Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Αναμένοντας τις αποφάσεις της συνελέυσης των μετόχων

Πάρα πολλά στελέχη των ΕΛΠΕ περιμένουν τις αποφάσεις που θα λάβει η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας. Εν αναμονή λοιπόν και εμείς να σχολιάσουμε ότι επαληθεύτηκαν οι πληροφορίες μας σχετικά με τους κ. Γιαννόπουλο και Φωτόπουλο. Ενώ ανακοινώθηκε η πρόσληψη του κ. Βενιέρη ως Συμβούλου. Βέβαια να τονίσουμε ότι ο κ. Βενιέρης με 30ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις και με ανώτατες σπουδές θα πρέπει να πλησιάζει την ηλικία του Προέδρου, εκτός αν αμέσως μετά τις σπουδές του (και το πιθανό στρατιωτικό του) προσλήφθηκε ως Διευθυντής οπότε είναι μόνο 60 ετών.
Επίσης ανακοινώθηκαν τα κέρδη του πρώτου τριμήνου όπου φαίνεται ότι διαψεύστηκαν τόσο η HSBC όσο και η Euroxx Securities αν και τα καθαρά EBIΤDA παρουσιάστηκαν μειωμένα (στα ψιλά γράμματα) κατά 30%.
Επίσης είδαμε την ανοιχτή επιστολή του γραμματέα της ΠΑΣΚΕ για το δημοσίευμα του Ριζοσπάστη και την απάντηση του Αγωνιστικού Μετώπου. Βέβαια θα περιμέναμε κάτι και από την ΔΑΚΕ αλλά φαίνεται ότι αντιδρούν με καθυστέρηση ή δεν λαμβάνουν στα σοβαρά τα δημοσιεύματα του Ριζοσπάστη. Πάντως επί της ουσίας δικαιωνόμαστε από τον Ριζοσπάστη όταν χαρακτηρίζαμε το μόρφωμα της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΔΣ του Σωματείου μας ως εργοδοτικό.
Τέλος να καλωσορίσουμε το νέο συνεργάτη μας τον Ξενοφώντα!

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις πως στρατολογείτε συνεργάτες? Προσέξτε έτσι την πάτησε η 17Ν.

Ανώνυμος είπε...

Για τις αποδοχές του Βενιέρη δεν ανακοινώθηκε κάτι. Στο θέμα αυτό τι μαθαίνετε; επαληθευτήκατε και εκεί; γιατί αν είναι έτσι θα πρέπει αυτός ο άσχετος με το αντικείμενο παππούς να παίρνει σχεδόν τα διπλά από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η προυπηρεσία του Βενιέρη ειναι συναφής με τον χώρο? Φώλια ξύπνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Με το ζόρι θα πιάνει τα τρακόσια χιλιάρικα ο καημένος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι γεμίσαμε διευθυντές, συμβούλους, παρασυμβούλους και από εργοστάσια έχουν όλοι νύστες βαθειές. Διακόσια προβλήματα υπάρχουν και όλοι ασχολούνται με τα εγραφα,"έτσι φαίνεται τουλάχιστον" και η καρδιά του ομίλου παει κατά διαόλου. Ας βάλουν ο θεός και ο διάολος χέρια και πόδια γιατί υπάρχει μεγάλη ασχετίλα και ανευθυνότητα.

Ανώνυμος είπε...

Πέστε του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να προσέχει μη μας πέσει από το κρεβάτι.Πόσες δεκαετίες κοιμάται αλήθεια; Υπάρχει σύνταξη ύπνου; Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός αλλοιώς;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 12:18 ελπίζω να μην είσαι πρώην κνίτης. Λένε ξέρεις ότι οι χειρότεροι αντικουμουνιστές είναι οι πρώην κνίτες (π.χ Γεωργαλάς) τα ίδια δηλαδή που γινόντουσαν και επί Τουρκοκρατίας όπου οι χειρότεροι διώκτες των Χριστιανών ήταν οι γενίτσαροι που προέρχονταν από το παιδομάζωμα (εκτός αν με την νέα ιστορία το παιδομάζωμα δεν είχε γίνει ποτέ)

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΤΡΟΠΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ!!!

ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ!!!

"ΜΟΡΦΩΜΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

"ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ"!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ" ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Η "ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ" ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΠΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!!!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΤΕ!!!

"Είμαστε μια ομάδα εργαζομένων η οποία αναζητεί ένα βήμα έκφρασης έξω από πολιτικές παρατάξεις και κομματικές σκοπιμότητες. Στόχος μας είναι η ενημέρωση όσων συναδέλφων το επιθυμούν και η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα εργασιακά, συνδικαλιστικά, οικολογικά, ενεργειακά αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος."

ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας μάθουν πρώτα την συγνώμμη οι"αριστεροί του κώλου" όταν κάνουν επίθεση στους εργαζόμενους ας αποδείξουν ότι δεν είναι εργοδοτικοίκαι μετα να το συζητήσουμε.Αλάζονες λιγούρια με το που πήρατε εξουσία καβαλίσατε καλάμι.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ "ΨΩΝΙΟ"!!! Η ΜΗΠΩΣ "ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ"!!!

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ,ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ,ΔΕΞΙΟΥΣ !!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι τραμπούκοι φασίστες "αριστεροί του κώλου". Ας φροντίσουν να βλέπουν τους εργαζόμενους ανθρώπινα και όχι σαν ζώα. Το επίπεδο σε μάρανε εσένα. Δεν μιλάτε για τα χάλια τους.Ας ξανατολμίσουν να έρθουν πάλι και θα δούν και το επίπεδο το δικό μας. Ως εδώ ήταν . Η ανοχή μας τελείωσε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ "ΨΩΝΙΟ" Η "ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ"

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ!!!
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!

ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ψώνιο είσαι-και μάλιστα ολκής- ΚΑΙ @ρχ@@ια ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, και δόλιος είσαι!
Εγώ δεν απολογούμαι για κανένα.
Όποιος θέλει, βγαίνει και το κάνει μόνος του. Η κουβέντα που εγώ έκανα για τις εκδρομές, έγινε με δύο (2) συγκεκριμένα άτομα. Έναν του ψηφίου μου και έναν του Β!, και με τα παιδιά της 9200.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ @ρχ@@ια, γιατί όσοι (λίγοι) ήταν μπροστά και άκουγαν, ΚΑΝΕΙΣ δεν εξέφρασε άποψη.
Γιαυτό είσαι και δόλιος.
Βγαίνεις και πυροβολάς. Φυσικά κρυμμένος. Ποιός τα 'χασε για να τα βρεις εσύ!
Όταν αποφασίσεις να ξεκουκουλωθείς, τότε θα συζητήσουμε. Μέχρι τότε το δίκιο το έχει ο επώνυμος. Για λόγους που έχουν να κάνουν με την ηθική και την τάξη.
Με κλανιές αυγά δεν βάφονται, ψωνάρα, ούτε κηδεύουμε με ξένα κόλυβα.
Gege, pa nuku gege!

Ανώνυμος είπε...

Γιάγκουρα την εποχή του εμφύλιου, όταν οι αντάρτες δεν γνωρίζανε τη θέση του στρατού, βάζανε μια συντρόφισσα να τους προκαλεί θίγοντας τον αντρισμό τους και άλλα πολλά επειδή κρύβονταν και δεν φανερωνόντουσαν . Κάποιο χωριατάκι λοιπόν συνήθως δεν άντεχε σηκωνόταν όρθιο και της έριχνε κάνα μπινελίκι. Μισό βέβαια γιατί τον προλάβαινε ο όλμος. Μήπως λέω μήπως παίζεις και εσύ το ρόλο της συντρόφισσας; Η άλλη περίπτωση είναι να σου λείπει στοιχειωδώς κάτι τι που έχουμε συνήθως στο πάνω κουτί.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς το συμ-ψωνισμένο βλήμα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 10:29. Καταρχάς πως γνωρίζεις ότι δεν κατέχω το νόημα της λέξης "ντροπή". Αν μπορείς να το αποδείξεις ευχαρίστως να σου ζητήσω δημόσια συγνώμη αλλιώς είσαι οξύθυμος και συκοφάντης.
Συκοφάντης διότι δεν μπορείς να αποδείξεις αυτό που ισχυρίζεσαι και οξύθυμος για τον παρακάτω λόγο:
Η λέξη μόρφωμα δηλώνει κάτι το οποίο έχει σχήμα ως εκ τούτου δεν είναι σε καμία περίπτωση υποτιμητική (φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την μορφίνη αλλά με τη λέξη μορφή που προέρχεται από την βυζαντινή λέξη μορφόω).
Και φυσικά η εκτελεστική γραμματεία του ΔΣ του Σωματείου είναι μόρφωμα δηλαδή πήρε σχήμα μετά από διαπραγματεύσεις μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. Δεν νομίζω να ισχυρίζεσαι ότι όλοι εμείς που ψηφίσαμε την κάθε παράταξη ψηφίσαμε την συγκεκριμένη μορφή εκτελεστικής γραμματείας η οποία να σου θυμίσω προέκυψε μετά από μαραθώνιες συνεδριάσεις και η οποία είχε πολλές φορές προταθεί να είναι διαφορετική. Άρα ακόμα και αν ισχυριστούμε ότι από άγνοιά σου όσο αφορά το νόημα της λέξης θεώρησες ότι προσβάλω κάποιον αυτός δεν δέχθηκε ως σύνολο (ολότητα) την πλειοψηφία των ψήφων κατά τις εκλογές. Είναι κάτι που δημιουργήθηκε μετά τις εκλογές.
Το ότι το Σωματείο είναι εργοδοτικό φάνηκε ξεκάθαρα, τουλάχιστον σε μας τους διαχειριστές του blog από τα παρακάτω:
1. Τα γεγονότα κατά το κλείσιμο της ΕΣΣΕ 2008.
2. Το ποσοστό αύξησης της ΕΣΣΕ 2008 που είναι σαφώς χειρότερο από αυτό της ΓΣΕΕ.
3. Την βιασύνη της έκδοσης της ανακοίνωσης περί του έργου εκσυγχρονισμού των ΒΕΕ.
Αν αυτά δεν σε πείθουν είναι δικαίωμα σου να τα αμφισβητείς με επιχειρήματα σε τούτο εδώ το βήμα όπως είναι και δικαίωμα μας να επιχειρηματολογούμε περί του αντιθέτου τιμώντας αυτό που λέμε ότι είμαστε.
Φίλε ανώνυμε 10:29 στη αληθινή δημοκρατία επιβάλλεται να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις οι οποίες να προβάλλονται με επιχειρήματα και όχι με φωνές μόνο. Σκέψου πάλι και με χαρά θα δημοσιεύσουμε το νέο σου σχόλιο όπως το κάνουμε 7 μήνες τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι "ψώνιο" και "Γιάγκουρα" προσέξτε τους χαρακτηρισμούς σας διότι δεν θέλουμε να αναγκαστούμε να διαγράψουμε σχόλια. Προς το παρόν επειδή αμφότεροι δεν ξεπεράσατε τα όρια ευπρέπειας που έχουμε θέσει λαβαίνετε απλή παρατήρηση (όχι κίτρινη κάρτα).

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλώς τα παιδιά!
Φωνάζω ρε, να μη χαρακτηρίσω, εδώ και 8 μήνες.
Και έρχεσαι σήμερα να μου κάνεις υποδείξεις.
Εμένα με ξέρετε.
Και με mail σας έχω πει ότι γράφω μόνο επώνυμα, δεν μπορώ να γράφω ανώνυμα.
Αυτός, απο "ψώνιο" υπογράφει μετά ..."στραγγαρχίδης" και ξαναρχίζει τον λίβελο. Τον εμποδίζει κανένας;
Πότε με προστατέψατε;
Είμαι από τους λίγους, ελάχιστους εκτός των διαχειριστών, που σας έστειλα και άρθρα για να δημοσιεύσετε. Ένα το πνίξατε.
Μη μου λέτε λοιπόν εμένα αν σεβάστηκα το ιστολόγιό σας (μας)!
1η erotica το είχατε κάνει προ 7μήνου. Και σαν μοναχικός λύκος ...φώναζα, φώναζα.
Κάντε μας τη χάρη!
Αλλού τις υποδείξεις. Στους ανώνυμους, ή στους κεκαλυμμένους ανώνυμους, που ξεπερνούν τα όρια!
Όχι σε μένα.

Ανώνυμος είπε...

Γιάγκουρα γιατί δε βάζεις στο "τελάρο" την κοκκινοσκουφίτσα και να βγάλεις το λύκο, θα σου ταίριαζε καλλίτερα. Για σκέψου το.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάγκουρα ηρεμία. Να δεχτούμε ότι προκλήθηκες. Όμως το ότι επί 7 μήνες, όπου συνεχώς βελτιωνόμαστε, ανεχτήκαμε κάποια ακραία σχόλια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το κάνουμε συνέχεια. Και φυσικά μπορούμε με το θάρρος της μακράς (όσο η ζωή του blog) γνωριμίας μας να θελήσουμε από τους φίλους και γνωστούς να θέσουν όρια ευπρέπειας.
Σίγουρα σε εκτιμούμε για την στήριξη της κοινής προσπάθειας και ελπίζουμε να μην μας καταλογίζεις δόλο για το άρθρο που λές ότι πνίξαμε. Αν θέλεις στείλε email με διευκρινήσεις και σε διαβεβαιώνουμε ότι άν έγινε κάτι τέτοιο έγινε εκ παραδρομής. Απόδειξη του ότι δεν έχουμε κάτι εις βάρος σου είναι ότι αν δεν έχεις αντίρρηση το πολύ καλό ιστολόγιό σου αναφέρεται από σήμερα στα links.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ!


Η ΓΣΕΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΡΚΕΤΕΣ

Ο συνδικαλιστής Βακιρλής ήταν εργοδοτικός.- (?)
Ο συνδικαλιστής Ορφανός ήταν εργοδοτικός.- (?)
Ο συνδικαλιστής Νικήτας ήταν εργοδοτικός.- (?)
Ο συνδικαλιστής Αθανασόπουλος ήταν εργοδοτικός.- (?)
Ο συνδικαλιστής Κώτσιας ήταν εργοδοτικός.- (?)
Ο συνδικαλιστής Οφθαλμίδης ήταν εργοδοτικός.- (?)
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλοι οι συνδικαλιστές 30 χρόνια τώρα είναι εργοδοτικοί.- (?)
Ετσι τουλάχιστον λέει ο κόσμος. Για να το λέει κάτι θα ξέρει. (?)

Αν είναι κανένας που δεν κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί εργοδοτικός να κάνει ένα βήμα μπροστά! Γαμώ την τύχη μου γαμώ! Είχε δίκιο το 1980 ο Μπάρμπα Γιάννης ο Καπετάνιος που έλεγε «ψηφίστε με για πρόεδρο στο σωματείο άμα θέλετε να δείτε άσπρη μέρα»! Να βάλουμε τον Κωστόπουλο πρόεδρο ρε εσείς που δεν κινδυνεύει από τέτοια μομφή!!

Διαβάστε στον πυρσό αυτές τις μέρες το άρθρο απολογισμό ψυχής εφ όλης της ύλης του Θωμά του Κώτσια και πίσω από τις λέξεις θα καταλάβετε τα πάντα. Έχει και κρυμμένες ομολογίες και πρέπει να γνωρίζεις τον άνθρωπο και την διαδρομή του για να καταλάβεις τις κρυμμένες αλήθειες. Ομολογεί έμμεσα πως αυτό που υπηρετούσε 30 χρόνια η ήταν λάθος η λάθος το υπηρετούσε!!!
Θωμά καλά τα γράφεις μόνο που άργησες ακριβώς είκοσι τρία χρόνια!!!!!
Έχουμε χρόνια που φωνάζαμε εμείς οι κάτω πως τα ζάρια είναι χτυπημένα!
Φωνάζαμε «κομμένη ρε! Πάμε για άλλα ! Η δεν μας ακούγατε η σας σύμφερε να μην μας ακούτε! Και κάνεις και το μέγα λάθος και δεν προτείνεις σαν έμπειρος συνδικαλιστής προς τα πού να πάμε δηλαδή? Εγώ που δεν είμαι έμπειρος προτείνω άμεσα κάτι: ΕΞΩ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΣΕΕ!! Τελείως έξω από τα θέλω μας, κατάντησε τα παιδιά μας με τους «αγώνες της» να έχουν μικρότερη αγοραστική δύναμη από ότι είχαμε εμείς τριάντα χρόνια πρίν. Υπάρχει τρόπος? Και μετά θα δούμε από πού αλλού πρέπει να πάμε έξω και αν πρέπει να αλλάξουμε κάτι και πώς, αφού και εσύ που είσαι έμπειρος τελικά διαπιστώνεις αυτό που βλέπαμε εμείς για σένα, πρίν από σένα!!!!

Και ο κόσμος στην τελευταία εκλογή την έκοψε την ζαριά σας και πάμε για άλλα!
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ! ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ , ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ! ΑΛΛΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΤΗΣ!!

Και το καλό του νέου «μορφώματος», το κάτι καινούργιο, είναι ότι θα πρέπει ο Παπαδέλης να τα βρεί με τον Δημητρίου και ο Οφθαλμίδης με τον Κωστόπουλο.
Ποντάρουμε λοιπόν και εκτιμήσαμε ότι ένα διαπαραταξιακό θα πάει καλλίτερα διότι βασίζεται η ύπαρξή του στην ανάγκη του ενός ψήφου αφού πλέον αυτοδυναμίες στην εκτελεστική δεν πρόκειται να υπάρξουν. Και ξέρετε γιατί? Γιατί με αυτά και αυτά, και τον πόλεμο που κάνετε στον «ανέκδοτο» τον Δημητρίου (κάποιος το έγραψε αλλά μάλλον εξ ιδίων έκρινε τα αλλότρια) , θα με αναγκάσετε την άλλη φορά να το ρίξω μονοσταυρία δαγκωτό «Δημητρίου» για να σας χαλάσω την μανέστρα! Ηρωα τον έχετε κάνει τον εκπρόσωπο των «υπολοίπων της τέταρτης κατανομής»! Α σιχτίρ επι τέλους! Μας τα κάνατε ανανάδες ρε με αυτόν τον Δημητρίου! Οχτακόσιοι στην απέξω (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) βάζουν κάθε μέρα εναντίον των εβδομήκοντα! Είδαμε όλοι τις λάθος κινήσεις που έγιναν αλλά το μόρφωμα θέλει και λίγο χρόνο να στανταριστεί. Να πάρει την τελική του μορφή ρε αδερφέ. Να δούμε σε τι θα εξελιχθεί. Διότι και ο καρκίνος νεοπλασματικό μόρφωμα λέγετε. Και τέλος πάντων μέχρι και οι μεγάλοι κυβερνήτες της χώρας είχαν μια περίοδο χάριτος ένα χρόνο! Αυτοί γιατί να μην έχουν? Εσείς οι άλλοι τους περπατήσατε αυτούς τους δρόμους και ξέρετε την κάθε στροφή και κυρίως τις φουρκέτες. Και αντί να τους προειδοποιείτε τους περιμένετε σε ποια φουρκέτα θα πέσουν έξω για να αναλάβετε εσείς το όχημα. Μα ποιο όχημα ρε μαλάκα μου? Πάνω του είμαστε όλοι!! Άμα φύγει στη φουρκέτα άστα να πάνε στο διάβολο! Δεν θα υπάρχει ούτε όχημα ούτε επιβάτες να παραλάβετε! Αν βέβαια έχετε σωθεί και εσείς.
Για αυτό σας λέω. Μπορείτε να βοηθάτε από την απέξω? Βοηθήστε! Αλλιώς τουμπεκί ψιλοκομμένη! Την δουλειά που κάνετε εσείς μπορούμε να την κάνουμε- και την κάνουμε μεταξύ μας σε καθημερινή βάση-εμείς! Την κριτική δηλαδή στα πεπραγμένα του σωματείου από συμβάσεις μέχρι τις εκδρομές και από τα γάλατα μεχρι τις χοροεσπερίδες. Εσείς έχετε υποχρέωση να βοηθάτε και να προειδοποιείτε για την επόμενη φουρκέτα κάθε μέρα την εκτελεστική. Είστε εκλεγμένοι ρε εσείς σε ένα όργανο που λέγεται σωματείο, δεν σας στείλαμε εκεί για αντιπολίτευση του σωματείου!! Δεν ήταν στο πνεύμα του νομοθέτη η ύπαρξη αντιπολίτευσης μέσα στο σωματείο! Δεν προέβλεψε 21 στους οποίους οι 11 κυβερνούν και οι 10 αντιπολιτεύονται! Αλλά και έτσι να ήταν εγώ δεν σας θέλω έτσι ρε. Σας θέλω αλλιώς. Ο πολύς ο κόσμος δεν ξέρει η δεν θυμάται ποιοι είναι στην εκτελεστική και ποιοι στην απέξω. Ξέρει όμως πολύ καλά ότι σωματείο έχουμε! Και το έχει στο μυαλό του σαν μια ολότητα. Εσείς δεν λειτουργείτε όμως έτσι και δεν τιμάτε και αυτούς που σας έστειλαν εκεί. Εγώ είμαι με το σωματείο σαν έννοια διότι παρά το ότι όπως είπαμε πάντα ήταν εργοδοτικό (?) βεβαιωμένα εδώ και τριάντα χρόνια βελτίωσε με τις διεκδικήσεις του τις απολαβές μου. Θα μου πείς μπορούσαν καλλίτερα. Και εγώ με εσένα, και το έχω γράψει και παλαιότερα. Όμως θα κοιτάμε το εφικτόν. Το επιθυμητό είναι πολύ μακριά ακόμα και θέλει υπομονή και αγώνα. Ίσως η γενιά μας δεν το δεί ποτέ. Το εύχομαι για τα παιδιά μας αλλά αν κρίνω από τα επιτεύγματα της ΓΣΕΕ όπως είπα και παραπάνω δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος!

Υ.Γ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΘΙΞΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ.ΕΓΩ ΑΜΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!ΜΠΟΥΡΔΕΛΩ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΡΙΝΩ ΕΞ ΙΔΙΩΝ! ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΗΠΙΟΤΕΡΟΣ. ΤΑ ΜΠΙΝΑΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Προς "ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ",

Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!!!

ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ!!!
"ΜΟΡΦΩΜΑ" ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΑ ,ΚΟΝΩΝΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!!!.

ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!


ΒΑΣΙΖΕΙΣ ΤΗΝ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ" ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ!!!(ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ)

ΛΕΣ"1. Τα γεγονότα κατά το κλείσιμο της ΕΣΣΕ 2008." ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

ΛΕΣ "2. Το ποσοστό αύξησης της ΕΣΣΕ 2008 που είναι σαφώς χειρότερο από αυτό της ΓΣΕΕ." ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟ 2008.ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ!!!

ΛΕΣ "3. Την βιασύνη της έκδοσης της ανακοίνωσης περί του έργου εκσυγχρονισμού των ΒΕΕ." ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!!!

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΖΗΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!

ΤΩΡΑ ΡΩΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!!!
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ!!!
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ!!!
Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΑΙΑ "ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ"!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ 9:43
ΠΟΙΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ;
ΠΟΟΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ;
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ;
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΡΑΦΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ;
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΕΦΑΠΑΞ Ο ΠΕΤΡΟΣ;
ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΠΟΙΩΝ ΕΔΙΝΕ ΔΑΝΕΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ;
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ;
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΣ.
ΑΝ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΣΕ ΤΩΝ ΕΛΠΕ Η ΑΥΞΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2008 ΘΑ ΗΤΑΝ 7%
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΧΙ ΘΑ ΗΤΑΝ 7.3% ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ 5%.
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΕ 1 ΩΡΑ
ΠΟΤΕ ΕΚΑΤΣΑΝ ΠΟΤΕ ΠΕΡΕΙΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ?
ΣΕ 6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙς ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΠΗΔΑΝ ΑΠΌ ΤΟ 4% ΣΤΟ 4.5% ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ 10ΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙς ΕΚΛΟΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΌ 4.5% ΕΓΙΝΕ 5% ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ
ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10:28

Ημουν στην κεντική πυλη του τότε διοικητηρίου, πριν είκοσι και χρόνια, όταν ήλθε ένας και ζήτησε από το φύλακα τον προσωπάρχη και στο ερώτημα τι τον θέλει απάντησε: "με στέλνει ο πανωλάσκος να με προσλάβουν". Ο πανωλάσκος ήταν πρόεδρος του σωματείου. Με ποιά ιδιότητα ήταν ΠΑΝΩ από τον πρωσωπάρχη?
Ο Βακιρλής, ο Ορφανός, ο Νικήτας ο Θωμάς, ο Σταμούλης, ο Κωστόπουλος και άλλα καλλά παιδιά διόρισαν κανένα? Και αν ναι πως το κατάφερναν? Με ποιά ιδιότητα? Πως και πότε δηλαδή έπαιρναν τον γενικό και του έλεγαν αυτόν θα πάρεις και όχι εκείνον. Τι ιδιαίτερα νταραβέρια είχαν οι εκπρώσοποί μας με τις εξουσίες?

ΟΛΟΙ αυτοί που υπαινίσεσαι είναι κακοί μαθητές όλων αυτών που εγώ τους κατονομάζω.Που τουλάχιστον αυτοί διόριζαν (με ότι αυτό προϋπέθετε για να μπορούν να κάνουν αυτό αλλά και "άλλα") αλλά μας έδιναν και τρεις μισθούς το χρόνο μπόνους επι 23 (?) χρόνια σύνολο 70 μηνιάτικα, δηλάδη ένα τριάρι στα άνω Λιόσια! Λίγο είναι? Και για όλα αυτά τα αφύσικα (?)γκαρίζουμε επτά μήνες εδώ πέρα! Και μη με προκαλείς γιατί θα σου πώ μέχρι και ποιός έβαζε με ποιόν κροτίδες την εποχή της χούντας και θα σου σκανάρω μέχρι και το ποινικό μητρώο του Πανωλάσκου και αντίγραφα πρακτικών από παλαιότερες συσκέψεις σε γιάφκες. Με ονόματα και διευθύνσεις!

Και σαφώς δεν λιβανίζω κανέναν. Αντίθετα έίμαι αρνητικά προκατηλειμένος με τίς συνήθεις πρακτικές αλλά προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής! Και τι είπα? Πίστωση χρόνου! Δεν κατάλαβα λες εγώ πως λειτούργησε ο Οφθαλμίδης και οι άλλοι? Αλλά η πίστωση χρόνου είναι δικαίωμά τους είτε τρώνε γαρίδες είτε ανεβαίνουν τα μάρμαρα κάθε μέρα είτε μαζεύονται στο ΣΤΑΝ-ΛΕΙΝ και πίνουν βότκες. Σε δέκα μήνες καλά να είμαστε τα ξαναλέμε.

Για αυτό και φώναζα προεκλογικά "πάμε για άλλα". Επειδή ξέρω παραπάνω από όσα πρέπει να ξέρει ένα απλό μέλος του σωματείου. Το πως και το γιατί δεν σε αφορά. Πέσμε κουκούλα, πέσμε καγκεμπίστα ότι θές λέγε η ουσία δεν αλλάζει!

Καλή σου νύχτα!

Υ.Γ
Απ ότι βλέπω, πριν σχολιάσετε ανοίξτε και το λεξικό γιατί είναι πολύ πιθανό να λέτε μώλο και να ενοείτε κώλο!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!!!

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7,3%?
ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ η μεσοσταθμική αύξηση για το 2008 θα είναι 4,48 % και για το 2009 θα είναι 3,71%.!!!

ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙ "ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ"
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ!!!

ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΑΙ!!!

ΟΧΙ Ο ΤΑΔΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΩΝ ΤΑΔΕ Η ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΔΕ Η Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε Γιάγκουρα πέρασες τις εξετάσεις και μπήκες σε διασύνδεση με τα μεγάλα Blogs. Γιατί να λέμε την αλήθεια θέλει επτά οκτώ μήνες να καταλάβουμε αν είσαι λύκος η κοκκινοσκουφίτσα που λέει και ο άλλος. Ε δεν θέλει επτά μήνες? Και αν δεν θέλει επτά δεν θέλει πέντε? Τουλάχιστον! Τι είσαι εσύ σωματείο που το καταλάβαμε την δεύτερη μέρα οτι είναι εργοδοτικό? Λες και τα άλλα, είκοσι χρόνια τώρα τι ήταν αντιστασιακά? Από την στιγμή που φύγαμε από την Πανηπειρωτική όπου οι συνελεύσεις γίνονταν έξω από το χώρο δουλειάς και είχαν 500 παρευρισκόμενους με τριακόσια μέλη εγγεγραμμένα -και τις γυναίκες τους φέρνανε και μετά πηγαίνανε στην κρεαταγορά για πατσά- τελείωσε το παραμύθι. Είσαι νεότερος και δεν τα πρόλαβες αυτά. Μετά το συνδικάτο "σπιτώθηκε" σε δρυϊνα γραφεία με VOLVO απέξω και υπηρεσίες πάσης φύσεως και από κοντά σε καθημερινή βάση. Και φτάσαμε να μην ξεχωρίζεις από το ντεκόρ ποιο είναι το γραφείο του Γενικού και ποιο του προέδρου. Και τώρα παίρνουμε και διαμέρισμα για τους εκτός έδρας προέδρους και αύριο το διαμέρισμα θα γίνει Μεζονέτα και σε πέντε χρόνια θα περνά και ο εργολάβος δυό φορές την εβδομάδα να του αλλάζει σεντόνια! Τι να πείς!

Υ.Γ

Πρόσεχε μην αναρτήσεις τίποτα επαναστικοκομμουνιστικά στο blog σου γιατί ο πάροχος θα σου το κόψει αμέσως το link.

Ανώνυμος είπε...

Μπα! Αυτός είναι πιο etrema sinistra από μένα. Εγώ φαντάζω μάλλον light
Δε βλέπεις ότι ο Ριζοσπάστης αναπαράγεται σωρηδόν.