση του Π. Θεοδωρόπουλου πιθανότερος υποψήφιος φέρεται ο Α. Κατσανίκος την θέση του οποίου μάλλον θα καλύψει ο Γ. Ζαγκλιβερινός.

Αναβαθμίσεις ακούγονται ακόμα για αρκετά στελέχη των ΕΛΠΕ όπως οι:

Κώστας Σγουρής, Χάρης Πανιτσίδης, Πέτρος Καραλής, Πηνελόπη Παγώνη, Διομήδης Σταμούλης, Γιώργος Σπυρόπουλος, Πασχαλίνα Γούτα και άλλοι.

Πολλά από τα ονόματα μπορεί να διαδίδονται από τους ίδιους τους υποψηφίους και να αποτελούν ευσεβείς πόθους πάντως θεωρείται σίγουρο ότι εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθούν οι πιο πολλές αναβαθμίσεις, στην ιστορία των ΕΛΠΕ, σε επίπεδο Διευθυντών και θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος του έτους η συνέχεια στα κατώτερα κλιμάκια.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γλέντια. Τια είναι ααυτά που γράφετε ρε αθεόφοβοι. Σας δίνω 60%επιτυχία. Από τα 19 περίπου ονόματα που αναφέρεται μπορεί να γίνουν το πολύ 11-12.
Πάμε λοιπόν:
Πασπαλιάρης: Ούτε με σφαίρες αυτός δεν ξέρει τίποτα από Διακίνηση.
Πέππας: Εδώ του'φαγε τη θέση ο Καραμουσάς θα γίνει Διευθυντής?
Παγώνη: Υπάρχει ο Τζακ αυτόν δεν τον υπολογίζετε?
Αρα στατιστικά για ααυτούς που ξέρω θεωρώ ότι κάνατε 3 λάθη για του άλλους που είναι περισσότεροι δεν θα έχετε κάνει άλλα 5.
ΥΓ. Ο Καραλής τι παραπάνω να γίνει. Αρχιστράτηγος; αφού είναι φελλός.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λοχίας μπήκα Λοχίας θα αποστρατευτώ. Και δεν με πειράζει. Το πολύ πολύ απο πράσινο βανόκλειδο να γίνω μπλέ βανόκλειδο μήπως γίνει τίποτα. Αν και φοβάμαι πως δεν παίζει το χρώμα σπουδαίο ρόλο. Το θέμα είναι τι SIZE βανόκλειδο είσαι και αν μπορείς να κάνεις το σώμα σου να ακολουθεί τις καμπύλες του βανόκλειδου!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνουν τέτοιες αλλαγές μήπως εμείς τα βανόκλειδα πρέπει να αναβαθμιστούμε σε σφυρόκλειδα; Υπόσχομαι να κάνω ενέργειες. Δεν μου απαντά κανείς για τα ενοίκια και τα έπιπλα του προέδρου. Ευχαριστώ που με προσέχετε και το πάτε σιγά-σιγά, η κάνω λάθος; Πάντως άντε ρε παιδιά 15 ώρες είμαι στα «ίσα μου» με οινοπνεύματα πέστε το θα το αντέξω.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο Κρητικέ λίγο περισσότερη διακριτικότητα δεν βλάπτει. Πας πάνω στον Πέτρο , για να κάνεις τον Θωμά Εργοδηγό, τον Γιάννη Α και τον Γιώργο πίνακα. Εκείνοι ξέρουν για τις ενέργειες σου που δεν τους τιμούν. Αλλά καταλαβαίνεις εσύ από τέτοια. Μια ζωή έρποντας πήγαινες. Σε κάνανε επόπτη γνωρίζοντας μόνο μια μονάδα την 550 Μerox. Αυτά τα γνωρίζει ο Διονύσης; Έβαλες το παιδί σου στην δουλειά, κάτσε στα αυγά σου τώρα. Άσε τα γλειψίματα στους Αριστερούς δεν σε έχουν ανάγκη, είναι αρκετά περήφανοι για να ασχολείσαι μαζί τους. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι και κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. Εσύ και οι αυλικοί σου. Κάντε πίσω ρε το παίζετε και κομματικοί παράγοντες. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάψετε τον Θωμά το Γιάννη και τον Γιώργο. Ντροπή ρε παρατάτε τα. Σταματήστε γιατί έχουμε πολλά ράμματα για την γούνα σας τόσα χρόνια που λυμαίνετε τα ΒΕΑ. Η τελευταία πόρτα αριστερά – που είναι πάντα κλειστή για σας – γνωρίζει τα καμώματα σας;

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΑΔΚΕ-ΝΔΣΚ
ΠΕΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΚΙΤΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ?
Α ΞΕΧΑΣΑ. ΟΚΑΡΑΛΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ι.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΕΦΤΕ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ ΑΛΟΓΟΥ
ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Όλα μας τα είπες ρε Φώντα σαν εκτίμηση των φημών που κυκλοφορούν βέβαια! Στο επίμαχο σημείο όμως έστριψες χωρίς να βγάλεις ούτε φλάς! Γατούλη! Για πές μας λοιπόν όταν θα φύγει -και άν- ο Αποστόλης για ΒΕΕ-και καλά θα κάνει, και καλό παιδί είναι, και άξιο είναι-ποιός θα κάνει δίδυμο με τον Αλέκο στα ΒΕΑ? Έχεις καμιά εκτίμηση? Θα μου πείς αργεί ακόμα αυτό. Ε καλά μωρέ σε κουβέντα να βρισκόμαστε! Να το πώ εγώ? Όχι! Τι δουλειά έχω εγώ? Τι με νοιάζει? Πάντως εκτιμώ πως δεν θα είναι ο μπαίνοντας δεξιά αλλά ο μπαίνοντας δις αριστερά! Και ποιος ακούει τότε τον μπαίνοντας δεξιά? Θάχουμε ωραία πράγματα! Θα δούμε! Άσε να φύγει ο Τόλης πρώτα με το καλό και μετά βλέπουμε! Γατούλη Τόλη αν σου βγεί μαγκιά σου! Αφού εκεί ήσουν ήξερες ότι δεν υπάρχει δίοδος για απέναντι και ήρθες εδώ για να "μπορείς " να ξαναπάς εκεί σαν over all! Κύτα πράγματα ρε φίλε μου! Τελικά πρέπει να βλέπεις και δύο χρόνια μπροστά! Γιαυτό εμείς βανόκλειδα γεννηθήκαμε βανόκλειδα θα πεθάνουμε. Ούτε κάν σφυρόκλειδα που είπε και ό βανόκλειδος παραπάνω!

Υ.Γ
Προς διαχειριστές
Τώρα αυτό καλό είναι? Το να αναπαράγετε φήμες εννοώ! Και εμείς να κουτσομπολεύουμε φήμες! Εμένα δεν μου φαίνεται και καλό! Για προσοχή μάγκες διότι καφενείο-καφενείο αλλά να μην γίνουμε και μεσημβρινή ζώνη! Δεν βοηθά την εταιρία τέτοια δημοσίευση και κόβει πόντους από το επίπεδο του καφενείου! Τέτοιες πληροφορίες τις παίρνω και από την καθαρίστρια. Είναι ανάγκη να έρθω στο καφενείο για να τις μάθω? Εντάξει δεν θίγετε και κανένα, αλλά βοηθάει σε κάτι τέτοια ανάρτηση? Τουλάχιστον τον πολύ κόσμο! Και μήπως τελικά κάνει και κακό σε μερικούς από αυτούς που αναφέρονται? Δεν ξέρω κάτι δεν μου κάθεται καλά! Δεν θα ήθελα αν ήμουν ένας από αυτούς να αναφερθεί εκ προϊμίου το όνομά μου. Άλλοι πάλι όπως λέτε-και όπως ξέρουμε- το επιδιώκουν κυκλοφορώντας μόνοι τους τα σενάρια που τους φέρουν αναβαθμιζόμενους.. Τι να πω! Δεν ξέρω!....Κάτι δεν μου κάθεται καλά!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΙΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΛΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΛΕ 10000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΑΛΛΑ 10000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2009.ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ "ΣΥΜΒΟΥΛΟ" ΝΙΚΗΤΑ.(ΠΡΟΣ ΒΑΝΟΚΛΕΙΔΟ).

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον το βανόκλειδο τα ΄παιξε

Ανώνυμος είπε...

