Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Ο πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ στις "Αποδείξεις"



Πληροφορηθήκαμε ότι στην προσεχή εκπομπή του Νικ. Ευαγγελάτου με τίτλο "Αποδείξεις" (Δευτέρα 23:40 ΑΝΤ1) θα συμμετέχει και ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ, Αλέξης Αθανασόπουλος. Σίγουρα η εμφάνιση αυτή θα δώσει σημαντική δύναμη στον Πρόεδρο ενόψει Σωματειακών εκλογών τόσο στην παράταξή του όσο και εντός αυτής. Εμείς να ζητήσουμε από τον πρόεδρο να τονίσει το θέμα των προσλήψεων στην εκπομπή. Βέβαια δεν γνωρίζουμε το θέμα της εκπομπής αλλά πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος θα μπορέσει να το συνδέσει και να το αναδείξει.
Αν το θέμα της εκπομπής είναι η νοθεία στα καύσιμα τότε η σύνδεση των θεμάτων μπορεί να γίνει ως εξής:
Η έλλειψη προσωπικού σε συνδιασμό με τον μεγάλο μέσο όρο ηλικίας των εργαζομένων στην βάρδια μπορεί να είναι παράγοντας νοθείας του Πετρελαίου διότι:
Ένας κουρασμένος από συνεχή δεδεκάωρα εργαζόμενος (λόγω έλλειψης προσωπικου) που είναι πάνω από 50 ετών (λόγω μη προσλήψεων τα τελευταία 10 χρόνια) στις 4:00 τα ξημερώματα (μετά από 9 ώρες εργασίας) δεν μπορεί να δει στις καταγραφές του πίνακα ελέγχου, την ελάχιστη πτώση πίεσης του αγωγού από τον οποίο γίνεται κλοπή τη μέθοδο το hot tap. Σε περίπτωση που ο εργαζόμενος είναι νέος, σωστά εκπαιδευμένος και εργάζεται 8 ώρες καθημερινά είναι λογικό οι πιθανότητες να αντιληφθεί μια τέτοια κλοπή να είναι πολύ μεγαλύτερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: