Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Ανακατατάξεις στελεχών στα ΕΛΠΕ (2)

Η ανακοίνωση της Εταιρείας για αποχώρηση του κ. Λάμπρου Ζωγόπουλου από την Δ/νση Διακίνησης ΒΕΑ για να αναλάβει country manager στην ΟΚΤΑ, περισσότερο δημιούργησε φήμες παρά τις έπαψε. Κατ' αρχάς, ανακοινώθηκε ότι καθήκοντα Δ/ντή Διακίνησης θα ασκεί προσωρινά ο Δ1 κ. Ρούτσης, αντί του αναπληρωτή Δ/ντή Διακίνησης κ. Γ. Στεργιούλη όπως θα ήταν το φυσικό. Το γεγονός αυτό εντείνει τις φήμες για τον κ. Γ. Στεργιούλη πως θα μετακινηθεί στο Μαυροβούνιο, κάτι που στην ουσία συνιστά αδρανοποίηση και εξορία. Θυμίζουμε πως την ίδια τύχη επεφύλασσε και πριν 4 χρόνια και για τον κ. Ι. Ψυχογιό η τότε Διοίκηση Καβουλάκου, αν και τελικά αποφάσισε να τον μετακινήσει στην ΟΚΤΑ. Είχε ακουστεί, πως κάτι στην άσκηση Διοίκησης από τον κ. Ι. Ψυχογιό είχε ενοχλήσει το περιβάλλον του στωικού (ή μήπως στοϊκού καλύτερα) 76χρονου Προέδρου μας.
Εμείς να θυμίσουμε ότι ο κ. Ι. Ψυχογιός είναι αποδεδειγμένα λαμπρός μηχανικός, με πολύχρονη προσφορά στην καρδιά των δραστηριοτήτων του Ομίλου, στην παραγωγική διαδικασία και στις διοικητικές λειτουργίες, κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ούτε και ο μεγαλύτερος εχθρός του. Παρά την απομάκρυνση του στην ΟΚΤΑ, απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει με επιτυχία.
Στην ανακοίνωση της Διοίκησης φαίνεται μια αμηχανία σχετικά με την αξιοποίηση του, η οποία καθιστά προφανή την έντονη αλλεργία που ήδη νοιώθουν οι "καινούργιοι" για τα στελέχη που προέρχονται από τα σπλάχνα του Ομίλου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Bilderberg είναι λέσχη και όχι στοά!!
... Εκτός αν ξέρετε κάτι παραπάνω.
Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ "στοϊκός"

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Φώντα έδωσες στίγμα γραφής. Όμως τα παραλές. Μηχανικός της σειράς ήταν ο Ψυχογιός που τον έσπρωξε ο Σκανδαλής και η παρέα όπως οι τωρινοί σπρώχνουν άλλους. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος ο Βενιέρης πoυ ήρθε απο την 3Ε δεν μπορεί να βοηθήσει λίγο την κατάσταση? Ετσι και αλλιώς ξέρει από διακίνηση. Τόσα προιόντα διακινούσε στην 3Ε: coca cola, sprite, fanta, nestea, burn, powerade, blackice, Amita, Frulite, εμφιαλωμένα νερά ΑΥΡΑ, Waterblue, Tuborg, σνακ Τακίρη. Η διακίνηση των ΒΕΑ έχει περισσότερα? Εκτός και αν του φαίνονται λίγα τα λεφτά και προτιμήσει να κάτσει στην ΕΚΟ. Οι αξίες δεν πρέπει να χάνονται πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι καινούργιοι στα λόγια και στις δημόσιες σχέσεις είναι πρώτοι. Με έργα δεν ασχολούνται...

Ανώνυμος είπε...

Και καλά κάνουν. Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη.

Ανώνυμος είπε...

Το Μαυροβούνιο δεν είναι εξορία.το 2003 κάποιοι παρακαλούσαν.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΦΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ!!!
ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!!!