Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

Χρονογράφημα 002 (03-10-07)

Μεγάλη συμμετοχή και συγχαρητήρια λαμβάνουμε συνεχώς από τους συναδέλφους για το blog. Βέβαια τα στατιστικά μας σήμερα είναι σαφώς χειρότερα από ότι την πρώτη ημέρα αλλά κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό.
Στα δικά μας, νομίζουμε ότι το θέμα με τις διατακτικές έχει ξεκαθαριστεί πλήρως και σας καλούμε να διαβάσετε το κατατοπιστικό πρώτο σχόλιο του θέματος Διατακτικές (2). Βέβαια όπως μας "κάρφωσε" συνάδελφος στον Ασπρόπυργο βγήκαν τα μαχαίρια στους πράσινους συνδικαλιστές εξαιτίας του θέματος αυτού (θα θέλαμε περισσότερες λεπτομέρειες). Στον γαλάζιο χώρο φαίνεται πως θα έχουμε εμπλοκή της Δικαιοσύνης αλλά θα σας ενημερώσουμε μόλις διασταυρώσουμε τις πληροφορίες μας αφού το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό.
Επίσης σε αποκλειστικότητα θα έχουμε εντός της εβδομάδας ένα θέμα που θα το ζηλέψουν και οι εφημερίδες! (λίγο νομίζετε πως θέλει κάποιος για να καβαλήσει το καλάμι;)
Στα πολιτικά οι υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι μέχρι τώρα 4. Ο Βενιζέλος φαίνεται να ξεφουσκώνει (αλήθεια τι γνώσεις πρέπει να έχεις για να καταλάβεις τις 20 θέσεις που ανακοίνωσε;)
Στα καλλιτεχνικά να πούμε μέσα από την καρδιά μας περαστικά στον μεγάλο Μητροπάνο.
Συγκινητική η εκπομπή της Τατιάνας με την συνέντευξη από τον αδελφό του παιδιού που σκότωσε τον πατέρα του (αν και διαφωνούμε για λόγους αρχής με την εκμετάλλευση του πόνου).
Ο βάζελος έκανε το καθήκον του στην Ευρώπη και προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ζευγαρώνοντας τις νίκες του εναντίον της ... (τα ονόματα δεν έχουν σημασία, εξάλλου ποιος θα το θυμάται μετά από μία εβδομάδα).
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς καλή μας ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: