Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

Χρονογράφημα 001 (2-10-2007)

Συνάδελφοι σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας την πρώτη ημέρα του ιστολογίου μας (σας) και για τα αρκετά e-mails που λάβαμε. Θα εγκαινιάσουμε από σήμερα ένα είδος χρονογραφήματος τα οποίο θα μπορείτε εύκολα να καλείτε. Το σημερινό χρονογράφημα της 2/10/07 είναι το ακόλουθο:
Το κυριότερο άρθρο της πρώτης ημέρας φαίνεται πως ήταν οι διατακτικές και για το λόγο αυτό επανερχόμαστε σήμερα με περισσότερες πληροφορίες.
Ένα μικρό δείγμα δημοσκόπησης προσανατολισμένων απαντήσεων είναι αυτή που βλέπετε με το βιβλίο της ιστορίας της έκτης Δημοτικού. Είναι απόλυτα λογικό η επιλογή «Δεν έχω άποψη» να μην έχει προτιμήσεις (αφού αν δεν έχεις άποψη γιατί να ψηφίσεις).
Δεν είδαμε σχόλια στις οικονομικές ειδήσεις που αφορούν την πορεία της μετοχής. Επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό, να ξέρετε ότι όποια είδηση δημοσιεύεται θα συνοδεύεται από την πηγή της. Αυτό ζητούμε και από εσάς σε περίπτωση όπου στέλνετε κάποιο άρθρο.
Τηρώντας την υπόσχεσή μας θα δημοσιεύσουμε το μοναδικό άρθρο που λάβαμε αν και θα θέλαμε άρθρα με συνδικαλιστικό περιεχόμενο να μην μας αποστέλλονται. Για λόγους αρχής θα συνεχίσουμε να δημοσιεύσουμε άρθρα από κάθε συνδικαλιστική παράταξη εν όψει σωματειακών εκλογών.
Στα Γενικά θέματα να τονίσουμε ότι δεχόμαστε να δημοσιεύσουμε την διάψευση ότι θα διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ οποιοσδήποτε συνάδελφος. Εμείς πάντως δηλώνουμε ότι δεν θα διεκδικήσουμε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Εσείς των άλλων κομματικών προτιμήσεων μην κρυφογελάτε κοιτάτε τα χάλια των κομμάτων σας (μας).
Αλήθεια είδατε τι ωραία είναι να ξέρεις ότι δεν θα εξανλήσεις την τετραετία; Η νέα κυβέρνηση άνοιξε όλα τα ζητήματα φωτιά: Ασφαλιστικό, νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ/ΤΕΙ, νέος εκλογικός νόμος κ.τ.λ.
Στα αθλητικά, πιστεύετε ότι οι σημερινοί προπονητές των μεγάλων ομάδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης θα δούνε την εθνική παρέλαση, στο τέλος του μήνα, από τη θέση τους; Εμείς πάντως λέμε ότι μπορεί μεθαύριο, μετά από ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι και φυσικά αν έρθει το συνηθισμένο αποτέλεσμα, κάποιος θα φύγει. (Αυτή ήταν η πιο δύσκολη παράγραφος του χρονογραφήματος αφού έπρεπε να φιμώσουμε τον γαύρο της ομάδας μας)
Τέλος πείτε μας την άποψή σας για τις νέες σειρές των καναλιών. (Συγνώμη ξεχάσαμε ότι οι αναγνώστες μας είναι κουλτουριάρηδες και δεν βλέπουν τηλεόραση).

Δεν υπάρχουν σχόλια: