Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Αλλαγή ωραρίου για τα Κεντρικά Γραφεία

Ανακοινώθηκε αλλαγή ωραρίου για τους εργαζόμενους στα Κεντρικά Γραφεία Ασπροπύργου από 07:00-15:00 σε 08:00-16:00. Υπάρχει προοπτική το ωράριο αυτό να γίνει 09:00-17:00, αλλά αυτό είναι κάτι που θα συνδυασθεί με την μετακίνηση στο νέο κτήριο. Όπως είναι γνωστό, η Εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο μετακίνησης όλων των Υπηρεσιών όλου του Προσωπικού (μαζί με τις θυγατρικές ΕΚΟ, Μαρούσι κλπ) σε νέο κτήριο στην περιοχή Αμπελοκήπων. Το σκεπτικό είναι να βρίσκονται πιο κοντά σε τράπεζες. Έτσι, δείχνει να εγκαταλείπεται σιγά σιγά το βιομηχανικό αντικείμενο -που έτσι κι αλλιώς δεν τους είναι τόσο οικείο- και να προσεγγίζεται το τραπεζικό. Πάντως, πρώτο όφελος από την αλλαγή ωραρίου είναι η μείωση των υπερωριών. (Φαντασθείτε σε ενδεχόμενο ωράριο 10:00-18:00 τι υπερωρία θα μπορούσε να γίνει).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε κρητίκαρε,την αρχική ανάρτηση και το σχόλιο ("Πάντως, πρώτο όφελος από την αλλαγή ωραρίου είναι η μείωση των υπερωριών. (Φαντασθείτε σε ενδεχόμενο ωράριο 10:00-18:00 τι υπερωρία θα μπορούσε να γίνει)") το διάβασες και το επεξεργάστηκες, ή το μυαλό σου δε φτάνει μέχρι εκεί? Μέχρι τη γωνία του ματιού σου φτάνει? αλλά κρητικός είσαι, τι περιμένεις

Ανώνυμος είπε...

Και ψώνιο είσαι-και μάλιστα ολκής- ΚΑΙ @ρχ@@ια ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, και δόλιος είσαι!
Εγώ δεν απολογούμαι για κανένα.
Όποιος θέλει, βγαίνει και το κάνει μόνος του. Η κουβέντα που εγώ έκανα για τις εκδρομές, έγινε με δύο (2) συγκεκριμένα άτομα. Έναν του ψηφίου μου και έναν του Β!, και με τα παιδιά της 9200.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ @ρχ@@ια, γιατί όσοι (λίγοι) ήταν μπροστά και άκουγαν, ΚΑΝΕΙΣ δεν εξέφρασε άποψη.
Γιαυτό είσαι και δόλιος.
Βγαίνεις και πυροβολάς. Φυσικά κρυμμένος. Ποιός τα 'χασε για να τα βρεις εσύ!
Όταν αποφασίσεις να ξεκουκουλωθείς, τότε θα συζητήσουμε. Μέχρι τότε το δίκιο το έχει ο επώνυμος. Για λόγους που έχουν να κάνουν με την ηθική και την τάξη.
Με κλανιές αυγά δεν βάφονται, ψωνάρα, ούτε κηδεύουμε με ξένα κόλυβα.
Gege, pa nuku gege!

Ανώνυμος είπε...

Ψωνιο ονομα και πραμα