Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Χρονογράφημα 017 (18-10-2007)

Αίσθηση έκανε η αποκάλυψή μας για τον κ. Κοντάκο. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για τα καλά σας λόγια σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα και κυρίως για τον κουκουλοφόρο. Το ΠΣΕΕΠ με την σημερινή του ανακοίνωση ζητά το αυτονόητο από την Διοίκηση δηλαδή να βγει με Δελτία Τύπου και ανακοινώσεις και να αντιμετωπίσει όσους ισχυρίζονται ότι το λαθρεμπόριο γίνεται στα Διυλιστήρια (όπως έχετε δει σε διάφορα δημοσιεύματα που έχουμε ανδημοσιεύσει). Μας έχουν αποκαλέσει κατά καιρούς σεΐχηδες, "ρετιρέ", τώρα λαθρεμπόρους και η εταιρεία ποιεί την νήσσαν. Βέβαια δεν περιμένουμε περισσότερα από αυτή την Διοίκηση αφού γνωρίζουμε ότι αυτή ζήτησε από την κα Πυργιώτη να ρωτήσει τον Πρόεδρο του ΠΣΕΕΠ για τους 17 μισθούς στην εκπομπή του Ευαγγελάτου. Να σας πούμε ότι ενώ το θέμα του λαθρεμπορίου στα διυλιστήρια οργιάζει στον τύπο η μοναδική δήλωση του κ. Τίμου Χριστοδούλου το τελευταίο διήμερο ήταν η ακόλουθη:
«Ξέρετε, βρίσκονται δέκα πολύ έξυπνοι άνθρωποι στα διάφορα υπουργεία, όπου κάθονται κάτω και σκέφτονται πώς θα το κάνουν και από την άλλη μεριά είναι πενήντα χιλιάδες οι οποίοι σκέφτονται πώς θα καταστρατηγήσουν αυτό το οποίο θεσπίζεται. Είναι δύσκολη η εφαρμογή και χρειάζεται και κάποια μορφή αυξημένης κοινωνικής συνείδησης, η οποία ελπίζω να υπάρχει».
Η δήλωση αυτή ακούστηκε στον Αθήνα 9,84 σε μια προσέγγιση του προέδρου στο ζήτημα του επιδόματος θέρμανσης.
Φυσικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που νίκησε την Τουρκία 1-0 μέσα στην Κωνσταντινούπολη και πήρε από τώρα την πρόκριση για το EURO 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: