Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Αναβολή συντήρησης στα ΒΕΕ

Από την Ναυτεμπορική αλιεύσαμε σήμερα την παρακάτω είδηση που αφορά τις ΒΕE:
TΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Πετρέλαια ανέβαλαν για το Σεπτέμβριο - έναντι αρχικής ημερομηνίας στις αρχές Μαΐου - τις εργασίες συντήρησης των διυλιστηρίων της Ελευσίνας, όπως ανέφεραν χθες βιομηχανικές πηγές.
Τα διυλιστήρια της Ελευσίνας αναλαμβάνουν την επεξεργασία 100.000 βαρελιών πετρελαίου ανά ημέρα. «Οι εργασίες αναβλήθηκαν μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο - Οκτώβριο, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία, καθώς καθυστέρησε η άφιξη ειδικού εξοπλισμού», τονίζουν οι πηγές. Οι εργασίες συντήρησης -στα τμήματα διύλισης και της μονάδας ντίζελ- θα αρχίσουν στις 15 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να διαρκέσουν για ένα μήνα.
Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι η αναβολή εκτός από αυτό το λόγο έγινε και λόγω προσεχούς αποχώρησης διευθυντικού στελέχους των ΒΕΕ. Βέβαια έντονα ακούστηκε σήμερα και η είδηση για μετακίνηση εκτός Αττικής Διευθυντικού στελέχους των ΒΕΑ. Οι πληροφορίες δεν είναι διασταυρωμένες και αναφέρονται με κάθε επιφύλαξη. Όποιος συνάδελφος ξέρει κάτι περισσότερο ας στείλει mail ή ας το σχολιάσει.
Φυσικά δεν μπορούμε να αντισταθούμε και να μην δημοσιεύσουμε την εικόνα που μας έστειλε με email μια συνάδελφος με αφορμή το θέμα μας για την διαμόρφωση της τιμής της βενζίνης. Η εικόνα έχει τίτλο:

Νέο Διεθνές σύμβολο για την βενζίνη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή φάση το νέο σύμβολο....:)

Ανώνυμος είπε...

NΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΤΙ ΤΗΑ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς η έκπληξη που διακρίνεται στο κεφάλι

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν γίνεται ΣΥΜΒΟΛΟ του ΠΣΕΕΠ, τώρα με την σύμβαση που υπογράψανε χωρίς έγκριση απο το Δ.Σ. Είναι τόσο ανίκανοι, ψεύτες και ανόητοι, που υπογράψανε αυτά που τους είπε η ΔΑΚΕ με την ΠΑΣΚΕ και όχι αυτά που με ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ "....αυτή είναι η πρόταση μας και όποιος την κατάλαβε, κατάλαβε...". Μάλλον ούτε αυτοί κατάλαβαν..άλλα είπαν , άλλα σκέφτηκαν, άλλα έκαναν και άλλα θα γίνουν(;)!!!! υπομονή απο βδομάδα τα σπουδαία....