Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

ΕΛΠΕ: Πρόεδρος της EUROPIA με διετή θητεία ορίστηκε ο Π. Καβουλάκος

Από το AnaStock αναδημοσιεύουμε :

Πρόεδρος της EUROPIA με διετή θητεία ορίστηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Πετρέλαια. Ο κ. Π. Καβουλάκος διαδέχεται τον απερχόμενο Πρόεδρο της EUROPIA, Mr Wilhelm Bonse –Geuking της BP.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ είναι ιδρυτικό μέλος της EUROPIA, που είναι ο Σύνδεσμος των Πετρελαϊκών Εταιρειών οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ από το 2004 εκπροσωπείται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Πάνο Καβουλάκο.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ με στόχο την προώθηση των εταιρικών της θέσεων, αλλά και αυτών του Συνδέσμου, δραστηριοποιείται έντονα στο πλαίσιο λειτουργίας της EUROPIA αφενός, αλλά και στον ευρύτερο διεθνή ενεργειακό χώρο αφετέρου.
Με γνώμονα τα ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της EUROPIA όρισε χθες τον κ. Π. Καβουλάκο ως Πρόεδρό της, με διετή θητεία.
Μέλη της EUROPIA (European Petroleum Industry Association) είναι η πλειοψηφία των πετρελαϊκών εταιρειών, οι οποίες κατέχουν το 90% της συνολικής δυναμικότητας διύλισης που είναι εγκατεστημένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και το 75% της λιανικής αγοράς καυσίμων. Κύριος ρόλος της EUROPIA είναι η μελέτη των οδηγιών και η προώθηση των θέσεων και προτάσεων των μελών του Συνδέσμου στα όργανα της Ε.Ε.
ΣΧΟΛΙΟ 1: Φαίνεται πως ο απελθών Πρόεδρος, είτε ήταν γηραλέος και αυτός, είτε ήταν πολυάσχολος. Δεν εξηγείται διαφορετικά το μηδενικό έργο που άφησε πίσω του. Ευχόμαστε στον νέο Πρόεδρο να είναι σιδηροκέφαλος και πιο παραγωγικός
ΣΧΟΛΙΟ 2: Δεν θέλουμε να σκεφθούμε τι θα γίνει την "αποφράδα" ημέρα κατά την οποία θα έχει ολοκληρωθεί η θητεία του κ. Καβουλάκου στα ΕΛΠΕ, η οποία απ' ότι φαίνεται, δεν θα αργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: