Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Οι αμοιβές του management των ΕΛΠΕ


Από τον capital.gr αναδημοσιεύουμε το παρακάτω δημοσίευμα:
Σε ορθή επανάληψη, σχετικά με το υπ΄αριθμόν 7 θέμα της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης, προέβη η ΕΛΠΕ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η γενική συνέλευση ενέκρινε και αποφάσισε κατά πλειοψηφία (99,98% του παρισταμένου εταιρικού κεφαλαίου) τα εξής:
-Την καταβληθείσα αμοιβή, το έτος 2007, του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου Ευθύμιου Χριστοδούλου και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Παναγιώτη Καβουλάκου.
-Τη χορήγηση, το έτος 2008 έκτακτης αμοιβής (bonus) για τη χρήση 2007, στον Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κ. Ευθύμιο Χριστοδούλου και στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο κ. Παναγιώτη Καβουλάκο, ποσού 100.000 Ευρώ (μικτών) στον καθένα.
-Την διατήρηση, για το έτος 2008, των ετήσιων μικτών αμοιβών του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου Ευθύμιου Χριστοδούλου στα ίδια επίπεδα με αυτά που είχαν καθοριστεί το έτος 2007, ήτοι στον ποσόν των 200.000 Ευρώ και
- Τον καθορισμό της ετήσιας μικτής αμοιβής του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Ιωάννη Κωστόπουλου στο ποσόν των 280.000 ευρώ (μικτών).- Την εξουσιοδότηση του διοικητικού συμβουλίου για την υπογραφή συμβάσεων της εταιρείας με τον Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου. και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, πενταετούς διάρκειας (δηλαδή, όση και η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου), που θα περιλαμβάνουν και τους ανωτέρω εγκριθέντες, όσον αφορά τις αμοιβές τους, όρους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ επιλεκτική είναι η ενημερωσή σας,γράψτε για τις αποδοχές και τις αποζημιώσεις όλων των μελών του Δ.Σ. της εταιρείας, ακόμα και των εκπροσώπων των εργαζομένων.