ρε μάγκες οι διευθυντές την έχουν βρεί και θα την βρουν την άκρη. Εμας τι μας κόφτει; εκτος κι αν περιμένετε κάτι απο αυτούς οποτε αλλάζει το πράμα. το πολύ πολύ απο γαντζόκλειδα να αναβαθμισθούμε σε βανόκλειδα και μετα σε λαδάδες κ.ο.κ. Δεν μας φτάνουν τα προβλήματα στον μικρόκοσμό μας λες και τα έχουμε λύσει και ασχολούμαστε με τους volvo για να ξεχστούμε. εχουμε γεμίσει με λατσικούς specialisti και μας έχουνε λύσει τα προβλήματα. και πλήρωνε και εκπαιδευε μαλακισμένο κράτος τόσα χρόνια στελέχη στα πρώην ελδα για να κάθονται ψυγείο. για να έρθει το περιπτερο να κανει κουμάντο στο super market. αυτή ειναι η κατάντια μας.κάνανε managment στα σαπάκια και ήτθαν σε μας και το παίζουν επιστήμονες. αλλά φταίνε οι δικοί μας προιστάμενοι που τους στηρίζουν και δεν τους κράζουν. ο χειρότερος χειριστής πεδίου
μας είναι ο καλύτερος διευθυντής τους. που βλέπει κομπρεσέρ και νομίζει ότι είναι στο canaveral. που πας στο control στις BEE και νομίζεις ότι είσαι στο κοκπιτ του flash gordon. Θα στείλουν στις ΒΕΕ απο διευθυντές ως controlman για να ξεκινήσουν τις μονάδες να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα να τους ξεζουμίσουν 3 χρόνια και αυτοί θα αλωνίζουν στα ΒΕΑ. Εκεί φτάσαμε. Για αυτό σιγά-σιγά την κάνουν με ελαφρα πηδηματάκια προς Ασπρόπυργο μεριά. τέτοια είναι η αναεπάρκεια τους. Μόνο δημόσιες σχέσεις κάνουν και αυτές σταλινικού τύπου. κι εκεί άσχετοι είναι. Να τους χαιρόμαστε και να τους τρέφουμε όσο εμείς τα γαντζόκλειδα παράγουμε. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το Σωματείο έκανε το αυτονόητο,αντί να πληρωνει ξενοδοχεία τουλάχιστον για τα τρεία τεσσερα μελη του προεδρείου απ' τη Θεσσαλονίκη τα οποία κόστιζαν στο ξενοδοχείο Κατερινα, στη πλατεία Βάθυ 60 ευρω τη βραδιά το δωμάτιο,νοικιασε ενα σπιτι με 450ευρω το μήνα.Αντι να κάνετε εμετικα σχόλια και υπαινιγμους πείτε που ειναι το καταδικαστέο και το επιληψιμο.
Όλα τα Πανελαδικά Σωματεία νοικίαζουν τουλάχιστον ένα δωμάτειο σε ξενοδοχείο με το μήνα, όμως και πάλι το κόστος ειναι υψηλό .Η επιλογή του σπιτιου δυσκολίες δημιουγει και όχι προνόμια.Ελεος, που θα σταματήσει αυτή η κακοήθεια και η κακόβουλη επίθεση.Αν διαφωνείς, συναδελφέ μου, πες έπρεπε να γίνει αυτό η εκείνο. Νομίζω όμως ότι άλλο σε βλάπτει,και όχι το σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

ρε γάτε το Σωματείο τα πλήρωνε απο τις Συνδρομές μας δεν τα πλήρωνε ο Πέτρος. Τελικά ή ηλίθιοι είστε ή επικίνδυνοι. Καλά αν είστε και τα δύο την γ@Μ#σ$@με

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα ήταν αν τα χρήματα αυτά επιβαρύνουν την εταιρεία η το ΠΣΣΕΠ, γιατί αν συμβαίνει το δεύτερο σωστα, αν συμβαίνει το πρώτο να πάνε να απαυτ....νε.

Ανώνυμος είπε...

πάλι τα ίδια!!!! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΩΡΩΝΕΙ 10000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ,ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΔΑΚΕ. Ο ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ "ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ"ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ¨΄ΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΜΑΙΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ 4,9%.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΛΥΤΕΡΗ" ΕΣΣΕ ,ΟΠΩΣ ΑΤΥΧΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 10000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ "ΟΙΚΟΥ",ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

Στην ΠΕΤΡΟΛΑ παλιά πόσα σωματεία υπήρχαν και τι ακριβώς έκαναν; Ηφαιστος κλπ έχω καλή πληροφόρηση; χα χα χα χα χα ωχ ωχωχ. Ιτιά Ιτιά- ανοίχτε τα τρελάδικα-λουλουδιασμένη να μπει ο κόσμος μέσα

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βρέ Φώντα μήπως ξέρεις που θα πάει ο ΚΟΚΟΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

για την ΔΑΚ(Ε)ο Οφθαλμίδης είναι κακός.ξέχασε ο γραμματέας της και οι συν αυτώ ότι ήταν μαζί υποψήφιοι στην ΕΚΟ (ΕΙΔΙΚΉ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ).Για την ΠΑΣΚΕ αρχηγος συμορίας,ξεχνάνε ότι μεχρι τέλος 2007 ήταν στενός συνεργάτης τους?Ας πρόσεχαν του έδωσαν το σκοινί για να τους κρεμάσει.σταματήστε να δουλευετε τον κόσμο τον προτείνατε για Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ τότε σας έκανε τώρα δεν σας κάνει.Ειμαι σύγουρος με την λυγούρα που έχεται αν σας προτείνει να είστε κάποιος απο εσας ΓΕΝ. γραμ. θα κάνετε κωλοτούμπες.