Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Χρονογράφημα 021 (23-10-2007)

Ημέρα χωρίς ιδιαίτερες ειδήσεις η χθεσινή και ως εκ τούτου αδράξαμε την ευκαιρία για να κάνουμε backup. Το άρθρο μας με τους μισθούς των διευθυντών προκάλεσε πολύ μεγάλη αίσθηση και η αναγνωσιμότητα του έσπασε ρεκόρ. Σήμερα αντιγράφουμε το άρθρο του Χριστοδουλάκη από το Βήμα της Κυριακής που φέρει τον τίτλο "Ο Φώλιας ξηλώνει το «σύστημα Σιούφα»". Στα δικά μας μαθαίνουμε ότι έχει αρχίσει μεγάλη σφαγή στο χώρο τόσο της ΠΑΣΚΕ όσο και της ΔΑΚΕ και είναι σίγουρο ότι από τα σπλάχνα αυτών των παρατάξεων θα δούμε τουλάχιστον 5 ψηφοδέλτια στις ερχόμενες Σωματειακές εκλογές. Ετοιμάζουμε επίσης το δεύτερο άρθρο για τους μισθούς των διευθυντών καθώς και ένα άρθρο που θα κάνει πάταγο για την υπόθεση Κοντάκου.
Το θέμα των αξιολογήσεων έρχεται πάλι στην επιφάνεια με την ανακοίνωση του Σωματείου αλλά και τις ενέργειες της Διοίκησης για επιμόρφωση (!?) κάποιων συναδέλφων. Για το θέμα περιμένουμε τις απόψεις σας και σκοπεύουμε μόλις ενημερωθούμε όλοι να κάνουμε μία δημοσκόπηση.
Τέλος να παρακαλούσαμε τους φίλους που απαντούν στο γρίφο να το κάνουν στέλνοντας ένα email και όχι δημοσιεύοντας σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: