Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Σχόλια επί των ανακοινώσεων των ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ

Είδαμε λοιπόν και την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ που εξηγεί τους λόγους αποχώρησής της από την συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου και θα την σχολιάσουμε μαζί με αυτή της ΠΑΣΚΕ, που προηγήθηκε, δίνοντας αφορμή να γράψετε και τα δικά σας σχόλια.
Αμφότερες οι ανακοινώσεις κατηγορούν το Προεδρείο του Σωματείου διότι δεν έφερε σε συνεδρίαση του ΔΣ το τελικό σχέδιο της ΣΣΕ 2008 αλλά το τελικό κείμενο υπογεγραμμένο. Κοινή αντίληψη και των δύο παρατάξεων είναι ότι αυτό έγινε σκόπιμα, για να έρθουν προ τετελεσμένου γεγονότος και έτσι να μην υπάρχει αντίδραση σε 2 ρυθμίσεις που αφορούν την αναγνώριση της προϋπηρεσίας και τις παρατάσεις των συναδέλφων που συνταξιοδοτούνται.
Αυτό θεωρούν οι συγκεκριμένες παρατάξεις ότι ανοίγει θέμα τροποποίησης, εις βάρος των εργαζομένων, του Εσωτερικού Κανονισμού.
Η άποψή μας είναι ότι το θέμα της προϋπηρεσίας δεν είναι τόσο σημαντικό αρκεί να δούμε στην πράξη πως θα εφαρμοστεί. Η ΔΑΚΕ βέβαια θέτει ένα επιπλέον επιχείρημα που ακούγεται λογικό ότι δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να αξιολογείται, να κατατάσσεται να προσλαμβάνεται και να μην αμείβεται για την προϋπηρεσία του. Χωρίς να είμαστε συνδικαλιστές δεν καταλάβαμε από την διατύπωση του σχετικού άρθρου της ΣΣΕ ότι υπάρχει τέτοιος κίνδυνος αν όμως είναι όντως έτσι ποια η αναγκαιότητα αλλαγής της φράσης.
Όσον αφορά τις παρατάσεις και την σύνδεση που είχε κάνει το Προεδρείο με τις μέρες repo στις ΒΕΑ θα δεχτούμε καλοπροαίρετα την εξήγηση του Προεδρείου ότι δηλαδή η φράση δεν υπάρχει στο τελικό κείμενο και ότι μπήκε "εκ παραδρομής". Εμείς θα ζητήσουμε από το Προεδρείο να ζητήσει από την Εταιρεία το διορθωμένο κείμενο να αναρτηθεί στο Lotus Notes από όπου όλοι οι εργαζόμενοι θα διαπιστώσουν την αλήθεια των λεγομένων τους. Πάντως μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο στο Lotus και στην κατηγορία "Θέματα Προσωπικού" στην ΕΣΣΕ 2008 δεν έχει διαγραφεί η εκ παραδρομής γραμμένη φράση.
Από τα υπόλοιπα επιχειρήματα των παρατάξεων καταλάβαμε ότι ο πραγματικός λόγος αποχώρησης ήταν η επίδειξη αλαζονικής συμπεριφοράς από μέρους του Προεδρείου και αυτό στηρίζεται στα παρακάτω:
  1. Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την αλλαγή ωραρίου.
  2. Ανέλαβαν την διοργάνωση της εκδρομής υποκαθιστώντας το Γραφείο Προσωπικού. Αυτό σε συνδυασμό με την αδυναμία να υπάρχει καθολική ικανοποίηση επιθυμιών οδηγεί σε σχόλια για μεροληπτική ικανοποίηση επιθυμιών συναδέλφων με συγκεκριμένες συνδικαλιστικές προτιμήσεις εις βάρος άλλων.
  3. Παραμονές της δεκαήμερης απεργίας ο Πρόεδρος ζήτησε και πήρε 10,000 € για ενοικίαση και επίπλωση κατοικίας. Αυτό σίγουρα δημιουργεί υποψίες για συναλλαγή και ως γνωστόν "η γυναίκα του Καίσαρα ...."
  4. Μέλη της Εκτελεστικής του ΔΣ του Σωματείου αντί να ελέγχουν την διαδικασία επιλογής Τεχνολόγων πήραν ρόλο αξιολογητή και μάλιστα με αντιδεολογικό τρόπο δηλαδή απόφοιτος Λυκείου να αξιολογεί αποφοίτους ΤΕΙ.

Η ΔΑΚΕ πέρα από τα παραπάνω αναφέρει επίσης την σκόπιμη παραχάραξη του ονόματός της από ΔΑΚΕ σε ΔΑΚ καθώς και το ότι αντέδρασε στο δημοσίευμα του Ριζοσπάστη και ζητά από τον συνάδελφο που πληροφορεί τον Ριζοσπάστη να πάψει να αναφέρει ότι η ΔΑΚΕ συμμετέχει στο χαρακτηριζόμενο από την εφημερίδα "εργοδοτικό Σωματείο". Πιθανότατα εδώ υπονοείται ο συνάδελφος Θωμάς Κότσιας.

Βέβαια ούτε η ΠΑΣΚΕ ούτε και η ΔΑΚΕ στις ανακοινώσεις τους δεν μας γνωστοποιούν τις θέσεις τους για το κλείσιμο του PVC, για το πρόβλημα των συναδέλφων στο σταθμό Φόρτωσης των ΒΕΘ, κτλ.

Κλείνοντας να τονίσουμε πρώτα στην ΠΑΣΚΕ ότι αν σήμερα βλέπει αλαζονεία στην συμπεριφορά της Εκτελεστικής θα πρέπει να αναλογιστεί πως ένοιωθαν οι άλλοι συνδικαλιστές όταν ήταν στην εξουσία και την κατηγορούσαν για τα ίδια. Ίσως αυτός να είναι ο κυριότερος λόγος που σήμερα έχει χάσει την αυτοδυναμία.

Για την ΔΑΚΕ ισχύουν τα ίδια όσον αφορά την ηγεσία της. Πάντως βλέπουμε ότι έχει υπάρξει αλλαγή στα πρόσωπα που υπάρχουν στα όργανα με πολλά νέα ονόματα και αυτό είναι μία καλή στροφή.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό είδαμε ανακοινώσεις των παρατάξεων. Θα θέλαμε να βγάλουν ανακοινώσεις και οι άλλες παρατάξεις (ΕΝΙΑΙΑ, ΕΛΚΕ-ΠΑΣΚΕ, ΝΔΣΚ, ΑΜ) που συμμετέχουν στην Εκτελεστική διότι από τότε που συμμετέχουν σε αυτή έχουν πάψει να εκδίδουν ανακοινώσεις καλυπτόμενες πίσω από τις ανακοινώσεις του Σωματείου με μοναδική εξαίρεση την περίοδο εκλογής εκπροσώπου εργαζομένων όπου όπως θυμόσαστε όλες είχαν εκδώσει ανακοίνωση υποστήριξης των υποψηφιοτήτων των Πέππα και Οφθαλμίδη.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περασα συνεντευξη απο την επιτροπη και εχω να δηλωσω οτι η συμπεριφορά των συνδικαλιστών προς το πρόσωπο μου και το πρόσωπο αλλων υποψηφίων ηταν το λιγοτερο: ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ...

τόσο κόμπλεξ και κακία δεν εχω συναντήσει ως τώρα στην καριέρα μου..

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ


ΔΑΚΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!
Δεν είναι μακριά η εποχή -άσχετα ότι εγώ δεν θα το προλάβω- όπου οι συνελεύσεις των οργάνων θα γίνονται με τηλεδιάσκεψη και ο μη γνωρίζων , η μη εναρμονισμένος με τα τεχνολογικά επιτεύγματα θα είναι αμέτοχος μη σας πω ότι θα είναι απαγορευτική η συμμετοχή του στα κοινά και στις διαδικασίες!
Αναγκαία και επιβεβλημένη λοιπόν η δημιουργία του Blog της ΔΑΚΕ.
Πρωτοστάτησε βέβαια η ΕΝΙΑΙΑ στο χώρο μας αλλά μάλλον ήταν δημιούργημα ενός και ατόνησε γρήγορα. Διότι θέλει δουλειά μεράκι και κυρίως πιστεύω για να υπηρετήσεις και κυρίως να διαδώσεις μέσα από τέτοια μέσα ιδέες απόψεις και οράματα. Και προς θεού δεν λείπουν αυτά από τους ΕΝΙΑΙΟΥΣ αλλά τι να πρωτοκάνουν και αυτοί? Να κάνουν βάρδιες, να κάνουν συμβούλια να κάνουν διαπραγματεύσεις να γράψουν ανακοινώσεις να μου ρυθμίσουν την εκδρομή , να ανεβοκατέβουν στα ΒΕΘ? Πολύ δουλειά το καταλαβαίνουμε! (Α ρε Βασιλειάδη λίγο ήθελε να με στείλεις χειμώνα στην Καλαμάτα! Ευτυχώς περισώθηκα στην δεύτερη επιλογή. Ρέ εσύ ξύπνα! Είπαμε προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν παιδιά αλλά μην ξεχνάμε και τα περήφανα γηρατειά! Αυτοί έχουν ζωή μπροστά τους. Εγώ μετά το Δεκαπενταύγουστο δεν μπαίνω στο νερό! Παθαίνω υποθερμία! Για γράψε με λοιπόν για του χρόνου τουλάχιστον!)

Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν στην ΔΑΚΕ όχι τόσο για την δημιουργία αυτού του βήματος το οποίο θεωρώ επιβεβλημένο αλλά για το ότι ξεκινήσατε με την ανάρτηση των καταστατικών και των κανονισμών που διέπουν τα όργανα και αυτό σημαίνει εν αρχή ότι θα έχετε σημαία τους κανονισμούς και τις κείμενες διαδικασίες. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ. Διότι το παρελθόν είναι λίγο γκρίζο και αφήνει αμφιβολίες! Βλέπω νέο αίμα όμως και έλπίζω να πάρουν μόνο τα καλά των παλαιών. Διότι σας το λέω εγώ ο Φίλης: Εμείς οι παλαιοί έχουμε πολλά κουσούρια και αγκυλώσεις αδερφάκια μου. Όσο μακριά μας έχετε τόσο καλλίτερα θα πάτε! Εμπρός λοιπόν! Πορευτείτε και φροντίστε μετά τριάντα χρόνια να μην βρεθεί ούτε ένας στην ανάγκη να σας φτύνει!!!!!

Υ.Γ 1
Βέβαια πρέπει να ξέρετε ότι στο βήμα της ΔΑΚΕ περιμένουμε να βρίσκουμε αναρτήσεις περιεχομένου , και επίσης πρέπει να ξέρετε ότι εμείς καφενόβιοι όντες δεν πρόκειται να σχολιάζουμε τίποτα στο δικό σας βήμα διότι είναι προφανές ότι θα απαιτεί και μια στοιχειώδη κοσμιότητα ίσως και επωνυμία. Και εμείς αθυρόστομοι όντες και με τα μπινελίκια μας όταν χρειάζεται θα μείνουμε φανατικοί αυτού εδώ του καφενείου ανώνυμοι, ψευδώνυμοι και σπανίως επώνυμοι σχολιαστές!! Τα αλογάκια μόνο με αλογομούρηδες μπορείς να τα κουμαντάρεις! Και αυτοί είναι συνήθως καφενόβιοι και όχι κυριλάτοι! Και τα σχόλια αγγίζουν πολλές φορές το ανώτερο επιτρεπτό πρίν φθάσουν στο πλατύσκαλο του εισαγγελέα!

Υ.Γ 2
Περιττό να πώ ότι έψαχνα προχθές στο site του ΠΣΕΕΠ να βρώ το καταστατικό του σωματείου για να δώ αν έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι το τελικό κείμενο της προς υπογραφή σύμβασης έπρεπε να περάσει από το Δ.Σ και φυσικά δεν το βρήκα πουθενά. Και ενώ τα κρατάω όλα αυτά σε φωτοτυπία κάπου μου είχε παραπέσει και τσαντίστηκα διότι έκρινα ότι το σωματείο έπρεπε να το είχε αναρτημένο και όχι μόνο αυτό αλλά ίσως και οτιδήποτε άλλο μας αφορά όπως συμβόλαια ασφαλιστικά και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο! Ξυπνάτε ρεεεεεέ! Μπήκα σε site και είδα όλη τη διαδρομή του παππού μου που πήγε το 1906 στη Αμερική από την χειρόγραφη κατάσταση επιβίβασης στο πλοίο, φωτογραφία του πλοίου ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης , ρεπόρτο υγειονομικού ελέγχου και διαδρομή στα ενδότερα της χώρας σαν μετανάστης. Και εμείς δεν είμαστε ικανοί να βρούμε κάπου το καταστατικό του σωματείου για να δούμε ποιος έχει δίκιο και να σχολιάσουμε αναλόγως! Ρε εσείς δεν σας κατηγορώ! Αν η σειρά μας δεν μπορεί, τόπο στους νέους που τα παίζουν αυτά στα δάχτυλα! Διότι όπως είπε ο Ορφανός «εγώ έκανα τον κύκλο μου και τέλειωσα. Με τα σύν μου και τα πλήν μου!» Για αυτό τον αγαπάμε εμείς που τον γνωρίσαμε από κοντά και ας μην του ρίξαμε ποτέ όχι σταυρωμένο ψηφοδέλτιο αλλά ούτε καν λευκό το οποίο κάτω από κάποιες συνθήκες ίσως και να ήταν υπέρ του. Η τεχνολογία μάγκες αν δεν την υπηρετείς νυχθημερόν σε προσπερνάει.

Ευθαρσώς και Επωνύμως
Ο Φίλης Κωνσταντίνος

Ανώνυμος είπε...

Πρός ανώνυμο 8:14

Πές ονόματα φίλε και εμείς θα διαπιστώσουμε αν έχεις δίκιο η όχι! Ο καθένας μας εδώ έχει την ιστορία του! Γνωρίζουμε και τα πρόσωπα και τους χαρακτήρες. Ο εκπρόσωπος των συνδικαλιστών δεν είναι πάντα ο ίδιος στις επιτροπές αλλά γίνεται προσπάθεια να είναι αναλόγων προσόντων με τους συνεντευξιαζόμενους, Προσπαθείς να ξευτιλίσεις καθολικά τους συνδικαλιστές μας και μάλιστα ανώνυμα! Ε λοιπόν. Έχω σοβαρές υπόνοιες ότι δεν ήσουν υποψήφιος αλλά είσαι προβοκάτορας εργαζόμενος! Περιμένουμε λοιπόν το ονοματάκι σου και το όνομα του συνδικαλιστή η συνδικαλιστών που ήταν στην συνέντευξη. Και σίγουρα κάποιος θα σου απαντήσει. Τον Γιάγκουρα τον έχεις ακουστά? Αυτός έχει αδυναμία στις επώνυμες καταγγελίες και ειδικά στούς επώνυμους σχολιαστές η καταγγέλοντες. Περιμένουμε λοιπόν!!

Υ.Γ
Μην κοιτάς που εγώ υποργάφω σαν "ψευδώνυμος". Εσύ ξεκίνησες πρώτος!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΩΜΑ. ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η εντύπωση που είχα ήταν ότι το ενοίκιο του αυτοκινήτου όπως του σπιτιού και τα έξοδα της επίπλωσης του προέδρου του ΠΣΣΕΠ βάρυναν το σωματείο. Αλλά η ανάρτηση με μπέρδεψε, η δεν θέλω να το πιστέψω. Ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει, η εταιρεία τα πληρώνει; Και να προσέξει αν είναι έτσι να μου απαντήσει με τρόπο, γιατί μπορεί να δει κανέναν να περιφέρεται τραγουδώντας, ανοίχτε τα τρελάδικα να βγει ο κόσμος έξω, και είναι κρίμα νέος άνθρωπος είμαι… Φίλε υποψήφιε 8,14 άλλοι έχουν περάσει και χειρότερα, νομίζεις ότι η ζωή είναι γεμάτη ροδοπέταλα; Και πόσο μάλλον εδώ μέσα που στερούμαστε στοιχειώδους παιδείας. Για κοίτα τι αυτοκίνητα είναι αραγμένα στο πάρκιν, και παρακολούθα τι χαμός γίνεται για πέντε μέρες αμφιβόλου ποιότητας τσάμπα διακοπών, για ποια αξιοπρέπεια συζητάμε;
ΓΙΑΓΚΟΥΡΑ ξέρεις ποιοι ήταν οι τελευταίοι που εκτέλεσαν οι Γερμανοί πριν φύγουν από την Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΩΜΑΣ ΩΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ? ΓΙΑΓΚΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 12:11

Δεν ειμαι ο Θωμάς. ΚΡΊΜΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ 12.11 ΠΡΟΣ 8.55
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΩΜΑ ΟΥΤΕ ΣΕΝΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΛΟΓΟ ΜΟΥΣΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ψευδοανώνυμος ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ενω εχω περασει 31231312 συνεντευξεις ψαχνοντας δουλεια?

φιλε μου,δεν ξερω αν εισαι συνδικαλιστης,αλλα δεν μπορεις να παιζεις ετσι κ να προσβαλεις τους αλλους επειδη κρυβεσαι πισω απο ενα Pc..

ηταν 3 ανδρες κ μια γυναικα,μονο η γυναικα μου φερθηκε σωστα,μπορω να σας στειλω ολη την συζητηση,αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι καποιοι σαν εσενα θα με αμφισβητησουν,δεν ασχολουμαι..

ειμαι ο ανωνυμος 8.14

μαλλον με τραμπουκικα σχολια προσπαθειτε να μας φιμωσετε

Ανώνυμος είπε...

δεν τον ξερω τον γιαγκουρα,ουτε που τον εχω ακούσει!ξερω ομως οτι ο εργατοπαρτέρας με εξεφτέλισε μεσα στην συζήτηση,αυτο ξερω..

οσο για το ονομα μου,θα σας το πω ΑΦΟΥ ΒΓΟΥΝ τα αποτελεσματα,τι θες,να φαω μονος μου το κεφάλι μου?

ειμαι ο ανώνυμος 8.14 και παλι..

Ανώνυμος είπε...

Την ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ στις 5 του Ιούνη για τις επενδύσεις δεν θα την σχολιάσει κανένας;
Εμένα πάντως με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.
Μήπως πρέπει και οι άλλες παρατάξεις να ξεκαθαρίσουν την θέση τους παλικαρίσια όπως η ΠΑΣΚΕ;

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 8.14

Ο.Κ φίλε! Κάνω πίσω! Θα δεχθώ οτι έχουμε και τέτοιους. Απλά! Αν ήξερες όνομα, όπως σας "εξευτέλισε" θα πληρωνόταν με το ίδιο νόμισμα. Εδώ θα έβλεπες τι πανηγύρι θα γινόταν! Δεν είμαι συνδικαλιστής δεν καλύπτω κανένα, αλλά μπορούσες να το πείς πιό διακριτικά. Και οι αμφιβολίες πηγάζουν από το εξής: Στην επιτροπή πάντα είναι ο Δ/ντής ανθρώπινου δυναμικού, η κυρία που ανέφερες, ο κατ αντικείμενο αρμόδιος τμηματάρχης η ομόβαθμος αντικαταστάτης και ΕΝΑΣ συνδικαλιστής! Επομένως αν εσύ είσαι με την εντύπωση οτι και οι τρείς άνδρες δεν σου φέρθηκαν κόσμια "ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ". Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι να έχει αίσιο πέρας γιά σένα όλη αυτή η ιστορία και τι να κάνουμε όπως είπε και ο άλλος πάρα πάνω η ζωή δεν είναι στρωμένη ροδοπέταλα και ο χορτάτος δεν τόχει του άνεργου λέω εγώ. Αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Ψευδωανώνυμε,
Καλά που δεν είσαι συνδικαλιστής και δεν κάνεις παρέα με συνδικαλιστές, γιατι διαφορετικά θα ήξερες ότι στις επιτροπές αυτές συμμετέχει ο Δ.ντης Ανθρώπινου Δυναμικού, η κυρία που ανέφερε ο πιτσιρικάς, ο κατ αντικείμενο αρμόδιος τμηματάρχης ή αντικαταστάτης του και ΕΝΑΣ συνδικαλιστής.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα το καταστατικό δεν λέει για Δ.Σ. και άλλα.Εσύ παρατήρησες μόνο αυτό,δεν έιδες ακριβώς να γράφουν η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚ.(Νομίζω ετσι κατέβηκε στίς εκλογές του σωματείου)πιστη αντιγραφή.τώρα δεν ξέρω ποιός είναι ο συντάκτης,στην παράγκα ήταν όλοι μαζεμένοι.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητή Κασάνδρα.για το ωράριο δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα,το πολύ-πολύ να γίνει ότι και με την μεταφορά των χημικών,όσο για την εκδρομή για θυμίσου τον προηγούμενο χρόνο τόσες εκδρομές πόσοι και πώς πήγαιναν από την εκτελεστική??

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Παλαιοπασόκο γιατί νέο δεν βλέπω,καλά τα λές δεν μας λες και τι έγινε στο εργατικό κέντρο Ελευσίνας ????

Ανώνυμος είπε...

Και στο τέλος θα βγει η εταιρεία και θα μας χρεώσει ανά υπάλληλο ότι κοστίζουμε 80,000 euro. Μόνο που στις κοιν. παροχές θα έχουν χρεώσει ορισμένοι και τα τρισάγια του παππού και της γιαγιάς. Έλεγχος γίνεται; Η να ανοιξω τους ασκούς του Αιόλου;

Ανώνυμος είπε...

Ενα μικρό σχόλιο στην ανακοίνωση της ΔΑΚ(Ε).Ξεχνά ότι στην σύμβαση του 2007 έβγαλε ανακοίνωση και έλεγε ναι στην πρόταση της εταιρείας.Αλήθεια που έχει γραφεί αυτή η ανακοίνωση????θα απαντήση κανείς¨????

Ανώνυμος είπε...

Ρε Παναγιώτη γιατί δεν ρωτάς τον Αλιφέρη και τον Ρεντίνα που ήταν τότε στην ΔΑΚΕ ΝΑ σου πούνε;